vauva vaan nukkuu, koska lk??

vauvamme 4kk sairasti jo elämänsä ensimmäisen oksennustaudin tosiaan. oksensi n.4krt kaikki pihalle eilen, ilta menikin sitten normaalisti, ei ollut kuumetta mutta hieman väsyneempi. sai siis veljeltään taudin. vauva syö ok, nyt vähän huonommin illalla, mutta olen sitten itse herättänyt jos menee yli 2h kun kerta kipeän oloinen on, normaalisti saisi toki nukkuakin (kerrankin). onko tuo eilinen mahatauti noin rankka että nukkuu koko päivän ja viime yö meni ekaa kertaa sairaalasta tulon jälkeen nukkuessa.. tämä siis on se meidän vaikea vauva josta olette osa lukeneetkin, ei siis ole normaalia tämä. en osaa sanoa onko itkuinen vai ei kun nukkuu vaan ja kyllähän siitä valitus tulee kun herättää niin ei raaski väkisin pitää hereillä, mutta ei unissaan  esim valita.. pissaa tullut normaalisti vaippaan ja aukilekaan ei ole kuopalla.enää ei siis kohta vuorokauteen ole oksentanut mutta nukkuu silti vaan. koska siis pitää mennä lääkäriin?? en oikeasti tiedä :D vauva saa tissiä+perunasosetta 1krt pv. tähän asti ollut terve tuota aiempaa nokkosrokkokohtausta lukuunottamatta (syy ei muuten selvinnyt allergiatesteissä ainakaan vielä). että semmosta. hyvää joulua kaikille muuten =)

26.12.2013
AMP91
AMP91

pieni vain nukkui väsymystä pois. . Tosi ihana kuulla et kaikki on hyvin! noista pienistä ku on aina sydän Syrjällään ja tosi vaikea arvailla mikä on. . mä olin silloin meidän noroviruksen kans pari päivää ihan rikki ku ei yhtään osannu varmaksi sanoa et on jo pois. ukko meillä sen vielä sit sai ja oli viikon sairaalassa :( pienin meillä helpoimmalla pääsi, mä sairastin ite ekana ja yhden yön ja illan. Silloin ukko hoiti pientä ekaa kertaa "yksin" ja oli raukka ihan sekaisin kun en mä pystynyt mitään tekemään. Just sain neuvottua miten lämmittää äidin maidon pulloon :)

1.1.2014
teeko
teeko

no joo vauva heräsi illalla ja oli koko yön hereillä perskutarallaa että se siitä.. oli vaan jotenki rytmi mennyt sekasin enkä raaskinut herättää kun luulin että on vielä kipee muttei se kyllä ollutkaan kun yöllä virkosi.. jaksoi kuitenkin syödä niin ei sitten heti menty.. tuolloin olisi ollut auki vain ensiapu ja sinne on aina vähän ikävä mennä...

31.12.2013
AMP91
AMP91

Mä kans suosittelisin soittamaan päivystykseen. Meillä poju sairastui 4kk noro virukseen ja oli kans sen seuraavan päivän uninen. Ne aukileethan sen varsinaisen Neste hukan kertoo juu. Mä sain neuvoksi silloin et jos ei maito pysy sisällä ja on huonossa kunnossa ni ruiskulla posken Limakalvolle tippa vettä ja sokeristamehua niin et imeytyy siitä limakalvolta. Saa siitä vähän energiaa ja ihan tippa vain. . me ei onneks jouduttu silloin sisälle. lähete lääkäriltä Jorviin odotti valmiiks yöpöydällä kun ilta ja yö sairastettiin. Ei onneks kuivunut"tarpeeksi" et oltais jouduttu sinne sairaalaan. aukileita seurattiin kovin ja yleis ilmettä. Muista et jos jaksaa kovin itkeä ni toisaalta se on myös hyvä merkki!

26.12.2013
teeko
teeko

Mä kyllä veisin noin pienen näytille. Väsymys voi johtua oksennustaudin rankkuudesta tai sitten on esim.nestehukkaa. Veisin siis varmuuden vuoksi, koska muuten voisi harmittaa, kun ei tullut vietyä. Ei siinä paljoa menetä.

26.12.2013
carata
carata

Kyllähän tuommonen tauti mehut vie. Mä en ihan vielä olisi huolissani ellei ala useampana päivänä olemaan nukkumatti.

Pääasia on, ettei ole kuivunut. Jaksaahan imeä kunnolla silloin kun herätät? Tänä päivänä pitäis kyllä ruveta piristymään jo. Jos tämänki päivän vaan nukkuu ni ottaisin yhteyksiä päivystykseen ja kyselisin sieltä mielipidettä.

26.12.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...