Laskettu aika mennyt

Laskettu aika meni 25.11 ja vieläkään vauva ei anna selviä merkkejä että haluaisi syntyä, supistuksia on ollut harvakseltaan. Olisiko kellään jotain neuvoja?

28.11.2013
Pompo1991
Pompo1991

jenkku miullakii ol ekan lapsen kohalla niin kiire, seuraavien kaa sitä jo sitten tietää miten noppeesti aika mennee niin osannu ihan eri tavalla nauttia siitä tositositosi lyhyestä ajasta kun ne on vielä vauvoja :)

28.11.2013
riu
riu

misukka katsos ku se kokemus opettaa ;D

Et pompo ehkä usko tätä, mutta siulle tullee vielä iso ikävä vauvamahaa. Nyt sitte silittelet masua ja nautit joka sekunnista, koska se ikävä iskee vielä kuitenkii :) Ja otat vaikka jonkun kivan pikku projektin ennen vauvaa, käy kavereitten kanssa kahvilla ja katso joku hyvä sarja alusta loppuun. Nyt on hyvä hetki vielä hemmotella itseään :)

28.11.2013
riu
riu

Kokeile hemmotella itseäsi ja keksi itsellesi tekemistä ettei nuo ylimenevät päivät mene ihan odotteluksi. Ne on kyllä niin piinaa kun jotenkin on asennoitunut että se on se 40 viikkoa ja sit on nyytti sylissä. Ja sit kun niin ei käykään... riulla kai lienee jo suoraan asennoituminen että raskaus kestää 42 viikkoa eikä päivääkään alle?

Meillä esikko syntyi 40+3. 40+2 lähettiin synnärille ku ihan puskista alko säännölliset supparit ja kesti tunteja. Mut synnärillä sanoivat ettei synnytys silti ollut käynnissä ja supparitkin laantui 10 tunnin kuluttua lähes kokonaan. Mutta sit 14 tuntia myöhemmin alkoi taas tapahtua ja siitä noin 12 tuntia eteenpäin nyytti oli vihdoin sylissä.

28.11.2013
misukka
misukka

Lääkäri tuumasi että sillä lähtee, millä on tullutkin ;) ja siten läx meidän ainoo ennen la syntynyt :) muihin tätä ei kokeiltu...

28.11.2013
aadasisko
aadasisko

Mä en kans ihan sitä laskettua aikaa tuijottelis. Tyttö syntyi meillä 40+4 ja paljoa ennen ei kyllä tulostaan ilmoittanut. Vedetkin meni klo 4 yöllä ja tyttö syntyi samana päivänä päivällä vähän ennen klo 14. Ja tosiaan, muutamia supistuksia oli ennen vesien menoa. Kannattaa siis vain odottaa. Seksistä voi olla apua, sauna ei auttanut itsellä. Shoppailu kulutti vain pankkikortteja ja siivoaminen oli yhtä tyhjän kanssa. Tulista ruokaa kokeilin, se tyhjäs vain mahan, kun en kestänyt tulista ihan niissä määrin mitä ennen. Olikohan muita mitä kokeilin? Ei muistaakseni... Vauva kyllä tulee, kun on tullakseen.

28.11.2013
carata
carata

ainoo oikeesti toimiva neuvo on että ei se auta ku odottaa. Vauva ei käskemällä tule, ja siihen ei temput auta. Mutta eipä tässä siulla oo ku korkeintaan pari viikkoa kun vauva on joka tapauksessa kainalossa :)

28.11.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...