iltoja!

mitens viikonloppuun valmistauduttu? oon niin onnellinen mutta väsynyt et on perjantai. työviikko pulkassa, siivottiin tytön kans koti ja iskettii joulukoristeet ja pystytettiin kuusikin ja tyttö sai koristella. Nyt ei jaksais enää yhtään mitään, mut täytyy miehen sisko hakea asemalta kohta puoliin ja ssit syömään. huomenna jouluostoksille ja meinattii pipareita leipoa ja ostin riisitkin puuroa varten.

13.12.2013
Mummy83
Mummy83

Hih leikkuulauta on ainakii hieno :D Tuo on selkeesti enemmän miun makuun ku piparkakkutalo... :D Millä sie nuo liitit toisiinsa?

13.12.2013
riu
riu

Joo huomenna ja ylihuomenna juhlitaan, maanantaina on virallinen päivä :) Suolaset piirakat meinasin tässä vielä tehä ja sitte ois homma paketissa. Viimeinkin! Pääsee olemaan hetken sohvalla ja jos jaksas vaikka puikkoje heilutella hetken :)

Tuvitus onko siulla kuvaa siitä?

13.12.2013
riu
riu

joo mummi oli kylässä niin sain käytyy kaupassa ja sitten se oli niiiiiiin ihana että autto siivoomaankii. Onneksi. Miulle jäi nyt illalle semmonen sipistely ja leipominen pelkästään. Energiaa ei todellakaan riitä koulujutuille, vaikka miten ois pakko.

13.12.2013
riu
riu

kauhia jos tässä olotilassa vielä raskaana ois! :D Et sitte tipihii tullu kylään kun kerta äärellään kävit? :D

Meillä tyttö halluu leipoo ite nuo muffinsit. Hyvinhän tuo muuten menee, mutta voi jeesus kun tuo kestää! Mie en pääse nukkumaan ennen aamuyötä... X)

13.12.2013
riu
riu

Myrmeli voi räkä, no toivottavasti kerkee ennen jouluu! Ja ois voinu olla alussa maininta että ei kerkee jouluks. Tai jotain. Mie oon ihan jumissa ja uotan vaan leivontainspistä, mutta sitä ei näy eikä kuulu

13.12.2013
riu
riu

Voi kinkku...miksei se oo mulla jo valmiiksi ostettuna ja pakkaases..... tyhmä minä!!!! Höh!!!

Muut nyt varmasti kerkeäis siis laatikot ja muut. Tai sitten vaan ostaa kaupasta ja on tyytyväinen. Mulla on Nyt se joulu stressi ja sen kunniaksi iski leukaan tuohon alahuulen alapuolella herppeksen. Mikä paikka se nyt sitten on. Mä niin inhoon noita....

KAiken huipuksi, tilasin tänään sellaset kuvakirjat joululahjaksi kaikille mummoille ja paapoille ja nitähän on meidän suvus paljon enemmän kuin kellään muulla kun on eronnutta porukkaa ja samalla vaivalla laitoin kirjan myös itselleni. Ikinä ennen tuollaisia harrastanu ja siihenhän uppos aikaa sitten. Sitten kassalle ja loppu summa oli hiukka yli 200 euroa, kuulostaa paljolta mutta siinä on tosi monen joululahja. Sitten kun oli homma selvä ja hoidos niin siinä oli vielä ohjeet että kuinka saa tulostettua kuitin jne ja lopussa teksi että tuotteet saapuvat 26.12. Voi viulu vähänkö sitten naurattaa....ei niin yhtään!!! Edellisinä vuosina ollaan tilattu sellaset kalenterit ja niittenkin kans on menny täpärälle mutta nyt on kyllä todellinen tollikko. Eikä siinä mitään kun ovat kaikki aikuisia ja varmaan ymmärtävät mutta kun ennen joulua ja jouluna kyläillään niin olis kiva sitten että ne lahjatkin tulis samalla reissulla hoidettua. Minkäs teet kun ei ollu asialla aikaisemmin. Itteänsä vain voi syyttää. Nyt toivon että eirikuva vaan liioittelee toimitus aikoja ja ne tulis sitten vaikka muutaman päivän etuajas....huoh...

Joulukortitkin ostin ja kirjoitin ja sain postiin varttia ennemmin kuin sekin olisi ollut myöhäistä...

Kävin apteekis ja kaupas ja oon siivonnu ja vaihdoin jouluverhot ikkunoihin... melkoisen kaikkensa antanu olo täälläkin mutta vielä pitäis leipoa... Ihania nämä vapaa päivät kun voi "vaan olla"....=/

13.12.2013
myrmeli
myrmeli

mummi ja pappa tuli käymään kun tuo kinkku on nyt valmis. kaikkihan sitä täällä nyt maistelee koiraa myöten ;)

13.12.2013
teeko
teeko

Iltaa :)

Mie oon ihan raato. Eilen vaan luulin olevani, nyt oikeesti oon. Tännää on siivottu, käyty kaupassa, leivottu ja vielä pitäs leipoo ja pestä pyykkiä. Kouluhomma ei edenny ku vajaan sivun ja siis flunssaa pukkaa. Onneks huomenna saa nukkuu pitkään!

Mummy sie oot ollu kyllä hyvin tehokas tännää. Taisit innostua jo pelkästään siitä hyvästä että nyt on perjantai :D

13.12.2013
riu
riu

up

13.12.2013
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...