törötörö! :D

lörpötelläänkö myö vähän? (varmaan tosi vähän... :D )

15.12.2013
riu
riu

no tuota teemaryhmää oon jo käyttäny :D Mutta kiitos tuosta toisesta, mie vilkasen sen!

15.12.2013
riu
riu

olisko tuolla jotain perustieto, mitä vois hyödyntää lähteenä
http://www.maaseutupolitiikka.fi/teemaryhmat/matkailu/maaseutumatkailun_kehittaminen
tai täällä
http://www.kestavamatkailu.fi/info/

15.12.2013
Mummy83
Mummy83

mie pari oon selaillu, mutta maatilamatkailusta oikeesti on yllättävän vähän mitään. Ei ees MEK oo asiaa kunnolla tutkinut. Opparit on käsitellyt maaseutumatkailua ja sitten niillä on ollut joku case, asiakastyytyväisyyskyselyä, liiketoimintasuunnitelmaa, sosiaalista mediaa yms. aika tavanomaista. Ite haalin lähteitä maaseutumatkailusta ihan intopiukkana, ja heti ekasta niistä luki että maaseutmatkailu ja maatilamatkailu ei ole synonyymejä. Aha, kiva. No nyt sitten oon ottanut asiakseni kirjottaa maaseutumatkailusta maatilamatkailun näkökulmasta, lisäksi maisemasta meinasin kirjotella kun onhan se iso vetovoimatekijä. Haluisn vaan yhen lähtee, jossa kerrotaan jotakii maatilamatkailusta, ees avattas sitä käsitteenä. Huokaus sentään. Ehkä mie vielä tuota theseusta yritän vähän eri hakusanoilla pyöritellä :)

15.12.2013
riu
riu

tai sit otat google scholarin käyttöön niin se etsii tieteellisempiä artikkeleita. siellä näkyy paljon theseuksen opinnäytetöitä mut jotain muita artikkeleja myös.

15.12.2013
Mummy83
Mummy83

ooks kattonu theseus.fi sivuilta aiheeseen liittyviä opinnäytetöitä? ja niiden lähdeluetteloita ;) silleen löytää hyvää lähdematskua.

15.12.2013
Mummy83
Mummy83

teekolla on perjantai 13. päivä hypännyt sitte tälle päivää X) No tästä se vielä hyväksi muuttuu... toivottavasti :D

Tuvitus toivottavasti pahoinvointi ei sinnuu hirveesti kiusaa. Taikka poika. Niin. Sie tarviit nyt lepoa ja ravintoa ja rakkautta ja sen sellasta :D

Mie oon ihan jumissa tuon tehtävän kaa, en vaan löydä hyvää lähdettä maatilamatkailusta. Ärsyttävää ja turhauttavaa. Vielä yksi lähde jossa ois hyvää tietoa! Muuta en toivo X)

15.12.2013
riu
riu

harmi kun en saa puhelimella tuota linkkiä auki :( mä oon käyny aamusta asti lukemassa täällä mut en oo kerenny Kirjoittaa kun on ollu niin kova meno ; ) nukuin viime yönä joku 4h ku juoksin vessassa. Jostain löysin sopivasti yön mittaisen ripulin.. No, aamulla ukko kuorsaa. . vähä palaa pinna ja Revin sen ylös hoitaa poikaa ja avauduin "pikkasen".. mä siitä sit"innolla" tallille kun olin luvannut mummolle niiden juhla päivän kunniaks mennä, et saavat kerrankin juhlia rauhassa. . pojun jätin kotiin. Tosiaan jätin en tod kysyny Ukolta sopiiko. .. pääsin tallille ja räntäsateessa kaivoin sit kaatuneesta paalista heinää. . urakka. .. No päätin laittaa omalle tammalle lisää hokkeja ja päin p.tä sekin meinas mennä ku joka reiästä sai kaivaa kiviä et sai hokit kii. . No nyt se unelma kiltti tamma vielä hermostui ja tempas niin sopivasti kun niitä reikiä putsasin et loput sain laittaa verisin käsin kun naulalla onnistuin raapasee... muutamat ärräpäät kyllä pääs suusta ja kyllä taida tamma vähän säkähtää kun oli taas sen jälkeen Herran enkeli. . Siinä sitten meinasin ajatuksissani saada yhden kengättömön kumoon kun suoraan peilijäälle sen vahingossa talutin... päiväunille nukahdin pojun kans ni hemmetti heti soi ukon puhelin, se niistä unista sitten. . huoh ei muuta ku pika siivous kaaoksen keskellä Unisin silmin kun ukon pikkasrn tärähtänyt kummi täti tuli käymään. .. äsken käytiin sit kaupassa ihan ilman mitään ongelmia ja poju söi iltapalan. . Siinä sitten Vilkku sähköt koko ajan ni ei meinannu tulla syömisestä mitään. . äsken korjasin munamaidot lattialta ku onnistuin ukkoa tönäsee kesken ruoan laiton. .. Jospa tää tästä? !

