Huomenia

Kai täällä joku muukin on jo hereillä tähän aikaan?

28.12.2013
misukka
misukka

Joo. Kakrut viihty yllättävän hyvin ni ei tarvinnu pysähdellä joka niemessä ja notkossa :D Yhtä kyytiä hurautettiin Siilinjärveltä Nummelaan, 400 kilsaa siis. Mut kyllä noi jannut oli ku vietereitä kaupassa. Hyppi ja pomppi sinne tänne ku hetki käytiin kurkkimassa, onko jotain akuuttia tarvetta.

Nyt on jo iltapalat syöty ja kai noita pitää tunnin päästä yrittää punkkaan kellistää :D Voi olla siinäkii tekemistä. Tai jos antais suosiolla valvoo hetken pidempään.

28.12.2013
misukka
misukka

Te ootte tullu nopeesti! Täällä sataa kaatamalla. .. poju rauhoittui just hetkeks kun Top Gear alko :)

28.12.2013
teeko
teeko

Jee! Melkein kotona. Vielä piti tulla cittariin hakee isännälle veikkaukset. Päästiin siis kotiin lähestulkoon yhden pysähdyksen taktiikalla. Yllättävän hyvin sujui matka.

28.12.2013
misukka
misukka

Meillä piti äidin istua pienenä mun ja veljen välissä. Muuten meni ihan mahdottomaksi. .. ;) siivous päivä tästä tuli. . Ukolla On tuo niska niin jumissa et Hyvä jos huomenna jaksaa autossa istua ja purkaa huonekaluja. ... sit ei tarvis ku varmistaa mukaan otettavat kun peräkärry olis tarjolla. paku olis vaan parempi kun en tiiä kuin sinne kämpän eteen pääsee kärryn kanssa :( ...ressi....

28.12.2013
teeko
teeko

Kyllä ne sen tappelunki hanskaa jo. Onneksi ei autossa ku istuvat eri puolilla autoa ja penkki välissä.

Mutta pienempi viskoo unikaveriaan ku alkaa harmittaa. Ja sit tulee itku.

Kohta vakkaripysäys Siilinjärven ABCllä. Saa evästä napaan ni toivottavasti ainaki toiselle tulee uni.

Näkkyy olevan ihan se ja sama kumpaan suuntaan ollaan menossa ni tuo siilinjärvi on hollilla.

Sit taitaakin olla mun hukini astua ruoriin ja ajella loppumatka. Isännällä taitaa nostella kuumetta :/

28.12.2013
misukka
misukka

Hojohojo!

Pojat kerkes just ja just ajoissa kaverisynttäreille. Siis kuka kummassa keksii pitää niitä klo 10 aamulla lomalla??? :D Tytön kaa käytiin kirjastossa kahestaan ja nyt ollaan kotona syömässä aamupalaa ennen ku pittää pojat hakkee. Pakataan tässä samalla kamppeet tuolle tytölle, ja lähetään seuraavaks miun siskon poikaystävän luona lähikunnassa käymään. Tyttö jää sitten paluumatkalla mummin luo yökylään :) Ite tässä mietin että jaksasko mennä kahtomaan jääkiekkoo, jos menis ees viimeseen erään ku sinne pääsee ilmasiks. Pojat tykkäis varmasti :)

Misukka toivottavasti lapset malttaa olla reippaita koko matkan! Sen verran ikäeroa ettei ne taija hirveesti ees tapella?

28.12.2013
riu
riu

Tässä ollaan Nilsiän huitteilla menossa ja tie on enää märkä. Rapa lentää. Tuolla pelloilla oli lunta vaan pienissä kinoksissa enää.

Vai on tuulta ja märkää kotipuolessa luvassa... Sepäs kiva :p

28.12.2013
misukka
misukka

turvallista matkaa teille! Täällä tuulee ja on tosi kosteaa :( pojun kans herättiin tunti sitten. tekis mieli lähteä hakemaan isin luota muutama tavara et sais senkin tyhjennyksen alulle. . Onneks sillä ei ollu paljoa tavaraa ni ei oo kauhee homma. . ukko vielä makoilee sängyssä niskat jumissa. Just raahasin sille sen joululahjan tonne, hieronta tyynyn. Tuntuu olevan tosi hyvä Kapine, kerrankin :) siivota pitäis kanssa muuten ei mitään suunniteltua ohjelmaa tälle päivälle ja voi hyvin olla et kotipäivä tulee. . Jos ninnup tulee kuulolle ni paljonb onnea kummiuden johdosta! !!

28.12.2013
teeko
teeko

Hui hai. Kuhmon ja Nurmeksen välinen pätkä on ollu aika pahassa kunnossa. Parhaimmillaan tie oli tasaisessa jäässä johon puskee vettä taivaalta. Suurimmaksi osaksi tie ollut sekoitus vettä, sohjoa ja jäähän syntyneitä railoja.

Pahempi keli nyt kuin tuonne päin ajaessa ja sillon tuli lunta :) Joku olisi sitäkin keliä haukkunut kauniisti sanoen vaikeaksi. Miusta se oli kiva ajettava :)

Kai tää vesisade osansa jo tekee kun alkaa olee lyhyitä  pätkiä ihan asvalttiakin näkyvissä.

Kertokaas nyt teitin kuulumisia ettei mene ihan yksinpuheluksi.

28.12.2013
misukka
misukka

Meillä täällä lähtötohinat päällä. Isäntä pakkaa autoa ja minä istun kolmatta kertaa tyhjennyksellä tälle aamua. Jospa tuo masu rauhoittuisi tässä että päästään lähtemään.

Se on taas piiiitttkä päivä tien päällä edessä. Turha kai toivoa että alle 10 tunnin selvitään. Varmaan vikat tunnit kuuluu ainaki vinkua ja kitinää kuunnellessa ku pienempi ei jaksa enää istua.

Mukavaa päivää mammoille!

28.12.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...