G: Mitä teette uuden vuoden aattona?

Mitä suunnitelmia teillä on, mitä työ syötte, kenen kanssa sitä vietätte jne? :)

26.12.2013
riu
riu

No meillä on tarkat suunnitelmat ihan auki vielä. Mutta sen tiedän että 

a) käydään saunassa

b) syödään jotain mukavaa ja herkullista

c) muutama raketti ammutaan

JA D) Minä katson ykköseltä Illallinen yhdelle ja räkätän niin että koko naama on kyynelistä märkänä ja sille ei tule loppua. Mä niin odotan! oon kattonu tuon melkein joka vuosi siitä lähtien kun oon murrosikäinen ollu eli ainakin tollanen reilu 15 vuotta ja aina vaan se jaksaa niin kovasti naurattaa!!!=) Tänä vuonna näytti tulevan niin kovin varahin joten pitää se varmaan pistää nauhalle ja kattoa vasta sitten kun on tunnelma kohdillaan.

e) jos joku äiti ihminen muistaa ostaa tinat kaupasta niin vois valaa vähän tinaa... toissa vuonna kun kotona valettiin tinat niin saatiin kyllä melkoinen sotku aikaiseksi mutta jospa nyt oltais vähän taitavampia?=)

27.12.2013
myrmeli
myrmeli

Myö mennää isohkolla kaveriporukalla syömään ravintollaan ja sitten tulllaan sieltä tähän meille jatkamaan iltaa skumpan ja pikkusuolaisen kera. Varmaan parit raketit ammutaan tossa lähistöllä jossa koko naapurusto paukuttelee :)

Poju menee siis mummolaan yökylään.

27.12.2013
Tii03
Tii03

Kotona ollaan näillä näkymin, syödään nakkeja, perunasalaattia ja sit vois hakea noita maissinaksuja ja salsaa siihen kaveriks sekä limpparia. Ja katellaan raketteja josko näkyis ja katellaan telkkaria. :)

26.12.2013
Keisarinna
Keisarinna
26 weeks pregnant

Riu, hyvä tietää! Mäkään en haluais, et lapsella ois mitään rojua silmissä, joten jos laseja ei löydy, niin sit täytyy pysyä sisällä. Ammatin puolesta nähnyt liiankin pieniä lapsia, joilla juurikin silmiin osunut jokin uutenavuotena.

26.12.2013
carata
carata

carata lapsille on olemassa suojalaseja, itse asiassa tosi hyviäkin. Kannattaa kaupassa sillä silmällä vilkuilla, koska ne tahtoo mennä aika noppeesti. Ja meijän lapsilla on aina suojalasit päässä uutena vuotena :)

26.12.2013
riu
riu

tyttö kotiutuu vasta uuden vuoden jälkeen, joten suunnitelmat on ihan auki, joskin voipi olla ettei huvita lähtee humalaisia ihmisiä katteleen mihinkään bileisiin, ehkä lainaan kirjastosta kirjoja ja luen niitä. Mies on vissiin töissä ainakin osan illasta ja mullakin työpäivä tiistaina.

26.12.2013
Mummy83
Mummy83

Ei olla ehitty miettiä vielä. Oman perheen kesken ollaan mutta muu on auki.

26.12.2013
misukka
misukka

Ja niin, meidän suunnitelmat on hyvin auki, sillä meillä tuli juuri ennen aattoa keittiöön vesivahinko, kiitos astianpesukoneen. Kunhan vakuutusyhtiö palaa joulua viettämästä, saadaan toivon mukaan heti tarkastaja, joka pääsee arvioimaan, et joudutaanko johonkin vuokralle.

26.12.2013
carata
carata

Meidän perhe menee tuohon lähelle mummilaan. Kotiinkin varmasti ostetaan herkkuja, eli ehkä tortilla aineet, sipsiä, dippiä, limua, karkkia ym. Juustoja ja muita ei tänä jouluna tule, kun mä en niitä raskauden takia saa syödä. Ehkä tuorejuustoja/suolakeksejä vois harkita. Mut ainakin Brie juusto ja homejuustot täytyy jättää suosiolla syömättä:( Pulkalla haluaisin liikkua silloin, et lapsi näkis raketteja, mut saas nähdä. Itse me ei varmaan osteta raketin rakettia. Sit kysymys, ONKO lapsille suojalaseja? Meillä siis tyttö on 1v 4kk ja luulempa, et tarvis olla lasit, vaikka ei itse ammuttais, mut löytyykö tuon kokoiseen päähän mitään!?

26.12.2013
carata
carata

nii ja syödään vain jotain hyvää ;) Sen näkee sit mitä keksii :)

26.12.2013
teeko
teeko

ollaan keskenään kotona ku kaverit juo, Appi vanhemmaton Lapissa ja miehen sisko on ystävien luona. Ollaan aina oltu uus vuos miehen perheen kanssa. . tekis mieli pyytää yks ystävä perhe käymään kun tietää et ne ei juo kun odottavat vauvaa, mut meillä on nyt vähän hankala juhlia kun makkarin ja olkkarin välissä ei ole ovea. yläkerta kun on remontissa :( mut voi olla et tulee ihana uus vuos mä ainakin uskon niin kun voidaan pihalla ampua raketitkin. Onneks koira ei oo paukkuarka :)

26.12.2013
teeko
teeko

Myö ollaan kotona ja ollaan pyydetty tähän paria lapsiperhettä kaveriksi. Meinasin että porukalla syyvään tortillat, herkutteluun ois sitten juutoja, keksejä, hedelmiä, sipisä ja karkkia. Ammutaan raketteja porukalla, kuhan se isimies tullee töistä kotiin varmaan seiskan maissa. Sauna lämpiää jos siltä tuntuu, mutta pakollista ohjelmanumeroa en siitä tee, koska se on kuitenkii aika aikaavievää kun on enemmän porukkaa. Yöllä sitten keitetään nakkeja ja aattelin että teen ite perunasalaatin niin tullee parempaa. Ja meijän isimiehen ja lapset tuntien ne käy ampumassa viimeset raketit just ennen aamukahta :DDD

26.12.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...