Lauantai-illan huumaa! :D

Jos täällä nyt kettään on..? :)

21.12.2013
riu
riu

Me yritetään miehen kanssa saada prinsessaamme nukkumaan.

Isoveljet on mummolassa jo. Eilen oli esikoisen hieno joulujuhla yläkoululla. Ukki tuli pojat hakemaan. Isoveljet halusi välttämättä joulun pyhiksi mummolaan, joten ei ruvettu säätämään.

21.12.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Heipparallaa!
Niin se vaan joulu tulla humpsuttaa, ihan pian.

Käytiin tänään viemässä joulupata-keräykseen kassillinen joululahjoja lapsille ja kaikki vuoden aikana kertyneet 5 ja 10 senttiset.

Meillä esikoisen koulu sujuu pulmat huomioon ottaen hyvin. Aaltoillen, niin kuin näillä lapsilla on tapana. Kiitollisia ollaan todella ihanasta ja hyvästä, ammattitaitoisesta opettajasta.

Pienimmän korvakierrekkin on alkanut rytinällä, muuten kyllä ihmeen terve ollut.

Keuhkosairas saanut viettää myös poikkeuksellisen terveen syksyn/alkutalven, muutama osastoreissu vain. Viimeyönä alkoi rajulla kurkunpääntulehduksella, saapi nähdä onko joulu osastolla vai ei :/

Kolmoselta tutkitaan suolisto-ongelmien takia kystistä fibroosia,krohnin tautia,erilaisia suolistotulehduksia jne. Lopettanut taas syömisen. Pöh. Murehditaan sitten, jos jotain löytyy.

Tässä pikapäivityksenä niille joita kiinnosti :)

Rauhallista joulua kaikille!

21.12.2013
tyttö
tyttö

noniin poju nukkuu ku tukki (jes) ja käytiin saunassa vielä. pyykit on nyt kuivumassa ja piparit tehty. Tuolla ne saa kovettua huomiseen jos sais koristeet sit päälle ja illalla pussiin odottamaan ottajia. . vähän kyllä jännittää et Jäikö raaoiks ku oon tehny pipareita viimeks ipanana ja näyttivät niin vaaleilta ku otin ne pois uunista. .. No oli ne 10 min 200 °c et pitäs kyllä olla hyviä. .. istuin lattialla ja katoin sitä uunia ettei varmasti Palais

21.12.2013
teeko
teeko

Tosta kaoottisesta kauppatunnelmasta tuli mieleen, että täällä sitä saa hakea. Täällä käytiin kaupassa ni oli hiljasta ko huopatossutehtaalla. Miettikää supermarketti, ja paikalla 2kassaa. Ihmisiä koko kaupassa ehkä 10. Ei tullu mikään kauppapaniikki :D

21.12.2013
misukka
misukka

Iltoja

Me käytiin just saunassa. Nappulat uuvahti nopsaan. Esikko urputti ettei nuku mutta ko tulin saunasta ni siellä kuorsas. Kuopus kaipas saunan jälkeen vettä ni se kippas nurin kans heti ku sai pikkasen nestettä.

Rauhallinen pössis. Ihan kiva et ehittiin olla ajoissa perillä. Mut veronsa otti eli alko kauheesti nukuttaa kahden jälkeen. Jäi menemättä ulos ja pötköteltiin kuopuksen kanssa sohvalla hetken aikaa.

21.12.2013
misukka
misukka

Mie nukuin tuossa aiemmin pienet tirsat. Hups. Noooh jaksanpa valvoo yöllä pitempään neuloakseni viime hetken juttuja :D Siivoomista en oo vielä ees alottanu X) Lapset siivos omat huoneensa, mutta tottahan ne kerkes ne uuvestaan jo sotkee :D No huomenna jos on reipas ja maanantaiks keksii vaikka jotakii muuta tekemistä, tai jotain. Nyt lomalla ei viiti ihan hirveesti nähä vaivaa :D

Mummy sai kunnon inspiraation :D Siulla on aika monta rautaa nyt tulessa :D Kiva että tyttö saa joulupukin, on se vaan lapsista niin jännää! :)

