Sunnuntaita mammat! :)

Miten ihmeessä ei oo vielä lörppäketjua?

8.12.2013
riu
riu

Miten mä muistin, et siekii juttelit et siskolla syöpä. Sitä tuntuu nyt olevan liikkeellä enempi ku laki sallii :(

Mut ei tuo erokaan varmasti kevyt juttu ole. Hyvä, ettei kaikki sentäs kaadu samaan kasaan.

9.12.2013
misukka
misukka

Misukka: ei mun siskolla ole syöpää, se oli joku muu. En muista tarkastamatta kenen siskolla on niin et vois varmaksi sanoa. .. mut eiks ollu juu ihana tulla tänne päin ku on LUNTA!:) mä kaivan huomenna aamulla Autotallista pulkan mukaan tallille. Voi olla poika innoissaan ku pääsee eka kertaa pulkan kyytiin :)

8.12.2013
teeko
teeko

Iltoja

Me kotiuduttiin tänään Kuhmosta. Vaille puon kuus lährttiin ajelee sieltä, siilinjärvellä aamupalalla ja puolen kolmen maissa oltiin jo kotona. Kävin hakee autonkii ja huomenna sit vielä laskun maksu ja se lisäjarruvalo vaihtaen.

Huomenna pitäis muistaa käydä labrassa antaa kusnäyte ni on kaikki siihen gynekäyntiin liittyen kasassa. Sit voi jäähä vartoo tuloksia...

Ihan kiva oli, et täälläkii oli tullu lunta. Tosin lumikolat oli vielä välikatolla eli ne piti kaivaa esiin ennen kun sai edes autoja parkkiin.

Taivaltajan ilta kuulosti hyvältä ja ens viikonloppu kans. Mie voisin haluta tulla kärpäseksi kattoon seurailee tein reissua :)

teekolla rankka päivä :/ Onko tämä eroava sisko sama jolla syöpä? Aikas karua :(

8.12.2013
misukka
misukka

hyvä pointti! et otanki oman kirjan mukaan. tytöstä en ollut sokerirasituksessa ollenkaan, mut ilmeisesti olin sillon vielä nuori ja köykänen, kun kuulemma iän ja painoindeksin mukaan ottavat tuohon :)

8.12.2013
Mummy83
Mummy83

iltoja. :) kotiuduttu tytön kans reissusta ja sen verran tsemppasin et pyykit viikattu ja uudet koneessa, jouluverhot ja pöytäliinat silitetty ja vaihdettu. jos ens viikonlppuna kaivettais kuusi esille ja koristeltais se. miehen sisko tulee kylään ennenku matkustaa jouluksi kotiin, joten jotain pikkujoulujuhlinta sillonkin harrastetaan. :)

taivaltajalla on ollut kiva viikonloppu ja ens viikonlopusta tulee varmasti vielä hauskempi :) tiille pikaista paranemista ja satumammalle mukavaa ultraa :) mun tarttis ens viikolla mennä elämäni ekaan sokerirasitukseen.

näin systerinki,hänellä laskettu aika 6vkoa ennen mua ja jos ihmiset musta jo sanoo että on iso (mitä mun mielestä ei ole ollenkaan) ni mun sisko oli valtava! :D näytti ihan valmiilta synnärille. :)

8.12.2013
Mummy83
Mummy83

johan on ninnupilla ollut tekemistä. on muuten sänky ollu pojalla kuiva ku lidlin vaipat ollu käytössä. Kiitos vaan vinkistä ! :D on se helpottavaa nyt ku se perunkirjoitus on ohi mut päivällä ahdisti kyllä Kovin. Vielä kun joutui väsynyttä siskoa katsomaan ku se on ihan loppu. ovat eroamassa miehensä kanssa. Onneksi kyllä ihan sovussa

8.12.2013
teeko
teeko

No  taivaltaja voi antaa eilselle kiitettävän arvosanan :D Melkein ois kiva päästä siun ja blancon mukaan :D

Satumamma tule kertomaan sitten ne ultrakuulumiset! Mie niitä malttamattomana uottelen, että siihen malliin sitten :)

Tuvitus jostakii luin että ei se krapula niinkään seuraavana päivänä aiheuta oloja, kuin se väsymys. Tiiän tuon tunteen :D

Teeko miusta oli taas kiva kun oma isä kuoli kun se perunkirjotus oli ohi, sitten sai keskittyy muihin asioihin. Se perunkirjotus oli meillä tosi simppeli, kuolinpesää ei ollu jakamassa ku mie ja miun sisko että se nyt ei paljoo aikaa vieny. Tsemppiä siulle! Vanha ja kulunut fraasi, mutta hyvin totta: aika parantaa.

Miulla ois sauna melkolailla kuumana, pitäs sinne mennä noitten lasten kaa. Mie arvasin että jostakii on tännään tingittävä, ja nyt se oli leipominen. Ja edelleenkään en saanu sitä hakemusta laitettuu sen lomakesivun kautta, joten tuikkasin sähköpostiin ja aattelin huomenna sitten soittaa. Kahellaan miten käy... Ihanaa kun nuo lasten lumiukkosopat ois valmiina, ärsyttävä urakka tehä monta samanlaista samaan soittoon X) Illalla voi sitten tehä jo muita juttuja :D

8.12.2013
riu
riu

Voi tsemppiä satumamman ultraan, varmasti jo jännittää nähdä pikkuinen :)♥

8.12.2013
teeko
teeko

missä ihmeessä kaikki oikein on? Meillä meni kaikki hyvin. vihdoin se on ohi ja ollaan kotona. inhottavaa kun tällaiset reissut vie aina koko päivän. Olis ollu täydellinen pulkkailu päivä pojan kanssa

8.12.2013
teeko
teeko

mulla piti olla tänään jumppa illalla, mut aamu alkokin tukkosella nenällä ja kamalalla pärskimisellä.. päivä jatkui kuumeen mittaamisella, jota olikin runsaat 33,9 astetta...huhheijjaa kun hyvä olo. Saas nähdä jos jaksaisi kuitenkin käydä tossa lähikaupassa ostaa torttutarpeita, tekisi mieli semmoisia..:)

8.12.2013
Tii03
Tii03

vai sellaista. touhua riittää :) mäkin jo ihmettelin missä lörppäketju on. . odottelen täällä Helsingissä siskoa. veli tulee ite paikalle. Meillä on yhdeltä Perun kirjoitus :( jotenkin ahdistaa ku tuntutuntuu et tää tekee kaikesta niin lopullista. Sit Mennään meidän äidille syömään ennen kuin lähdetään taas koteja kohti. pitkä päivä tulossa siis varsinkin pojulle. Mut ihanaa kun poika näkee serkkunsa samalla joka on nii iiin ihana 5v poika :)

8.12.2013
teeko
teeko

Mie täällä yritän pitää lapsia hiljasina, mikä on aina yhtä hauskaa X) Ahdistun samalla kun haluan hakkee yhtä työpaikkaa, jonka haku päättyy tänään klo 22, mutta se saamarin hakulomake netissä ei toimi!!!!! Mie oon kokeillu eri selaimilla ja käynnistänyt konetta uusiks, mutta eiiiii... Että tosi kivaa :/

Tän päivän tavoitteita on saada se hakemus lähtemään, tehä kouluun ja päiväkotiin aikuisille lumiukkosopat, väkertää kustukortit tytön synttäreille, leipoo, käyvä ostamassa joululahjoja ja siivota. Tulikohan jätettyy liikaa tälle päivää..? :D

Mikäs boogie muilla on? :)

8.12.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...