Muanantai-iltoo! :D

Jos vähän lörppää?

16.12.2013
riu
riu

Kiva kuulla et nealla on ollu kiva päivä! Kyllä se järvi pelastaa paljon! edellisen ukon kanssa ku asuttiin vuoden kesämökissä ja oli Kanto vesi ni ei ollu yhtään paha! (tai sit se johtu just siitä edellisestä asunnosta) kun sen sai lämpimäksi kuitenkin tosi hyvin ku oli takka ja sauna. Oli ihana kämppä! koirat sai olla ulkona ja hepan kans pysty käymään töistä syömässä kotona jne. ja oli tarpeeks kaukana tallista ni ei tuntunut et olis koko ajan töissä. Voi noita nuoruus vuosia :) kun 16-vuotiaana on muuttanu omilleen ni on kyllä ehtinyt kokea yhtä ja toista. Nyt on niin ihanaa kun on perhe ja oma kunnollinen koti. Tätä saa Remppaa ja tehrä tästä omanlaisensa :) mut ei oo kun yks paikka missä oon asunu joka oli ihan kauhea kerrostalo paikka. Olin siel 2kk ja raahasin tavarat tallille ja muutin sinne töitä vastaan. . Siinä oliki tekemistä ku olin muualla töissä siihen päälle sit 10 hepan hoidot. No silloin oli aikaa ja hepat oli kuitenkin pihassa. Silloin muutin tuon meidän"mummon" luo joka nykyään on siellä Vihdissä missä se mun oma Heppa on. Siel oliki niin hyvä olla et kun sieltä muutin pois tampereelle niin takas päin tulessa olin taas sen luona kun etsin kämppää. En mä oo kuitenkaan asunu ku 7asunnossa ennen tätäku ottaa huomioon et oon tässä nyt 13 vuotta ollu pois äidin ja isin luota. töiden takia on tullu muutettua paitti sillon ku miehen kanssa Muutettiin yhteen.

16.12.2013
teeko
teeko

Kamalaa ois ilman olla ilman vettä! Onneks meillä on järvi ihan rannassa jos hätä iskee...

Mie saunotin muksut ja tyrkkäsin just hakaristit uuniin, ois siinä lapsille iltapalaa. Mennee aika herkutteluks, mutta tiiättekö ku en jaksa välittää. Ihan sama. Oon kuitenkii vähän paremmalla päällä ku äsken, liekö buranan vaikutusta osittain X)

16.12.2013
riu
riu

Kyllä sitä veden tuloa rupee arvostamaan kun d sitä ei hetkeen ole, asuin yhdessä vaiheessa sellaisessa talli kämpässä et ainoo mahdollisuus käydä suihkussa oli mennä tallin sulkemisen jälkeen hepojen pesupaikalle.. On vielä yksi Suomen suurimmista ratsastuskeskuksista.. nykyään sinne on jo rakennettu uus talo missä henkilö kunta asuu.. Just sai poju ilta palan ja nyt alkaa jännitys kuin meidän illan käy ;)

16.12.2013
teeko
teeko

iltoja. mä oon taas vaihteeks paketoinu töissä joululahjoja, mut sain itsekki yhden rasian suklaata :) en vaan uskalla syödä, kun nyt KAIKKI päivittelee mahan kokoa ja se raskausajan diabetes ja meidän työterkan tän päivän päivittelyt sai mut pelkään et tästä lapsesta tulee joku viis kiloinen mötikkä mitä saa punnertaa ulos :/ alko oikeesti pelottaan. :(

huomenna olis neukkujutustelut mitä asialle voi tehdä. enkä mä edelleenkään omasta mielestäni ole iso :(

tuvitus, mun systeri teki itsenäisyyspäivänä torttuja jollakin rahkalla, mut en muista minkämakuinen, onko jotain piparirahkaa olemassa? oli hyvää sekin, en ite niin välitä luumutortuista.

satumamma, kai teillä mualle juokseva vesi tulee?! onko teil keittiöremppa meneillään vai miks noin pitkään ilman vettä on joutunu elämään?

riu, kyl se siitä. asia kerrallaan ja kohta ne on tehty :) vaikka sit pienissä erissä mut eteenpäin se on pienikin ponnistus :)16.12.2013
Mummy83
Mummy83

No jaa, mene ja tiedä siitä paremmasta. Mut huomiselle on sentäs keksittynä aktiviteettia. Lähen käymään kangaskaupoilla jotta voi yrittää keväälle ommella puvun tanssiesitykseen. Mahtaakohan siitäkään touhusta mitään tulla.

Kakrut kahtoo rölliä. Pienempi tosin lemahtaa siihen malliin, että sillä on tuotokset vaipassa... :/

16.12.2013
misukka
misukka

Mie olin koulussa enkä mittää saanu aikasiks. No yhen sivun tekstiä ja se oli siinä... muu aika meni koulutoveria lohdutellessa, joka oppi tänä aamuna varmuuskopion tärkeydestä arvokkaan läksyn X) No aattelin tyytyväisenä että tuun kottiin ja teen täällä, niin isimies ilmottikin että se oli soitettu johonkii töihin. Että kiva kiitos, mene sitten, heippa työrauha. Tämäkii lyhyt teksti on tässä kirjotettu kolmessa osassa.

Ehkä mie tuun takas tänne ku oon paremmalla päällä... X)

Kai muilla mennee vahvemmin?? :D

16.12.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...