Eilen illalla ei tullut uni ja mietin teitä...

Saanko kysyä hyvin henk.kohtaisen kysymyksen. Te kuitenkin heiluttelee peittoa ahkeraan toiveena vauva. Saatteko te kuinka paljon orgasmeja? Sillä tiesittehän, että naisen orgasmin tarkoitus on avata pientä ja tiukkaa kohdunsuuta, jotta siittiöt pääsevät perille paremmin?

1.12.2013
siness
siness

AMP91 Siis tottakai ne siittiöt matkaa jonkun aikaa munasolun luo.. en tarkoittanut että siittiöt kulkisi vain orgasmin aikana, vaan ne siittiöt pääsee kohdunsuusta läpi kohtuun HELPOMMIN kun orgasmin saa, koska kohdun suu aukee hieman. Sen jälkeen on aivan sama saako orgasmia vai ei, kun siittiöt on jo kohdussa. Se ei ole enää meistä riippuvainen asia.

Mella_ Enkä mä nyt ole missään kohtaa sanonut, että vain ja ainoastaan orgasmin kanssa raskautuu. Vaan että se helpottaa raskautumista. Toiset raskutuu pelkästään miehen pyyhkeen ohi kävellessä ja toiset ei sitten millään.

4.12.2013
siness
siness

eikö ne siittiöt voi kuitenkin matkata jonkun aikaa sinne munasolun luo joten auttaako tuo muka oikeasti tuo orgasmin kestävä avautuminen? :o :D anteeksi tyhmyyteni x)

4.12.2013
AMP91
AMP91

Tuo kaverin koira taas pökki erästä toista poika koiraa pääpuoleen (suuhun), eikä se kumpikaan koira siitä ollut kuulemma moksiskaan. Omistajat oli sit vetäneet koirat erilleen... Ja muuten tuo kaverin koira ei tyynyjä tai jalkoja ym nylkytä, vaikka luulis!

3.12.2013
carata
carata

Meijän koira ainakin pökkii toista poikakoiraa siks kun yrittää pomottaa ja alistaa, en usko siinä olevan mitään seksuaalista..:D hälle kelpaa myös peitot ja tyynyt ym.. aina sillointällöin...-.-

3.12.2013
Tii03
Tii03

Eikös koiratkin voi olla homoja? Mulla ainakin kaverilla on koira joka laitaa mitä koiraa vain ja mistä suunnasta vain?!

3.12.2013
carata
carata

Ja delfiinit harrastaa myös homosuhteita. Urokset tökkii toisia siihe ilmanottoaukkoon. (Oli vaa pakko jakaa tää juttu teidän kanssa nytku jenkkuki otti delfiinit puheeksi). Kiitos ja anteeksi xD

3.12.2013
miima_
miima_

Heh.. en oo savosta vaa iha paljasjalkane tamperelaine. Niin ja ennen kaikkea nainen. Oon aina ollu samperin kiinnostunut biologiasta, oli se sitten anatomiaa ihmisestä, eläimestä tai kasvista.. Tai ylipäätään vaan miksi meillä on hajuaisti olemassa.. En minä sinänsä halua tietää teidän seksielämän yksityiskohtia, vaan saada teille ehkä ajatuksen aihetta. Miehen orgasmin tarkoitushan on laueta, eli tuottaa siittiöt pihalle. Joten naisen orgasmin tarkoitus on siten saattaa ne sisälle. Joskus tärpin jälkeiset tuntemukset.. siis ainahan niitä ei tunne, kuten en minäkänä nyt tuntenut, mutta jos tulee niitä jomottavia alavatsatuntemuksi joku päivä tärpin jälkeen, on ne juurikin kohdun ja itseasiassa munanjohtimen supisteluja. ..että hedelmöittynyt munasolu kulkisi helpommin kohti kohtua ja kiinnittyisi oikeaan paikkaan. Niasen kiihottumisen tarkoitus on voidella pinnat siittiöiden jouhevaan liikkumiseen ja etenkin ovulaation aikana vuotava paksu lima on oikein otollista elinympäristöä siittiöille, mutta jotkin liukasteet saattavat tuhota niiden liikkumismahdollisuuden. JA naisen orgasmin aikanahan meidän rööri tekee ns. imuliikettä.. miksipä ei? Imeehän se silloin kamat sisäänsä :P Seksiä ei ole kehittynyt ihmisten välille vain mielihyvän tarkoitukseksi vain suvunjatkumiseksi. Kuten eläimilläkin. Mutta koska me olemmekin ihmisiä ja siten tyhmiä, mutta viisaampia kuin kissat ja koirat, on meillä taito harrastaa seksiä muutenkin, kuin lisääntymistarkoituksessa. Mutta se on tosi, että naisen orgasmissa kohdun suu avautuu hieman ja helpottaa näin siittiöiden kulkua kohdun kautta munanjohtimeen, jossa munasolu odottaa valkoista ratsuaan. Kohdun suuhan ei ole kuin noin nuppineulanpään kokoinen aukko. Muodoltaan sisältä ikään kuin jäätelötötterö.. ulkohuulet voi olla vaikka pikkusormelle auki, mutta kohdun päässä.. paljon kiinnimpi.

2.12.2013
siness
siness

Misukan kanssa samoilla linjoilla. Tämä masussa asustele kaveri on saanut alkunsa silloin, kun mulla on ollut kolmenpäivänkamalapakkosaada tunne (ovulaatio). Silloin seksi on parhainta ja saakin helpommin.

1.12.2013
carata
carata

Meilläkään ei nyt oo tavotteena yrittää saada vauvaa, kun sellainen masussa asustaa jo. Täällä saadaan, jos saadaan. Ja jollain tapaa mä uskon orgasmin ja hedelmöittymisen yhteyteen. Näin rasvaana ollessa seksin aikana kohtu supistelee vähän, joten miksi se ei tekisi sitä ilman raskauttakin. Uskon siis, että siittiöillä on parempi todennäköisyys päästä kiinnittymään, jos kohtu supistelee ja ns.vetää niitä itseensä päin. Näin ollen uintimatkakaan ei olisi niin pitkä.

1.12.2013
carata
carata

Ei kaikki savolaisetkaan noin uteliaita oo..

1.12.2013
niffe86
niffe86

mie taas mietin että kaiken siekii halluut tietää... tuntemattomien naisten orgasmit :D

1.12.2013
riu
riu

Oviksen aikoihin orkkukin tulee herkimmin ja fiilikset peiton heiluttelulle on parhaat. Muulloinkin tulee kyllä mut noi oviksen aikaiset on aina olleet voimakkaimpia. Ja jos onnistuu tulemaan just samaan aikaan tai heti perään isännän kanssa ni silloin on melkein tärppinytkin. Aina ne tärpit ei vaan johda toivottuun lopputulokseen. Joko menee heti alussa kesken, tai myöhemmin.

1.12.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...