ihanata iltaa :)

tai jotain X)

11.12.2013
riu
riu

beibi, mahtaisko olla 26-27 viikkoa. ärsyttää tuo libben raskauskalenteri, ku se näyttää sen ensimmäisen sinne laitetun lan mukaan ja meillä vaihtu se +2vkoa eteenpäin, mut ei päivitä kalenteria vaikka päivitin lasketun ajan.

11.12.2013
Mummy83
Mummy83

Iltoja

Mie en o ehtiny puoliakaan suunnitellusta mutta väliäkö tuolla. Imuroida ehtii huomennakkii. Huomisen projektina olisi tehdä iiiisssooo kasa pieniä joulutortuntapaisia. Toivottavasti mulla on tarpeeksi kaikkea ettei lopu kesken. Saapi uuni paahtaa kuumana hetken ko toista sataa "torttua" paistaa. Ja esikon joulujuhla on siis huomenna, sinne niitä torttusia teen.

11.12.2013
misukka
misukka

Mummy meillä on myös niinkii hienoo ruokaa ku tikkuperunoita ja eineslihapullia :D Että joo, väsymystä on liikenteessä. Ja niille urputtajille jauhot suuhun! Ai että minnuu rassaa semmoset tyypit... Mutta olihan siullakii tuo ihana äitiyspakkauksen penkominen tännään ♥

11.12.2013
riu
riu

iltaa. oon väsynyt ja vittuuntunu. Nyt viimeiset kaks viikkoa on oikeesti kertynyt töisdä vitutuksen aiheet ja tekis niin mieli avautua muutamalle alaiselle, jotka mitään muuta jaksa tehdä ku urputtaa. Nyt tuntuiu siltä et se helmikuu ei tuu yhtään liian nopeasti.

Olin sokerirasitukses tänään ja heti soittivat perään et varataan neukkuaikaa, kun se vähän kohosi, mitä sit tarkoittaakan, ei hoitsulla ollut aikaa selittää ku oli palaverissa. Huono olo siitä kokeesta ainakin tuli ja jatkunu koko päivän.

Positiivista päiväsä se, että hain äippäpakkauksen postista ja tyttö ihasteli sisältöä :) hän oli erittäin innoissaan. Tarttis ehkä kaivaa tytön vastaava varastosta ja tsekata mitä sieltä ottais käyttöön ja mitä vaatetta tarttee sit vielä hankkia.

mut en tänään, jos lohkoperunat sais uuniin ja sit ostin valmiit pihvitkin, ni iisibiisi ruoka tänään.

11.12.2013
Mummy83
Mummy83

Mie oon kyllä niin raato että en tätä iltaa kovin kauaa teijän kaa vietä X)

Olin tännään koulussa tekemässä niitä tenttejä, kai ne meni ihan ok. Illalla ois ollu luento, mutta lintsasin ja menin kirjastoon. Ehtimään koulujuttuun lähdemateriaalia, että en mie nyt kokonaan ollu hunningolla :D Illalla oli miun päivän kohokohta kun kävin kaupassa ihan yksin! Aatella, ei yhen yhtä lasta mukana! :D Muuten yritän lähinnä sinnitellä illan loppuun, ja ihan varmasti käyn tännään ajoissa nukkumaan! Isimies saa kantaa vastuun tänään ihan kokonaan... Kyllä jämpti on näin!

Mitäs mammat? :)

11.12.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...