rakkaalla lapsella on monta nimeä:D

voisiko todeta parisuhteen edenneen sukkahousujuhlasta kalsariarkeen, kun mies tuumaa vaimolleen ääneen tämän alapäästään, että mitä sie oot sille tehny? se näyttää ihan käytetyltä kurpitsalta! mie olin pari sekunttia siinä haavi auki, että mitäs  helevettiä:D?? mies sitten tajusi möläyttäneensä jotain  ja yritti korjata tilanteen lunkisti luimistellen että sori.. mun piti sanoa veriappelsiini...   joo, olipas parempi! xDD

22.12.2013
Blanco
Blanco

joo, empä mie tiiä miltä käytetty kurpitsa näyttää,  mutta ilmeisesti vastasheivatulta ja punakanturpeelta:DD

23.12.2013
Blanco
Blanco

Mulla ilmeisesti lukihäiriö, kiitos hormonien! Täytettyhän on hieman eri kuin käytetty! :D

22.12.2013
carata
carata

Enpä tullut mäkään miettineeksi miltä näyttää täytetty kurpitsa, mutta mun silmissä on tällä hetkellä näky täytetystä paprikasta... Enkä kyllä osaa yhdistää sitä alapäähän, en sitten millään.

22.12.2013
carata
carata

en mie osaa ees tosta loukkaantua:D vaikka meillä  vittuilu onkin perheharrastus, niin se on aina hyväntahtoista, eli vastaavat lotkautukset on ihan vain ajattelemattomuutta ja kykenemättömyyttä ilmaista itseään paremmin;)

22.12.2013
Blanco
Blanco

Ai kamala! Täytyy sanoa kylläkin, että hetken mäkin ehkä ihmettelisin, mutta lopuksi jo tuolle nauraisin. Meillä huumori on melko kamalaa, mutta harvoin mennään toistemme ulkonäköön tai luonteeseen. Ne kun joskus tuppaavat silti loukkaamaan. Veriappelsiini...noh, ei ole kyllä sen parempi.

22.12.2013
carata
carata

Mie en kyl tiiä itkeäkkö vai nauraa... :D

Isännällä sana hallussa? Noooottt....

22.12.2013
misukka
misukka

:o no hyvää päivää vaan ei voi muuta sannoo...

22.12.2013
Tatja84
Tatja84
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...