Veriset vuodot

Imetin lastani n. 7kk ikään ja sen jälkeen jonkin ajan kuluttua, minulle tuli kuukautiset ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen. Ne kestivät normaalin ajan (n. 5vrk) ja sitten loppuivat. Nyt minulla alkoi uudestaan kuukautiset ja ovat kestäneet todella kauan mikä tuntuu minusta hieman oudolta. Ne ovat siis kolmatta viikkoo meneillään! Alkoivat 25.11 ja edelleen menossa. Ekat 5 pvä olivat ihan normaalit kuukautiset, nyt välillä olleet niukempia, välillä tullut sitten taas enemmän! Joka päivä tulee jonkin verran. Kipuja ei ole, ihan vain normaalit kuukautiskivut. Onko tässä nyt vaan kyseessä se, kun kuukautisia ei hetkeen ole ollut ja ovat siis sekaisin.. Vai mistä tässä on kyse??

9.12.2013
Mippe90
Mippe90
3 years, 3-month-old toddler

E-pillerit ovat käytössä. Meillä pitäisi tytöllä olla lääkäri neuvola tässä lähiaikoina, taidan odottaa siihen jos ei kovin pitkälle mene.. kiitos vinkeistä.
Nyt kun kalenteria katson, niin edellisiä menkkoja en ole ylös merkannut. Aloin jo miettimään, että onko niitä ollutkaan vai ovatko nuo minun ensimmäiset 5päivää jotka kuuluvat tähän pitkään kestäneeseen verenvuotoon.

10.12.2013
Mippe90
Mippe90

Ei tuo normaalia ole missään tapauksessa. Lääkärin pakeille vaan.

10.12.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...