Sunnuntaita!

En huomannu aamuketjua? Oli miten oli, johan tässä ollaan päivän puolella :D Mitäs mammoille? :)

29.12.2013
riu
riu

misukka mie ajattelin haaveissani että piettäs samantapainen päivä palapelien kanssa, mutta taisin olla vähän suuruudenhullu :D Ei vaan jaksa inspiroida, ennen ostan uusia palapelejä kun kasaan vanhoja :D

29.12.2013
riu
riu

Mulla alko kotiutumisen kunniaksi heti menkat eikä kipuiluun auttanu ees kipulääke. Eli aika rauhaksiin oon ollu.

Alotettiin esikon legolaatikon perkaaminen, eli raksataan kaikki ohjeiden mukaan. Hirvee urakka. Monen monta keskenerästä on pitkin olkkarin lattiaa. Ja me vanhemmathan noita ollaan kaivettu pitkin päivää :D Esikolta loppu kestävyys joskus iltapäivän puolella jo.

29.12.2013
misukka
misukka

Kuule mummy, miekii oon lähinnä hajoillu tän päivää, ei sitten yhtään iske tämä kotiaresti nyt. Onneks poika on nyt virkee niin huomenna vois jo oikeesti tehä jotakii! Ihanaa! Ainakii siivota jos ei muuta :D Mietin että pitäskö tuo joulukuusi jo laittaa ulos...

Miulla on sauna lämpiimässä ja tässä selailen netistä erilaisia tapetteja. Mieli tekis niiiin kovasti laittaa tuo meijän makkari uusiks!

29.12.2013
riu
riu

iltoja. vai suurimmalla osalla ollut röhnöttelypäivä, mulla oli vimpat kaks päivää semmoista, ni tänään oon sit touhunnu ku ei jaksanu enää vaan olla. aamusti mietin et mulle olis kauheeta jos joutuis johonkin vuodelepoon, pari päivää näköjään meni mut tänään oli pakko jo TEHDÄ jotain..

joten suuntasin Ikeaan, kun sitä tytön huonetta piti kunnostaa. Löysin sinne koko vartalopeilin (kun idea oli että olsin laittanu kaapin oviin peilit et olis ollut vähän niinku balettisalin tyyppinen mut sit totesin et en jaksa putsata niitä jatkuvasti :) yks peili vielä menee ja sen tarkoitus olis saada tyttö tarkistaan et on kuosissa aamulla. Nyt saattaa olla paita väärin päin ja tukka kampaamatta ja maitoviikset, ni jos pikkuhiljaa opettelis siihen ettei itse tarvii joka asiasta sanoa :)

sit löysin expedit hyllyyn semmoiset laatikostot, ne on niiiin kivat et eteisen vastaavasn on ehkä pakko hankkia kans. Ja laatikoiden sisälle pieniä kippoja, joten nyt on pinnit ja pompulat järjestyksessä ja pitäis löytyä kun niitä etsii, samoin korut ja pannat. toiseen laatikostoon meni barbien adusteet ja vaatteet samalla tavalla. Yllätyksekseni tyttö on kyllä hyvin säilyttäny kaikki pikkukorkkarit jne, vaikka ne ison lastikon pohjalla olikin.

Sit Lego Friendseille ostin parit Trofast laatikkoa, kun niitä alkaa oleen jo kiitettävä määrä.

nii ja sit pari tauluhyllyä ja niihin semmoisia parin euron värikkäitä kehyksiä, kehystin tytön tekemiä piirrustuksia. ja värikynille muutama purkki, ni nyt pitäis eskaritehtäviä varten olla kynät kumit ja viivottimet hollilla ja toisessa värikynät.

sit löysin pinnikseen reunasuojan ja ihanan pussilakanasetin.

Nyt sain tytön kaikki kaapitkin siivottua, lelut järjestykseen ja pienet vaatteet blokattua pois. Mietin et pitäiskö nyt pestä vauvan pyykkiä vähän, joskin ei ole vielä hoitopöytää, kun työkaveri lupas semmoisen myydä, jahka saadaan sovittua millon toimitetaan :)

toisaalta tekis mieli kutoa, mutta vetäsin eilen leipäveitsellä kunnon vekin, puoli sormen sivua joka on arka vieläkin, joskin lähtee umpeutumaan ja tänään saman sormen pään auki jollain ilveellä.. ja on vielä etusormi, mut jos virkkais jotain ni ei haittaa ku on oikea käsi..

