Iltalörppää?

Kahotaan nyt saahaanko ketjua aikaan :)

27.12.2013
riu
riu

Niin joo, oonhan mä sen lukenutkin mutta jääny vastaamatta sulle näitten joulukiiruiden takia. Mä terästäydyn joku ilta ja kirjoitan.=)

27.12.2013
myrmeli
myrmeli

Iltoja

Hetki sitten tulin saunasta. Tenavat ei ollu vielä puol kymmenen nukahtanu.

Tjaah, huomenissa tiet täynnä venäläisiä. Toivottavasti ehditään lähteä riittävän aamusta kotia kohti ni vois päästä alta pois. Pitäkää peukkuja.

Tuostahan niitä vartiuksesta tulee läpi roppakaupalla.

myrmeli, laittelin sulle viestiä jonku aikaa sitten. En tiiä ootko huomannu.

27.12.2013
misukka
misukka

Me ollaan oltu kotona mun talleilun jälkeen. pesin pyykkiä pojan kans ni se pääs konttaamaan portaita ku kone on Kellarissa ja kuivumaan vien Ylä kertaan. Kävin äsken viel Sallila ku ukko lupas laittaa pojan nukkuu. Oli kyllä mahtavaa:)

27.12.2013
teeko
teeko

beibille hauskaa iltaa!!!

Minunlaisille ihmisille, jotka eksyy suorallakin tiellä, tuollainen navikattori on hyvä, mutta sitä on hirvittävän rasittavaa kuunnella jos ei ihan sokeesti tottele sitä. Sitten se alkaa laskea niitä uusia reittejä ja käskee tehdä täyskäännöksen jne jne. miksei ne voi sanoa sitä vaikka kerran kaks ja sitten olla vaan vaikka hiljaa=) vähä niinku olis yksi lapsi lisää autossa joka hokee ja hokee=)

27.12.2013
myrmeli
myrmeli

tuskin se Turun ainoo paikka oli, Prismassa oli saman hintasta, mut meinasin et tarttis käydä huomenna Bauhaus katsastamassa, jos kerran sinne päin Ikeaan ajelee. Meiltä ajaa ehkä vartissa Ikealle et siellä on kiva käydä joskus ihan vaan ihastelemassakin ja ideoita poimimassa.

Tetris on mun lemppari konsolipeli, oi aikoja kun oli Nintendo :)

voi riu, jos mä löysin täältä toiselta puolen suomee teille parin käsin tuherretun kartan kanssa ja vain kahdella eksymisellä, ni eikö sunki pitäis löytää naapurikuntaan? ;) mä oon navigaattorinvihaaja, mies taas laittaa sen AINA päälle ja sit se vielä niin sokeesti uskoo sitä. Esim. joulureissuun ku lähdettiin,ni kääntys liian aikaisin rampista ja hupsista, oltiinkin nokka kohti Helsinkiä vaikka täysin toiseen suuntaan menossa. No, sit hän rauhassa ajelee ja odottaa sen uudelleenreitittäytymistä, kunnes mun oli pakko todeta, että edessä on nyt liittymä ja jos et tiennyt, ni ne on yleensä semmoisia et kun menet ramppia ylös ja käännyt vasemmalle, pääset tän tien yli ja todennäköisesti siellä on ramppi alas takaisin tälle samalle tielle mut sit olet vaan menossa toiseen suuntaan. Navigaattorit tekee uusista kuskeista just tuommoisia ettei voi mitään ajatella itse, ei tarvi seurata kylttejä ja vähän miettiä että mitäs kaupunkia kohti mä suunnistaisin, sen kun tuijottaa sitä navia.

27.12.2013
Mummy83
Mummy83

mummy: mä luulin ettei ole kimblen voittanutta mutta löytyhän se!!!!=) toi labyrintti oli pienenä ihan ykkönen!!! toi blokus on vähän kuin tetris ja jos ootte laivan upotusta pelannu niin vähän sitäkin miellän löytyvän tosta...

Meidänkin pitäis päästä ikeaan mutta kun lähin on tampereella ja sinne on kahden, kolmen tunnin reissu suuntaansa....