Santtu noihin varusteisiin saa aika äkkiä menemään rahaa... meillä onneks toimii hyvin tää perheen sisäinen kierrätys luistimien ja suksien osalta :)

Tipihiille kivvoo iltoo! Melkein tekis mieli päästä mukaan! :D

Teeko toivottavasti ei poju tuu kippeeks, oishan se jouluna tosi kurjaa

21.12.2013
riu
riu

.. kattila täynnä puuroo... :) just kotiuduttiin kummilapsireissulta ja aloin keittää riisipuuroo kun sain älynväläyksen tänään et voin tehdä mutsille joululaatikot, ettei tarvi kaupan laatikoita syödä. Ja koska mummulassa ei ruokailla tänä jouluna, mun lempparit eli itse tehdyt karjalanpiirakat jää muuten syömättä niin koitan first time ever tehdä niitä yksin. viimeks ehkä 10vnä tehny mummun kans et tiedän periaatteen MITEN ne tehdään, mut näkee ny mitä tulee.

mut siis nuo piirakat vaatii sen päivän vanhan puuron, joten siks sitä keitellään.. :)
imellettyä perunalaatikkoa en ole tehny ikinä, mut koska se olis hyvä tehdä, kun ajattelin sen kuitenkin paistaakki kotona, lämmitetään vaan mutsilla. ja oliko lanttulaatikko se joka oli parempaa parin päivän vanhana?

kaikista muista vuosista poiketen tänä vuonna palkattiin myös pukki. Ei ole tyttö ikinä nähnyt mut tänä vuonna on niin paljon höpö

ttänyt siitä, vaikken tiedä uskooko täysin, et ajattelin yllättää hänet ja pukki tuo sit lahjat ;)

sit tarttis virkata yhdet vauvaconverset joulupakettiin vielä, mut onhan tässä vielä aikaa, tuskin ne kovin montaa tuntia vie.

21.12.2013
Mummy83
Mummy83

Iltaa! Miula on kookosöljyt päässä vaikuttamassa. On niin kuiva, kutiseva ja kipeä päänahka et kävin tänään vähän shoppaa aineita sen helpottamiseksi. Neitsytkookosöljyä ostin ja sit rauhottavaa shampoota ja hoitoainetta. Mies nauroikin, et nuo rauhottavat tulee mulle tarpeeseen. :D Tosta kookosöljystä oon lukenu niin paljon hyvää, et en malta oottaa, et pääsen rasvaamaan sillä itteni (huulirasvana kerkesin jo testata!) ja myös esikon atooppiseen ihoon aion sitä testata.. :)

Käytiin tänään sit vähän muutakin shoppaa. Ei menny kun kevyet nelisensataa.. (oi, miks tässä ei oo irvistävää hymiötä..?) Ostettiin esikolle uudet sukset, monot, sauvat, luistimet ja molemmille luistelukypärät! Ja käytiin ruokaostoksilla myös. huhhei. no onpahan nyt pelit ja vehkeet niinkun pitääkin. Nyt kupillinen kuumaa teetä!

21.12.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

Me ollaan Anoppilassa. Käytiin kaupassa ni tultiin tähän pyörähtää. Vielä pitäis kotona laittaa Vikat pyykit kuivumaan, käydä saunassa ja leipoo piparit. . Pojulla vuotaa nokka koko ajan, kun nyt ei tulis Kipeeks joulua vasten:(

21.12.2013
teeko
teeko

Miun pitäs siivota, mutta en nyt ihan vielä taija jaksaa... Jos kohta :D Onneks tässä on vielä pari päivää aikaa ettei nyt mikkää mualiman hätä ole :D Meillä lapset riehuu ja levittää rojuja. Riehukoon nyt sitte, siivouksen jälkeen ne ei saa istuu ku kädet ristissä sohvalla :D Ja taputin tänään kyllä ihteeni olkapäälle kun älysin eilen käyvä ruuhkattomassa kaupassa, kun kahto tänään noita kaupan parkkipaikkoja... Siellä on mahtanut olla aitoa joulutunnelmaa :D

Mitäkäs muille? :)

21.12.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...