15.12.2013
teeko
teeko

nää olis lapsille varmaan ihania, mut vaatii asteen verran enempi askartelua
https://www.pinterest.com/pin/83527768061095463/

ja tätkin oli pakko kokeilla https://www.pinterest.com/pin/83527768061959976/

15.12.2013
Mummy83
Mummy83

heh, totta kai tuo kouluhommat voittaa ja tosiaan ihmeen koukuttavaa taitella paperia :D me tytön kans tehtiin yhdessä muutama, hänkin tykkäs tehdäja pienet sormet sai tehtyä vielä vähän tarkemmin ku mun :)

tsiissus tää puuro tuu ikinä valmiiksi. riisipuuro on tytön herkkua ja mäkin tykkään, mut inhoon sen tekemistä. Uunipuuro olis helpompi mut se ei maistu ollenkaan niin hyvältä ku kattilassa tehty

15.12.2013
Mummy83
Mummy83

Mummy nyt on harjoteltu kirjanmerkkiä :D Se on tosi näppärä taitella, ja kivan näkönen. Mie oon harjotellu lapsille ekana :D Ja huomaatko, taas keksin parempaakin tekemistä kun kirjottaminen X)

15.12.2013
riu
riu

Mummy aikas kiva kirjanmerkki, taijan ite kohta taitella samanmoisen kuhan vaan tästä jaksan nousta. Päihittää toimialaraportin mennen tullen :D

15.12.2013
riu
riu

ai kato yks linkki ei näköjään riittäny :) tyttö hinkuu riisipuuroa, joten pitäis kai sitä alkaa keitteleen :)

15.12.2013
Mummy83
Mummy83

iltoja. tytön kans katsotaan Tuhkimoa DVDltä, kudon samalla vauvan tumppuja :)

innostuin tänään kokeileen noita

http://m.instructables.com/id/How-to-make-an-origami-corner-heart-bookmark/

aika kätsyjä kirjanmerkkejä ja helppo tehdä, täytyy liittää joululahjakirjojen mukana tuollainen :)

http://m.instructables.com/id/How-to-make-an-origami-corner-heart-bookmark/

15.12.2013
Mummy83
Mummy83

Miulla on osittain helpottunut olo, sillä tytön synttärit on nyt juhlittu! Jihuu! Seuraavat lapsen synttärit on sitte meillä heinäkuun lopulla, että nyt on sitte seesteistä elämää sinne saakka :) Isimies täytttää keväällä 40 että ehkä siihen pittää jotakii kehittää... mutta kuhan nyt kahtoo. Sinne on vielä aikaa :)

Palentaa, mutta en tiiä jaksanko käyvä lämmittämään takkaa. Taijan jättää suosiolla isimiehelle lämmitettäväks. Oikein kostoksi kahen päivän pikkujouluista X) Nyt se iltavuoroissa eikä olo oo vissiin kaikkein hehkein, vaikkei se mitenkään erityisen humalassakaan ollut kun tuli eilen kotiin. Mutta siitäs sai! Ähäs! Voihan vahingonilo! :D

Nyt pitäs käyvä lukemaan kauppa- ja teollisuusministeriön toimialaraporttia. Melkein huvittaa. Ei kukaan halluis kirjottaa tuota seminaarityötä miun puolesta??? :D Saatan käyvä oikein usein illan aikaan vilkuilemasa libresseä kun en vaan saa aikaan... X)

Mikäs meininki mammoilla on? :)

15.12.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...