Nyt kaipaa lörpöstelyä

Onko täällä ees ketään lörpäämässä vai onko kaikki kaikonneet jonnekin kuusen alle tonttuilemaan?

3.12.2013
misukka
misukka

Voi niffe♥ voimia teille hirmuisesti

4.12.2013
teeko
teeko

kiitoksia misukka ja Maarua =) paras joululahja olis et sisko tervehtys ♥

4.12.2013
niffe86
niffe86

Jaksamista niffe ja siskollesi kovasti taistelutahtoa!

Toivottavasti hoidot tepsii.

3.12.2013
misukka
misukka

ninnup:kiitos ja sitä todellakin toivon...

3.12.2013
niffe86
niffe86

Voin sanoo et en oo taas pitkään aikaan näin alla päin ollut..siskon syöpähoidot aloitettiin tänään ja nyt ollaan sit pelko persiissä et auttaako ne..taas itku herkässä ku pelkään et menetän siskon =(

3.12.2013
niffe86
niffe86

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

3.12.2013
niffe86
niffe86

Meillä on Ninnup samanikäinen uhmapoitsu joka myös lyö/puree/nipistää/repii ja saamoikein kunnon raivareita heittelee tavaroita jne. Koko ajan saa olla ennakoimassa että mistä poika kilahtaa ettei vaan oo sillä hetkellä kädessä mitään särkyvää. Tää kyllä on pahentunut meillä nyt just parin viikon sisään, toivottavasti menis pian ohi. Tsemppiä sulle! Meillä olikin tänään kerhopäivä ja ehdittiin sen jälkeen vielä kivasti puistoonkin. Nyt poika nukkuu syötyään lempiruokaansa lounaaksi ja mä tein vähän vaatteiden lajitteluhommia mutta nyt laiskottais. Kahviakaan ei voi enää keittää kun tuli tän päivän kiintiö jo tuolla kerhossa juotua.

3.12.2013
Jopster
Jopster

Esikon kanssa meillä oli sellainen kohtuullisen seesteinen vaihe hetken aikaa kolme täytettyä. Tietty pientä mut selkeästi ne raivot ja muut väisty. Mut sit reilu 4v alko puskee sitä 5v uhmaa ja sitä kestiki sitten mukavasti puolitoista vuotta. Ei korvia, ei ymmärrystä, ei mitään. Huoh. Ja nytkin tuo on sillä asenteella et sitä ei pätkääkään kiinnosta mitä me sille sanotaan. Mä en tiedä mikä tohon jannuun puris että se oppisi arvostamaan asioita mitä sillä on. Tavaroita, vaatteita, toisia ihmisiä...

3.12.2013
misukka
misukka

Noinkohan meitin isännys muisti tänään hakea kuopuksen kotiin vai kävikö se taas pyörähtämässä tossa kulmilla esikon kanssa ja totes et piru ku unohtu. Niinkö viime viikolla kävi :D

3.12.2013
misukka
misukka

Juu, onhan se hyvä että joskus osaa ketutuksen kääntää hyödyksi. Nytkii koetan tässä samalla mettästää sopivan kuulosia työpaikkoja jotka kuulostais edes likimain siltä et sitä jaksais edes hetken vaikka hammasta purren tehä.

Yhestä paikasta soittelin sille esimiehelle ni se ihan suoraan sanoi, et voit sie hakemuksen laittaa mut siun osaamisella jäät sinne häntäpäähän kyllä, et heillä ei oikein ole ihmisiä opettamaan sitä touhua. Et tarttis olla semmonen joka hanskaa muovin kanssa pelaamisen. Meikäläisen metalliosaaminen ei ihan palvele.

Mie ihmettelin et kuka kumma meille nyt on porhaltamassa ku ulkoa kuulu oven paukahdus. Postitätihän se siellä oli. Toi meitin Delicard-tilauksen. Peuran paistia ja parmesaanijuustoa. Harmi et tuo peuranpaisti oli jo ejtiny sulaa ni sitä ei voi heittää pakkaseen oottelee. Täytyy siis laittaa vimestään huomenissa syötäväksi. Haitanneko tuo sinänsä. Täytyy vaan isännältä kysellä jotta mitäs tuolle olis paree tehrä jotta tulee parraiten hyötykäyttöön. Tälle päivälle ku oon jo ehtiny sulattaa possun ulkofilepihvit.

Mä unohdin ihan täysin et laitoin tämän päivän siihen toimitukseen määräpäiväksi. Onneksi en lähteny mihkään huitelee.

ninnupin poitsu se vaan jaksaa pitkästi känöttää. Ookko sie ny jo kuinka monta kuukautta kuunnellu tuota kiukkua ja raivoomista? Ko miusta tuntuu ettei se tahro teillä millään hellittää. Meidän kiukkutinttara on vähän vaihtanu nyt metodia välillä ettei ihan yhtäsoittoa samana pysy.

Mä kyl niin nään sieluni silmin ko teeko huitoo autossa yhtä kärpästä :D hihhiiii...

3.12.2013
misukka
misukka

Hyvä Misukka et oot saanu niitä hakemuksia tehtyä on kyllä Kurjaa kun kipuilet niin kovin :( mä yritän saada kärpästä pois mun autosta ja lähteä shoppailemaan. . jää 2 lahjaa hankkimatta kun niiden saajat lähtee mukaan väsy iski

3.12.2013
teeko
teeko

morjentes :)

Misukka mie hyödynnän hitotuksen yleensä siivoomalla :D Mutta ei se oo huono tapa tuokaan... :D

Mie törötän tässä uottamassa poikaa puheterapiasta pois, otin koneen mukaan että teen koulujuttuja mutta ei nyt oikein edisty. EI oo kovin ergonominen asento ja hartioita pakottaa jo nyt. Pöh. No mutta kaikki on eteenpäin :)

3.12.2013
riu
riu

Mulla päivän saldo paljon paljon kipuilua. Mut on tässä ketutuksessa ja vitutuksessa hyvätkin puolensa. Mä olen lähettäny jo 4 työhakemusta tälle päivää maailmalle.

Pitkään oli fiilis et voin kyllä töihin lähteä ja tosi mieluusti mut noi työhakemukset ei napannu pätkääkään. Nyt sit tuli jostain riittävä kettuuntuminen et taas on muutama viskastu menemään.

Siitä ei toki tiedä että johtaako ne yhtään nykyistä parempaan tilanteeseen, mut on ainakin yritetty taas.

3.12.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...