Bono estente! Taikka siis lörpöttelyä :D

Juuh niin :)

6.12.2013
riu
riu

Voi hurja jii! Mitä ihmettä on oikein tapahtunut :O Onko siellä vielä asiat vaiheessa, joko on paremmalla tolalla? Teille kyllä sattuu, sillonkii se siun selkä meni ja kaikkee :/

Emännällä on sangen kiva päivä takana :)

Myö käytiin ekat löylyt ottamassa, kohta mennään lasten pesulle. Mie niitä pikkasen valvotan että nukkuvat aamulla pitempään. Se on isimies nimittäin yövuoron välissä ja se lasten hiljasina pitäminen ei oo aina kauheen helppoo...

6.12.2013
riu
riu

Mistäs te satumamma keskustelitte kahvinlomassa? Säästä?=)))

 

Joo on tuo mies ollu ahkera, se kanto varastosta jouluvalot sisälle niin mä pesasin ikkunat ihan vaan noi sormen jäljet sisäpinnalta, tosin. No sitten perinteitten tapaan (tästä perinteestä voisin jo kyllä luopua) yhdet valot rupes säkenoimään ja sit ne sammu, ei mitään vahinkoa mutta jonkin verran haiskahti sähköltä. Mies sitten vielä koetti että josko olis saanu lapmpun palamaan ja hiukka epätoivoisesti vaihteli polttimoja ja niinhän siinä sitten kävi että yksi polttimo tippui lattialle ja mies siellä lasinsirujen keskellä. Joten otin imurin ja imuroittin mieheni vapaaksi mutta aamun koomailun jälkeen mullakin on nyt jopa ihan ahkera olo. Tuo perinne on ollu se että joka hemmetin joulu, yhdestä ikkunasta sammuu/menee rikki jouluvalot ja sitten niitä samanlaisia ettitään hermojen kiristyksen kans ympäri kaupunkia tai kahta kaupunkia.

Ruokaan sain lisää perunoita niin nyt on ähkyssä kaikki. Ruoan jälkeen kävin myös varastossa ettimäs lasten monoja ja suksia. Huomenna sitten olis tarkoitus mennä ostoksille. Ja ainakin molemmat näyttäis tarvittevan monot mutta molemmille olis sukset. Vanhemmalle vaan sitten iskän vanhat eli niihin pitäis ostaa siteetkin... voi voi...hyvästi loputkin pennoset. Aloitetaan kierros kirpparilta josko onni suosis. Toivotaan!!

Missäs jii on ollu?

Stalla: Mä olen lastenhoito alalla ja siis todellakin pidän lapsista mutta muakin hirvittää tuo ajatus että lasten kavereita tulis kylälle. Itse asiassa mun pitäis alkaa jo siihen kun tyttö on ollut kahdessa paikkaa kylällä niin ihan ystävyyssuhteita tukeakseni pitäis varmaan esittää vastavierailu kutsu mutta minä kun keksin aina jotain muuta tekemistä.... Pitää varmaan vielä hetkinen sulatella ajatusta. Lisäksi kun on töissä ja isompi koulussa ja pienenpi hoidos niin sitä vapaalla vaan haluasi olla noitten kahden kanssa, eikä huvittais myöskään ikään kuin jatkaa työpäivää vielä kotona huolehtimalla vieraista lapsista. Mutta ihan pian mun pitää siihen ruveta, ihan tyttöni tähden=) Ystävät on kumminkin nin tärkeitä elämässä!

6.12.2013
myrmeli
myrmeli

Myö käytiin pitsat ja syötiinkii jo. Aika hirveen pitkään niitä sai uottaa kun uudella pitsapaikalla oli avajaistarjouksena kaikki pitsat 5 € niin joku muukin oli saman tarjouksen huomannut :D Kohta mennään saunaan, ja se tytön kaverikin on onneks jo lähtenyt X)

Sralla miulla on vähän sama että mie en yleisesti tykkää kaikista lapsista, lähinnä vaan omistani :D Jotkut lapset on suorastaan ärsyttäviä X) Että joo...

Satumamma ollut ihan arvoseurassa ;)

6.12.2013
riu
riu

Nonniin, menin kellariin mutta enpä saanu kellari luukkua auki...joten mulla olis viisi pientä perunaa neljälle jolle normaalisti kuorin/laitan noin kymmenen perunaa....menee jännäksi!!!=)

6.12.2013
myrmeli
myrmeli

Hahhaha jii kun oliskii :DDD Meetkös sie millon taas epsanjaan nauttimaan scorciosta kelistä? ;D

Myrmeli kivalta tuo siunkii setti kuulostaa, siis se osuus ku mies ja lapset tekkee hommat ja sie et :D Meillä on huomenna sitten lohta, ite meinasin hauduttaa sen valkoviinissä ja nyt sitte en vaan osaa päättää että minkä sortin potaattia sen kaa pitäs olla. Varmaan ihan vaan muussia :)

6.12.2013
riu
riu

hiukka kirjotusvirheitä, anteeksi!!

6.12.2013
myrmeli
myrmeli

Hurjan kova saavutus tälle päivälle. Oon silittäny jouluverhot ja tytön tekemät hamahelmi taideteokset, ja autoin mä lapsia siivoamaan omat huoneensa ihan vaan istumalla sohvalla ja komentamalla=) ja sitten syötiin vähän päivä palaa jonka jälkeen mä simahdin päikkäreille. 

Nyt on kirjolohi uunissa sipulin smetanan ja kerman kera höystettynä ja niin laitoin mä sinne yhden purkillisen creme borjornia. Nälkä.... Perunat pitäis lähtee kellarista hakemaan mutta kun siellä on niin kylmä kummiskin=)

Lapset ja niitten isi on ollu pihahommissa koko päivän ja hoitaneet ympärillä asuvia banhuksia ja laittaneet jouluvaloja joka osoitteeseen, meillekkin tuonne pihalle ja näytti se isi-mies rehaavan kuustakin tuonne puuliiterin nurkalle jotta kaippa se on vähän markkia taas siistny kaatamalla yhden puun=) onneksi joku tässä talossa on aikaan saava?

Illalla ajattelin piripintaan täytetyllä ahalla kattella telkkaria, eli uskollisesti saamattomana koko päivä=)

Telkkaristakaan ei taida tänään tulla mitään kiinnostavaa? hmm....

hyvää itsenäisyyspäivää itsekullekkin!

Kyllä riu tuo pitsa kuulostais melko mukavan helpolta. Kannatan!

6.12.2013
myrmeli
myrmeli

Tytön kaveri tuli just meille ja minnuu jo nyt ärsyttää. Ei sinänsä tytössä mittää vikkaa, se on vaan niin semmonen höyry. Omat lapset on suorastaan maltillisia :D Tälleen pari tuntia kerrallaan on ihan fine, mutta ai tsiisus jos tässä yökyläilyihin joskus edetään :D

Ja kavereista puheenollen, omaani lupasin käyttää abc:llä paraatin jälkeen. Jos sitte samalla reissulla kävis hakkee pitsat nam. Mie vielä harkitsen kun ei hirveesti mieli tekis, mutta kun se on vähän niin ku perinne :D

Mitäs muut tietää?

6.12.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...