Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Miehen ahdistava käytös

Mua vituttaa, sanon sen suoraan.  En ymmärrä, miksi mun avomies tekee mut tahallaan ärsyyntyneeksi, vaikka tietää kyllä, mikä mua loukkaa ja mikä ei. Se jakaa omalla facebook-seinällään uutislinkkejä muista (vähän paremman näköisistä) naisista. Ja mua se ei edes kehu koskaan, ei muuta kuin seksuaalisesti. Sitten kun se kyllä tietää, että mulla on huono itsetunto ja pidän itseäni rumana niin silti sen pitää vaan jatkaa tuota.. Kun tivaan selitystä, se vaan sanoo, että "kattoa saa, muttei koskea" tai: "Älä oo nuan s******n mustasukkaanen". Muuten meillä menee hyvin, enkä halua erota tms., mutta tää ahdistaa! sitten kun mies ei koskaan vapaaehtoisesti sano rakastavansa eikä se edes halaa. Tierän kyllä että moni mies on just tollanen, enkä nyt kaipaa mitään vertaistukea vaan haluan vaan tietää, että onko mus mahdollisesti jotakin vikana? Enkö riitä mun miehelle kun pitää olla nii paljo muuta silmänruokaa? Ja pitääkö mies mua itsestään selvyytenä? Mikä helvata täs mättää...

7.12.2013
Rolle92
Rolle92

oho siis Mummya eikä mymmya :D

8.12.2013
AlliU
AlliU

Peesailen Monsteria, Mymmya ja Jenkkua. Itse on hyvin kaukana noista GTI typyköistä mittoineni ja lärvini kanssa, mut jos ukko niitä kattelee, niin sen kun kattelee. Eipä sitä tuu itekään silmiä laitettua kiinni jos joku hyvännäköinen uros jossain vilahtaa. ;D

Toki tökeröä on myös sun miehen osalta ettei sitten itseään hillitse kuvien jakamisten suhteen. Siitähän on kyllä tehty tutkimuskin, että vaikka miehet katselee ja jakaa näitä "täydellisten naisten" kuvia, niin eivät vaihtais olemassa olevaa puolisoaan mihinkään. :)

Ite en jaksa moista murehtia, koska mun mielestä saa olla silmänruokaa. Ihan yhtälailla minä vilkuilen treenattujen miesten kuvia jos mahdollisuus on, vaikka olen erittäin tyytyväinen omaan mieheeni joka on lähempänä gotlettia ku atleettia. ;) Ja mitä kehumisiin tulee, niin tosi harvoin mies mua kehuu tai minä häntä. Kyllä se välittäminen osoitetaan muuten. Eihän se tietenkään pahitteeks ois molempien siinä asiassa parantaa, mutta en mä kaipaa kehuja ja kommentteja omasta ulkomuodostani. Tiedän kyllä miltä näytän(niin hyvässä ku pahassakin :D ) ja se on tärkeämpää. Mulle on tosin käyny niin ton esikoisen syntymän jälkeen, että oon oppinu hyväksymään itseni semmosena kuin olen. Ei, se ei tarkota sitä, että olisin tyytyväinen mun ulkomuotoon(paino) mutta en enää synkistele asian takia. Se on nyt mitä se on, varsinkin nyt kun on viimesillään raskaana :D mut sitten kun tän saan pihalle, niin on taas enempi energiaa keskittyä itseensä ja mahdollisuus vaikuttaa asiaan enemmän liikkumisen puolesta.

Miehet on miehiä eikä jokaisesta katseesta tai sanasta kannata ottaa itseensä. Ne on vähän pölvästejä. :)

8.12.2013
AlliU
AlliU

älä vertaile itseäsi johonkin fotoshopattuihin kuviin, joita netti on pullollaan. Sinä varmasti olet kaunis juuri sellaisena kuin olet, jokaisessa on jotain hyvää ja kaunista ja kun itse sen löytää ja osaa arvostaa sitä itsessään, niin muutkin huomaavat saman. 3

miehesi käytös on typerää siinä mielessä, että tekee tuota huolimatta siitä että olet hänelle suoraan sanonut ettet pidä siitä ja se osoittaa häneltä kunnioituksen puutetta sun toiveita kohtaan. Jos mies haluaa tuota käytöstään jatkaa, niin lakkaisin lukemasta hänen faceaan tai poistaisin kokonaan ystävälistalta ettei tarvitse katsella omalla faceseinällä hänen typeriä kommenttejaan.

7.12.2013
Mummy83
Mummy83

Jos sinusta tuntuu tollanen pahalta, niin miehen pitäis lopettaa kyllä tuommonen käytös, törkeää! Meillä taas niin päin, että mies tykkää katsella kauniiden naisten kuvia, tykkäilee playboykuvia fb:ssä jne, mutta mulle se on ok, katsoa saa :) Ja muutenkin en ole mustasukkaista sorttia ja tunnen itseni kauniiksi (jos ei ukolle kelpaa, niin oma häpeä) :D

7.12.2013
Jentsu
Jentsu

Saatana jos miun ukko tekis jotain koko ajan mikä loukkaa mua vaikka oon sanonut et loukkaa niin pihalle lähtis, prkl.

