Perusvoiteiden käyttö

Eipä oo pahemmin tullu vinkkejä tänne enää kun palkintojen jakaminen loppu...nyt kuitenkin laitan tänne yhen mitä varmaan moni käyttää ihan jo sen takia et vauvan iho on kuiva, eli perusvoiteen käyttö pyllynpesussa. Mun pointti tässä on se et oon jostain syystä hamstrannu kaikkia rasvoja jo esikoisen ajalta (ennen kun oli ees syntyny, kun luulin et kaikki vauvat tarvii rasvaa :D ) niin nyt haluun kaikista purkeista ja purnukoista eroon niin oon sit alkanu käyttää noita rasvoja pyllyn pesuun ja mikä parasta niin omat kädet ei kuivu mikä mulla on ollu taas ongelma, lapset on ollu aina tosi hyvä ihosia! parempi näin kun et vaan heittäis ne roskiin!

20.12.2013
Lintu4
Lintu4

Eipä se liika rasvailu kai hyväksi ole. Huulirasvahan on kans sellaista, minkä käyttöä pitäis välttää, jos huulet ei ole kuivat. Huulirasvat kuulemma vain kuivattaa ja pahentaa tilannetta. Aiheuttaa jonkinlaisen oravanpyörän.

22.12.2013
carata
carata

Meiltä löytyy jos jonkinmoista atoopikkoa yms. Mutta meillä rasvaa käytetään vain ja ainoastaan ongelmakohtiin, ei rasvalla tervettä ihoa. Käsien pesussa joskus oli ohjeistus että rasvalla pestessä lähtee ihokin omaa rasvaa ja se ei ole hyväksi - tiedä sitten mikä juttu oli, en ole kokeillut :) mutta niin nuo muuttuu ohjeistukset ; ekaa atoopikkoa piti rasvakylvettää, seuraavan kohdalla sanottiin että puhdas vesipesu joka ilta ennen rasvausta. Välillä käsketty rasvata kauttaaltaan ja välillä vain ongelmakohdat. Mä oon hankala ja oon tehny aina niinku ite tykkään ; eli esikoisesta alkaen rasvattiin vain ongelmakohdat ja ihan hetkessä ei lapsesta löytynyt mitään atoopikkoon viittaavaa (diagnoosi vaikea atoopikko) ja vajaassa puolessa vuodessa tämä oli ohi, eikä tarvinnut enää rasvata - rasvatta menty jo yli 5vuotta täysin. Meidän hankalasti atooppinen viettää myöshyvin pitkiä täysin rasvattomalla kausia, ja rasvaa tarvitessa on rasvajaksot lyhyet. Myös rasvat pidettiin hyvin simppeleinä, ne ns. Tujut rasvat ei ollut hyväksi, sen kummoisempia lopputuloksia niillä ei tullut.

22.12.2013
aadasisko
aadasisko

Meillä neidillä peppu oli aina hyvässä kunnossa, eikä kuivanit, mut silti laiteltiin reisimakkaroihin talkkia ja bepanthenia pyllyyn.

21.12.2013
carata
carata

......

20.12.2013
Lintu4
Lintu4
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...