huah

Nyt tulee avautumista.. :/   Väsyttää ihan sikana! Vauva on valvottanut muutamana yönä ja kun viimein saan vauvan unille, niin mies alkaa kuorsaamaan. Eikä tönimisestä huolimatta lopeta, toiseen huoneeseen en voi mennä nukkumaan, kun vauvalla on niin hento ääni etten kuulisi sitä. Mies ei lisäksi suostu, töihinsä vedoten, nukuttamaan lasta illalla. Siispä en ole moneen moneen viikkoon päässyt nukkumaan ennen puolta yötä ja nyt nuo valvomiset päälle. Valvonta todennäköisesti johtuu vauvan vatsakivuista (ummetusta?), kakkaa ei ole tullut hänellä muutamaan päivään ja syö ihan hirveesti koko ajan. Päivällä on iloinen ja reipas, mutta yöt vänisee ja venkoilee että omassa sängyssä on koko ajan pinnasängyn puolien välissä. Menen ostamaan pehmikkeet heti joulun jälkeen. Mikään mahti maailmassa ei saa minua muutamaa päivää ennen joulua menemään mihinkään kauppaan. Varsinkaan väsyneenä. Huomenna lähetään ajelemaan anoppilaan joulua viettämään, joka asuu puolen Suomen tuolla puolen. Hänelle ei voi avautua, koska hän alkaa heti ylidramatisoimaan väsymystä suoraan masennukseksi jne. Kesälläkin kun olimme käymässä, niin hän oli aivan varma että olen sairastunut masennukseen, koska olen niin hiljainen ja kärttyinen. Todellisuudessa vauva kääntyili vatsassa niin paljon, etten saanut nukuttua ja muuten osa yöstä meni oksentaen ja osa päivistäkin. Olin siis vain väsynyt. Toinen tapaus oli, kun muutama vuosi sitten kivahdin anopin kuullen miehelleni, kun hän ärsytti tahallaan. Anoppi oli heti sitä mieltä, että olen murskaamassa hänen lapsensa mielenterveyttä ja ajamassa parisuhdettamme kriisiin. Piti mulle PUHUTTELUN keskellä yötä! Ei siis huvittaisi yhtään lähteä sinne päin, mutta pitää se antaa lapselle mahdollisuus tutustua isovanhempiinsa ja toisin päin...

19.12.2013
ribery
ribery

No nyt on mies parhaillaan nukuttamassa lasta. Näytin kuulema niin kuolemalta, kun hän tuli töistä kotiin. :) Onneksi tajusi itse. Katsotaan vielä tuota kuorsausta, ei se yleensä häiritse pahasti. Nyt on vain ollut stressaantunut kun ei saa pientä nukkumaan millään. Ja pieni teki kakatkin tänään ja on ollut huomattavasti iloisempi. Kiitos tsempistä! Huomenna reissuun!

19.12.2013
ribery
ribery

Anoppilassa on se hyvä puoli näin juhlapyhinä, että siellä voi olla joku, joka haluaa vauvaanne hoitaa, muitakin kuin sinä ja miehesi sekä anoppi.

Ette siis kahdestaan miehesi kanssa ole siellä vastuussa lapsestanne.

Rauhallista joulua!

19.12.2013
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Nukkuuko se ukko muka ite tuohon aikaan? Jos ei, niin saisi kyllä osallistua nukuttamiseen. Miksi äiti on mukamas aina se joka hoitaa lapsen, päivin öin? Ja omasta väsymyksestään välittämättä?

Ota ihmeessä joku ilta korvatulpat korviin ja mene itse nukkumaan iltapäivästä siten, että jätät lapsen isänsä hoteisiin.

Mutta käytännön vinkki tuohon pinniksessä pyörimiseen. Viritä pinnojen väliin ainakin näin ensihätään lakana ihan ympäri. 20 senttiä korkea kaistale pinnojen välissä vähentää kummasti jalkoja ja käsiä pinnojen välissä. Ja parilla lakanalla saa ihan napakan suojan aikaiseksi kun päät virittää päällekkäin parin pinnan kohdalla.

Koeta myös jumpata vauvan jalkoja josko se saisi kakan tulemaan. Jos ei, niin tarjoile hitusen luumua tai mallasuutetta.

19.12.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...