Me tehtiin silloin noilla maaleilla niin että maalattiin magneettimaalilla "taulun" yläosa ja päälle liitutaulu maalia koko "tauluun". siten siitä tuli vähän isompi... Mutta en kyllä muista että se olis ollu noin tyyristä. Oliko teidän paikkakunnan ainut paikka? voisko muualla olla halvempaa?

Blancolla se on moni tahoinen työ...vetää kyllä ihan hiljaseksi!!!!

27.12.2013
myrmeli
myrmeli

no myö juteltiin obaman kanssa sen matkatavaroista jotka oli jääny johonkii moskovalaiseen hotelliin... Oikeesti, mistä ihmisten unet oikein tulikaan??? :D

Blanco hyiii, miekii melkein yökin ihan myötätunnosta X)

Hei kiitos ideasta mummy, mie meenkii huomenna tytön kaa kirjastoon sillä välin ku pojat on synttäreillä! Just sopivasti keretään käymään... Sitte ois tarkotus lähtee ajamaan siskon poikaystävän luo lähikuntaan. Jännää kun en oo siellä koskaan ennen käyny, onneks puhelimessa on melko hyvä navigaattori :D

27.12.2013
riu
riu

iltoja :) mäkin näin unia, mut tylsästi vaan työympyröistä ja luultavasti siksi et heräsin kuudelta ja silleen puolinukuin kymmeneen asti.jännä tunne muuten ku tiedät että kroppa nukkuu, se on ihan rento ja painoton ja kuulee oman syvän hengityksensäkki, mut aivot on ihan hereillä? :D en oo ikinä tuollaistakaan kokenu tai sit sekin oli unta.

kipsuttelin tänään rautakauppaan, tarkoitus oli ostaa magneettimaalia , mutta hitsi vie se oli tyyristä, 60e/0,5l jätin nyt vielä harkintaan. sit kävin kaupungissa, löysin tytölle parit housut ja uuden yöpuvun henkkamaukalta, väkee oli ku pipoo ja jonot sen mukaiset. sit mun lempparitilpehöörikaupasta löysin ihanat ovennupit tytön vaatekaapin oviin. Huomenna tarttis käydä Ikeassa hakemassa muutama juttu, tyttö kun on pois, niin meinasin siivota sen huoneen ja vähän parannella sitä ;)

kirjastostaki löyty pari kirjaa, millä kuluttaa iltoja, kun toinen telkkari hajosi, mies vei sen huoltoon ja valtas nyt vierashuoneen telkkarin futiksensa kanssa.

heh, Myrmeli, mä ostin tytölle muuttuvan labyrintin ja ehdittiin jo joulupäivänä pelaamaan sitä viis erää :) koukuttava peli sekin, mä rakastan lautapelejä.

27.12.2013
Mummy83
Mummy83

iltaa mammat:)

riu senkuin lounastelee isokihojen kera. höh, sanoppa sille obamalle samalla että lopettasivat sen bensanhinnan itkun kun se on niillä naurettavan halpaa! ostasivat jotain pienempikulutuksellisia kaaroja, ei niillä hummereilla tarvi koko maaliman  öljyvaroja käyttää saakutti:D

ite huvitin töissä taas kollegoita kun fiksuna ja filmaattisina tarkattiin yhtä hotellia, ja sit muut kuulee mun huoneesta aina tasaseen tahtiin  yökintää. eli aina kun sormeen osui jonkun räkäklimppi tai petarista paljastui persesuihku. yök. ja mie ihan tosi yritin yökkiä  tosi hissukseen,  mutta ilmeisesti kyseisessä mestassa ei  panosteta  äänieristykseen:D

nyt sama yökintä on jatkunu  kotona. koira on varmaan syöny salaa mun sekametelisoppaa kun pieree tolla tavalla, mutta juutasmiten joku voi haista kuolemalle!

27.12.2013
Blanco
Blanco

joo myrmeli asutaan itä-suomessa. EI täällä vielä hirveesti venäläisiä ollu, mutta suurin osa varmaan tullee tännään aika myöhään illalla/yöllä. Ne kun sieltä lähtee ajelemaan, rajalla jonottelevat jne niin se tahtoo mennä myöhäseks. Huomenna ja koko loppuvuoden niitä on sitte kiusaksi asti, enemmän on venäläisiä ku suomalaisia kaupoissa...