29.12.2013
Mummy83
Mummy83

Huh! Me käytiin isin luona hakee sen painonnosto penkki ja kyllä reissu! Onneks ei montaa kertaa tarvi käydä sieltä hakee tavaraa kun on niin tuskaa kaupungissa vanhassa kerrostalossa niitä tavaroita roudata.. Käytiin mäkissä Matkalla. Ekaa kertaa yhdessä :) ollaan tässä nyt oltu Yhes kuitenkin jo 6 vuotta ja risat ni Kai se oli ainakin. .. Auto on purettu ja seuraavaks hoidan pojun Iltatoimet. ukko kun lähti kastelemaan Äitinsä kukat. Sieltä kun kotiutuu ni Mä lähden salille ja ukko saa laittaa pojan nukkuu :) mä tuun saamaan hyvin unta ku Väsyttää mut joo niin pirusti :)

29.12.2013
teeko
teeko

minkäs uuden puhelimen sie riu oot ostanu? :) myö käytiin äsken ostoksilla. ostettiin uudenvuoden juustot ja tytöille robinin vanhempi levy. Joulupukki toi sen uusimman ja se on soinut siitä lähtien taukoamatta. äiti ja isi kaipas jo vaihtelua. :D nyt mie makkaan kupu täynnä sohvalla ja pien peukkuja ettei tänään kylässä käynyt kuvotus tuu enää takasin. (toiveajattelua...)

29.12.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

Myö käyvään kaupalla ylihuomenna, että silleesä :D Mie toivon että suurin osa ruuhkasta ajoittuu huomiseen :D Mie toivon että uusi sim-kortti tulis huomenna, tuo puhelin oikeesti polttelee siihen malliin ja halluun hirveesti saaha sen käyttöön! Vaikka se onkii pään kokonen :D

Meilläkii pojat kahtoo telkkarii, sieltä tullee artur ja minimoit. Mie mietin että kävisinkö omaksi ilokseni tekemään tuhannen palan palapeliä. Jotakii ois pakko kehittää, minnuu ketuttaa niin paljon jostakii syystä enkä halluis lapsillekaan kiukutella kun ei ne oo tehny (tällä kertaa) mittään :)

29.12.2013
riu
riu

se on vissiin monologi :D

No oli miten oli, poika ei ennää oksenna mikä on hyvä juttu. Kävin kaupasta jogurttijuomaa, mehua, banaania, popcornia jne. Eli kaikkee sellasta mistä puolikuntoinen lapsi tykkää :D Tää ilta ollaan siis ja ihmetellään, kahotaan telkkarii ja otetaan iisisti. Tekkee miullekkii hyvvää, siihen malliin koskee päähän... Vähän ärsyttää kun tää päivä meni "piloille" mutta onneks on lomaa vielä jäljellä :)

29.12.2013
riu
riu

Kyllä se mummi pittää tytön luonaan vielä toisen yön, eipähän pääse siihen ainakaan tarttumaan tauti. Kahtoo sitten millon pojat menee mummia ilahduttamaan :) Nyt se meijän keskimmäinen nukkuu, että taitaa tauti kääntyä paremmaksi. Lähetään kohta kauppaan ostamaan masu-ystävällistä evästä :)

Muuten jos vähän siivoilis tännään, jotenkii tää joulun seutu on kauheen sotkusta aikaa :D

29.12.2013
riu
riu

Tänään miulla oli ilo herätä siihen kun päälle oksennetaan. Se oli tuo meijän pienin joka yskän huipuksi päästi pienen ykän... Siihen perään oksenti isompi poika, ja mies ties kertoo että se oli oksentanu myös aamuyöllä. Mie vuoden äitinä en ollu kuullu taas mittään... No hyvää tässä on se että pienimmällä meni ohi kun se sai vähän mustikkasoppaa ja maksamakkaraleipää, mutta isompi poika jatkaa yhä vaan. Tosi hauskaa kun kuivausrumpu on vainaa, on tuota pyykkiä meinaan jo kertynyt ja edelliset kuivuu vielä narulla. Voihan vee.

Meillä tyttö on mummin luo kylässä ja oli puhe että poikia menis sitte sen jälkeen. Nyt kävin miettimään että jos tyttö ois siellä toisenkii yön ja pojat menis sitte yheksi yöksi yhessä. No pittää sitlä miun äitiltä vähän kysellä että mitä mieltä se on. Kai tääkii päivä tästä paremmaks muuttuu? :)

29.12.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...