G: Missä vietätte jouluaaton? :)

Siinäpä se kysymys oikeestaan :)

1.12.2013
riu
riu

Meillä on sopimuksessa että joka toinen joulu muksut mulla ja joka toinen isällään..käytännössä ajauduttu tilanteesen et muksut on mulla aattopäivän ja joulupäivänä siirtyvät isälleen ja ovat siellä sitten joululomansa loppuu.Välillä ovat tulleet uudeksi vuodeksi kotiin jos isä halunnu juhlia.

Mutta siis jouluaatto kotona,omalla perheellä..joulupäivänä lähtee kaikki lapset aina hoitoon ja me tavattu kavereita=)

13.12.2013
huiskutin
huiskutin

carata: meillä on ollu aina miehen lapsen suhteen niin että on aaton äidillään ja joulupäivän aamuna tulee meille. Toiminu ainakin meillä..

2.12.2013
Tatja84
Tatja84

Mua kiinnostais, miten te vietätte joulunne, joilla on yhteishuoltajuus, mutta sama joulu ei onnistu? Kuuluuko pyhätkin jakaa? Onko se jouluaatto aamu toisen luona ja aattoilta toisen luona, vai miten?

2.12.2013
carata
carata

Me ollaan aatto aina omalla perheellä kotona ja joulupäivä/tapani käyty miehen vanhemmila syömässä.minun vanhemmat asuu kaukana ja niillä kyläillään aina itsenäisyyspäivän aikaan useampi päivä.En kaipaa aattona vieraita..ihana olla vaan omalla perheellä ja tehdä juttuja omaan tahtiin=)

2.12.2013
huiskutin
huiskutin

Myö käydään miun äidin luona jouluaattona ja sit illasta tietysti haudalla kynttilät viemässä ja sit joulupäivänä miun anoppilassa ja ehkä sit tapanina miehen isän luona..Voi olla et kummipoika tulee meille siskonsa kanssa joulupäivänä yöks niin kuin kahtena aikaisempana vuonna ja lapsethan sen joulun loppujen lopuks tekee 

1.12.2013
niffe86
niffe86

Kotona. Jos minun porukat viettää joulua kotona, niin sit käydään varmaan siellä. 25.pv vietetäänkin miehen mummolassa, jonne tulee puoli sukua. Oma joulu sit kun lapset on isompia.

1.12.2013
carata
carata

Kotona! Ekaa kertaa tulee mun äiti meille jouluksi, miehen vanhemmat ja mun isä ovat siis jo nukkuneet pois. Viime joulukin oltiin kotona, mutta nyt on kiva kun äiti tulee vähä auttelemaan niin ei mun tartte koko ajan passata :)

1.12.2013
marjaana
marjaana

Me ollaan toista kertaa joulua kotona. Viime joulua ollessani raskaana enkä elämäni kunnossa sovittiin että tästä lähin ollaan joulu kotona. Meille sopii kyllä tulla mutta enää kahden lapsen kanssa me ei reissata julkisilla jouluksi mummiloihin. Molempien äitien luona ollaan tosiaan aikaisemmin oltu vuoron perään muttei enää.

Mun logiikalla yhden ihmisen on helpompi tulla neljän luoksen kuin toisin päin. Mun äiti ymmärtää hyvin vaikka liikkuu myös julksilla ja tuleekin tänäkin jouluna meille. Anoppi saa autokyydin mutta ei ainakaan viimeksi tullut.

1.12.2013
alexsandra
alexsandra
2 years, 5-month-old toddler

Mennään tuohon meijän molempien kotikaupunkiin, molempien vanhemmat asustaa siellä.. Aatonaatoks mennään miehen vanhempien luokse yöksi, ollaan siellä aaton aamu- ja iltapäivä ja sit illaks mennään pojan kanssa mun vanhemmille, kun mies jää omilleen... Sitten joulupäivänä mies tulee meille syömään..

Meillä tää on kauheeta säätöä vielä, kun yleensä ollaan menty omille vanhemmillemme joulua viettämään ja käyty sitten kyläilemässä toistemme luona ku lähekkäin asuvat ne meijän vanhemmat.. nyt pitää alkaa sit vähä miettimään kun tuo lapsonen tuli maailmaan, että kuinka jatkossa..:) Ite kyl voisin viettää ihan omassa kotona joulun, miehestä en oo niin varma...

1.12.2013
Tii03
Tii03

Mie lupauduin aatoksi anoppilaan. Ei olla oltu siellä kertaakaan aattona. Pari vikaa joulua on vietetty kotona ja nyt ahistaa kun meniin lupautumaan sinne. :/ No yritän ottaa rennosti, kasataan appivanhemmille iso joulukori niin voi sit hyvällä omatunnolla mennä sinne passatavaksi. Tämän joulun jälkeen ollaan kyllä joulut kotona! Piste. :D

1.12.2013
Santtuvaan
Santtuvaan

Myö ollaan kotona. Miun äiti ja sisko tullee ainakii tähän meille, miehen perheestä nyt ei tiiä vielä, mutta tervetulleita ovat tänne :)

1.12.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...