Miun ohjeessa ei oo suklaakuorrutusta, mutta mikäänhän ei estä semmosta siihen laittamasta. Henkilökohtaisesti se on miusta kyllä hyvän suklaan tuhlaamista :D

Mie söin just jouluruokaa. Ihan ilman Obamaa piti syyvä, enkä nyt tiiä oisko se osannu niin lanttulaatikkoo ees arvostaa :D

27.12.2013
riu
riu

niin ja varmaan mulla alkaa jo joku ikänäkö vaivaamaan, mun säkällä....

27.12.2013
myrmeli
myrmeli

Ai sitä risteillään tuollaisten isokenkäisten kanssa?=)))

Mä näin unta pitkästä aikaa viime yönä. Olin optikolla ja kerroin sille huoleni kun en näe enää lukea mun silmälaseilla ja siitä se optikko tuli kauhean iloiseksi että mulla on näkö vaan korjaantunu.

Ongelmahan on ihan oikeasta tosi elämästä mutta en nyt usko että se optikko nyt noin iloiseksi tulisi mun näön parantumisesta=) Pitäis ja pitäis mennä sinne optikolle oikeasti, samoin kuin hammaslääkärille...mutta kun niistä on niin helppoa linkaasta ja välillä jopa unohtaa...

27.12.2013
myrmeli
myrmeli

ai niin, asiasta kalatalouteen: viime yönä näin unta että olin tallinnan risteilyllä ja Obama oli siellä myös, syötiin buffetissa samassa pöydässä :D

27.12.2013
riu
riu

Mäkin kävin jos onkin moista keskustelua itteni kanssa mitä sitä tänään syötäisiin ja niinhän siinä kävi että tein "törkeen hyviä nachoja" (tuolla nimikkeellä olen sen pongannu mutta en tiedä mitä ne on oikeasti) kanalla ja sen verran tuo joulun tunnelma on jäänyt päälle että piti näköjään ittensä taas syödä ihan palloksi.

Nyt makoilen sänkyllä koneen kanssa ja tekis mieli nukkua pienet ruokalevot...

Missäs päin sä riu asuitkaan? itärajalla? Onko venäläiset jo ruuhkauttanu teidän kaupat vai oliko porukkaa muuten vaan liikkeellä? Meidän kaupas ei ollu nimittäin sen enempää väkeä kuin normaalina huono ilmaisena perjantai päivänäkään.

Mä harrastin tänään hyväntekeväisyyttä ja vein monta pussillista vaatetta uff:in vaatekeräykseen. Nyt on jotenkin hitusen parempi olo kun kun sai pussit nurkistansa pois ja vieläpä noin niinku hyvään ja ihan hyvin laiskasti.=)

Meidän tyttö sai blokus pelin joululahjaksi, matkaversion toki, mutta siinähän kävi niin että tämä äiti on siihen ihan koukussa ja MINÄ KINUN KOKO AIKA ETTEIKÖ ME VOITAIS PELATA PARI PELIÄ!?!? JOOKO???!? =) Välillä näinkin päin...

Tuleeko riu sun taatelikakkuun suklaa kuorrutus? Anoppi tekee sellasta kakkua ja oi että se on sitten hyvää!!! Pieni kakku kateus heräs vaikka ei tuonne vattaan mitään mahtuiskaan!=)

27.12.2013
myrmeli
myrmeli

Mie kävin kaupassa lasten kaa, siellä oli tunnelmaa ja jokunen muukii meijän lisäksi. Ihanaa. Ostin ne salaattitarpeetkii että iltapala ois tännään vähän kevyempi :D Nyt meinasin leipoo taatelikakun, voijaan viiä miun siskon luo huomenna siitä vähän tuliaisia ja onpahan jotakii tekemistä kun ei tuolla vesisateessa pimeellä huvita ulkoillakaan... Illan iloksi ostin myös 500 palan palapelin, mitä voijaan tytön kanssa tehä. Se valihti ite kuvan minkä halusi :)

27.12.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...