Mie en taas usko että teillä voi olla kaikki muuten hyvin (ainakaan miehen osalta) jos tietoisasti loukkaa sua koko ajan. Tuo Monsterin kommentti oli miusta vähän outo kun mie käsitin sillei et vähän syyttää sua kun oot vaan "herkkä". Ensinnäkin mie oon aika varma et tuommoinen loukkais aika moniakin naisia ja toiseksi ihan yks lysti kuin herkkä oot ja mistä se johtuu et se käytös loukkaa sua,mut jos oot sen sanonut niin toisen ei pitäis tietoisasti haluta satuttaa omaa puolisoaan..

7.12.2013
napero24
napero24

Mekään ei olla facessa miehen kanssa, juurikin tuosta syystä, että siellä tulee jaettua mitä kummallisempia päivityksiä, epäiltyä toista, mietittyä miksi tuokin on ton kaveri jne. Ehkä miehesi on vaikea ilmaista itseään, ehkä hän osoittaa sinulle muulla tavalla tykkäämistään? Meillä mies sanoo rakastavansa, hieroo selkää/jalkoja, tarpeen tullen kehuukin, mutta viimeistä tapahtuu kyllä harvoin.

7.12.2013
carata
carata

Sinussa ei varmasti ole mitään vikaa, koska mies on sinut valinnut kumppanikseen ja lastensa äidiksi. Taidat vain olla hieman herkkä ja niinkuin itse sanoit, sinulla on huono itsetunto ja siksi ehkä reagoit hieman voimakkaasti. Veikkaanpa, ettei miehesi tahallaan halua sinua loukata, eikä sinun kiusaksesi niitä linkkejä sinne seinälleen jaa.

Itse en oikein osaa ymmärtää sitä, että ollaan joistain julkkiksista mustasukkaisia. Koska ne julkkikset on pelkkää silmänruokaa, eikä oikeesti mikään uhka kenenkään parisuhteelle. Itsekin tykkään katsella kuumia miehiä, eikä se silti tarkoita, että seurustelukumppani olisi jotenkin riittämätön tai huononpi.

Julkkikset on kuumia, koska ihmiset (niin miehet kuin naisetkin) katselee mieluummin niitä hyvännäköisiä tyyppejä kuin arkisemman näköisiä. Eikä se, että mielellään katselee kuvia kauniista ihmisistä, tarkoita että omassa parisuhteessa olisi jotain vikaa.

Niinkuin itse sanoit, kaikessa muussa teillä menee hyvin, joten miksi pahoittaa mielensä parista kuvasta? :)

7.12.2013
Monster
Monster

Hyvin omituista käytöstä mieheltäsi. Toisaalta koko Facebook-maailma on minulle outo, joten en kauheasti osaa kommentoida. Mutta oudolta vaikuttaa.

PS: Olen ihan varma, että sinun ulkonäössäsi ei ole mitään vikaa. Minäkin pidin itseäni rumana nuorempana, mutta kompleksi kyllä hävisi ajan myötä.

7.12.2013
odottaja
odottaja

Siis mulla on kans yks sellain face kaveri joka laittaa jotain naisten seksikkäitä kuvia faceen pitkin päivää... Mietin aina et miks se haluaa vaimoonsa sillä tavoin loukata... Kuitenki myös vaimo saa ylistyspäivityksiä, mut en mie osais ottaa sellasia tosissani jos mies kuitenki jakais kuvia naisista jotka poikkeis täysin omasta ulkonäöstä. Sit tällä miehellä on kuitenki toisinaa haukkua kaikki laihat naiset lyttyyn, mut aina niis kuvis sit kumminki on laihoi naisia... Minen vaan tajua... Tavan possuja tommoset miehet.

Mie koittasin et kuin se mies reagoi jos alat käyttäytyyn samoin. ;) Alat laittaa miehistä paljon julkasuja faceen. :D Jos et halua tehä julkisesti, ni laitat vaikka yksityisyys asetukset niin että näkyy vaan miehelle. Sitte saattasin myös tehdä sillain et laittasin itteni tosi nätiksi ja ottasin kuvia, ja lähettäisin sille ukolle, niin saisi vähän muistutusta kuin kaunis nainen itellä on. ;)

7.12.2013
Sralla
Sralla

Usko pois, että vika on ukossa. EI sinussa! Mä en käsitä tollasia tunteettomia ääliöitä. Miettiikö ne KOSKAAN mitään muuta ko omaa napaa?

Sinä itse päätät kauanko sä jaksat tuota menoa katsella ja sietää. Mut melko varmaa on, ettei mikään muutu ennen kuin ukko saa kunnon herätyksen.

Ympäri korvia sen sietäisi saada...

7.12.2013
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Pitää vielä lisätä, että kyllä tuli taas tänä aamuna paha mieli kun facebokiin kirjauduin.. "Ovatko tässä linnanjuhlien SEKSIKKÄIMMÄT?"

7.12.2013
Rolle92
Rolle92
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...