Keuhkoputkentulehduk​sen hoito

Moikka kaikille,   Sain eilen lääkäriltä diagnoosin "keuhkoputkentulehdus" ja muutaman päivän sairasloman. Määräsi hoidoksi lepoa. Nyt lapset päiväkodissa ja koulussa kl 14 asti. Kuinka täydellistä tuon lepäämisen pitäisi olla? Kuumetta mulla ei taida nyt olla yhtään, mutta pitäisikö esim. tietokoneella olon sijasta mennä nyt vuoteeseen?

4.12.2013
odottaja
odottaja

Eli ei ole kovin pahana vielä jos ei lääkekuuria antanut.

Koeta juoda lämpöistä, vaikka teetä hunajalla tai pelkkää hunajavettä. Ja höyryhengittely auttaa saamaan liman pehmeemmäksi ja tulemaan ulos kurkusta. Vaikka yskä olisi kuivaa ni ihmeesti limaa alkaa  puskemaan kun vähän hengittelee höyryä.

4.12.2013
misukka
misukka

Hei,

 

En saanut vielä ab-kuuria. Jos vointi ei kohene maanantaihin mennessä, sitten uudestaan tarkistukseen ja varmuuden vuoksi kuuri.

Tein tänään sen "julman" ratkaisun, että laitoin lapsen päiväkotiin (jonne hänen olisi normaalistikin pitänyt mennä). Samoin huomenna. Näin pystyn lepäämään enemmän, vaikka en koko aikaa sängyssä olekaan.

4.12.2013
odottaja
odottaja

Kai sä sentään ab-kuurin sait?

Ei tuo vuodelepoa tarvitse mutta kunhan et rupea suursiivoa tekemään vaan lähinnä rauhaksiin oleskelet että saa kroppa keskittyä itsensä paranteluun.

4.12.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...