G: Missä vaiheessa jouluvalmistelut jo on?

Meillä on yli puolet lahjoista hankittu, huraa!!! :) Siivous on tässä työn alla nyt, tytön synttäreitä juhlitaan viikonloppuna, että siihen mennessä suurin urakka on tehty. Jouluverhot meni ikkunaan eilen, jee! Ruokia on mietitty jo sen verran että ollaan puhuttu että kuka tuo mitäkii :) Entäs muilla? :)

13.12.2013
riu
riu

Huomenna meillä edessä iso siivous, sen tosin hoitaa mun äiti, sillä mulla raskausviikko 32 menossa ja tuli kielto tehdä mitään raskasta. Lahjat paketoitu alkuviikosta. Ruoat menen ostamaan huomenna. Lähikauppa Siwa ja Sale saa palvella sit vkloppuna sen verran, et hakee sieltä leipää ja maitoa..

18.12.2013
carata
carata

Valoja sisällä viidet, ulkona kahdet. Tytöllä pieni oma kuusi ollut jo hetken, isompi tuodaan lähempänä joulua. Laatikot teen aattona/päivää ennen. Joku kinkku pitäis ostaa, samoin muita ruokia. Verhoja en tänä vuonna vaihda, mut pyyhkeet on jo punaiset. Lakanoiden punaiseks vaihto jää ensi viikolle. Paperitähti meilläkin ikkunassa. Lahjat on ostettu, muttei paketoitu. Ei vain ole saanut aikaiseksi, häät meillä oli meinaan 11.12. Ja nyt vkloppuna ois tarkoitus juhlia!!! apua!

13.12.2013
carata
carata

Valot on parvekkeella ja tähtilamppu ikkunassa, ne sain aika aikasin laitettua. Joulukoristeet laitoin ja piparit leivoin viime viikolla.. Eilen olin niin ylpeä ku sain siivottua keittiön ja kylppärin kunnolla! Viel pitäis makkarin kaapit käydä läpi ja viedä matot ulos, ja sopia vanhempien kanssa että mitä ruokaa kukin tekee :) Lahjatki melkeen kasassa!

13.12.2013
HannnaK
HannnaK

ainiin ja kynttilät on vaihettu talvisempiin/joulusempiin... eli tumman violetteihin :D no seassa on myös valkosia...

13.12.2013
Tii03
Tii03

Vaihoin verhot jo marraskuun alussa :) "jouluverhot" ts. talviverhot, eli olkkariin luumun/munakoison (minkälie vihanneksen/marjan/hedelmän väriset ne sitten onkaan..) väriset verhot ja mätsäävät tyynynpääliset sohviin ja keittiöön tumman harmaat läpikuultavat verhot ja mätsäävät kaitaliinat..:D synkkää joulua vaan:P noh, tykkään synkästä talven aikaan:)

Eilen shoppailin joululahjat.. paketoinut en ole vielä.. Joulukuusi haettiin viimeviikolla ulos nököttää ja siinä on ollut valot iltoja ilahduttamassa:) Pojan huoneessa on semmonen mini-tekokuusi pöydällä "yövalona"...

Mitteehä muuta...No toissapäivänä syötii jo kinkkukin että... oisko se sitten tässä se meijän joulu ollu..:D

No ei, en mää jaksa kauheesti täällä laitella ku vietetään kuitenki joulu muualla ku omassa kotona, nii mitä turhia..:) Perus siivoukset teen jossain välissä...

13.12.2013
Tii03
Tii03

lahjat hommattu, paketoitu ja jaettu, kinkku hommattu, laatikot tehty ja loput ruuat hommaan lähempänä joulua, verhot ja valot ollu jo marraskuun lopussa ikkunoissa, kortit tehty ja jaettu ja huomenna haetaan kuusi metästä.=) ja juu, oon joulu henkeen ja vereen jouluihminen..=)

13.12.2013
memmu
memmu

Meillä on yksi tähtilamppu ikkunassa, lahjat lapsille hankittuna muttei paketoituna ja siinäpä se. Tosin ei olla kotona joulua ni ei ole oikein viittinyt laittaa.

13.12.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...