Huomentapäivää! :)

Ollaan jo torstaissa, jihuu! Enää kolme yötä kun saa avata joulukalenterin ekan luukun :)

28.11.2013
riu
riu

No uusia ja uusia. Isompi lähinnä. Säästöpörssihän lopetti tuon isomman alta.

28.11.2013
misukka
misukka

ooh pakko mennä sinne :) siel vois olla pojulle kans jotain kivaa :) :) ihana saada tänne päin jotain uusia kauppoja

28.11.2013
teeko
teeko

Nummelassa on uusi iso Tokmanni ihan 2-tien varressa. Osoite on Kyöstinpolku 6. Eli ajetaan kiertoliittymästä cittarille, ohi sinne pienkerrostalojen keskelle ja sieltä löytyy iso halli.

Ei miun ollu sinnuu satumamma tarkotus itkettää ♥ :)

28.11.2013
misukka
misukka

minne on auennut Tokmanni? ! v vähän mä haluan mennä käymään siellä :) juu onneks ukko on samaa mieltä et ei luovuteta vaan tehään töitä :) me ollaan tallilla ja kummitäti on tällä kans. Ihanaa saada seuraa jostain aikuisesta

28.11.2013
teeko
teeko

Päivää

Nappulat kipas kainaloon seiskan maissa. Kuopus oli kiukkupylly heti herättyänsä mutta tilanne alko paranee ku suostu kauhean tappelun jälkeen syömään vähän leipää. Oli vissiin sokrut alhaalla.

Kuopus valittelee vieläkin mahaansa vaikka jätettiin juustokin pois ruokavaliosta tossa muutama päivä sitten. Mikähän sillä tuota masukipuilua aiheuttaa... Ideoita?

Käytiin kaupoilla kuopuksen kanssa ku esikko oli saatu koulutaksiin lähetettyä. Meinasin käydä tuossa kylällä tänään auenneella Tokmannilla pyörähtämässä mutta siellä oli yhentoista aikaan niin järettömästi autoa et jätettiin väliin ja lähettiin kotia syömään.

Kuopus vetelee hirsiä, pyykkikone laulaa ja mä täyttelin poikien joulukalenterit.

Ihanasti satumamman viikot lisääntyy :) Ihanaa. Oon oikeasti onnellinen sun puolestasi. Mun pahimmat kipuilut alkaa kai olla ohi kun teidän tutumpienkaan mammojen raskaudet ei satuta. Lupaavaa, kai. Joten hehkuta pois vaan. Sulla on täysi oikeus siihen.

Ihanaa, et teeko sai ukon kanssa puhuttua. Mulla eilen tuli mieleen, et onko mies masentunu ku tuulet noin heittelee mut se olikii lääkitys. Kurjat sivuvaikutukset. :( Teidän täytyy nyt vaan päättää, että ette luovuta taistelutta! Ja puhua noi pahat fiilikset pois. Ei saa jättää sisälle muhimaan.

Tsemit riulle koulupäivään ja iltaan.

28.11.2013
misukka
misukka

Huomenta! aurinko paistaa risukasaan tänään! Ihanaa kun satumammalla on apu Joukot paikalla Ja Ihanasti viikkoja kasassa :) pigletin perheelle paranemisia! Me mennään tallille Ja ollaan siellä koko päivä. juteltiin tosi pitkään eilen miehen kanssa ja selvishän ne syyt kaikelle. on Tää kurjaa kun mies aloitti uuden biologisen lääkkeen jonka ottaa kahden viikon välein pistoksina. Siinä mm. nämä hirveät sivuvaikutukset. . Muita harvinaisia on mm. syövät yms. . Ite sanoi ettei uskalla pojan kans olla kahdestaan myös kun nuo mielialan vaihtelut on niin suuria. pelkää niitä ite. . :( mut hyvä et saatiin puhuttua. Jos vaikka hieman helpottais. Hän on kerran aikaisemmin saanut samaa lääkettä puolen vuoden ajan muutama vuosi sitten ja olihan silloinkin noita oireita tosin ei yhtä pahana. Onneks meillä on tuo poika koska noista lääkkeistä ei tiedä kuinka paljon aiheuttavat lapsettomuutta. Ja sitä pelättiin tosi paljon silloin kun ruvettiin lasta miettimään. raskaaksi tulin silloin 2kk pillereiden lopetuksen jälkeen mut voitte kuvitella Kuinka paljon pelättiin lapsen kuolemaa odotus aikana ku ei uskaltanut ajatella että Sikiö olis Normaali

28.11.2013
teeko
teeko

meillä ois tässä aamusta heti pienimmän vasu päiväkodissa, sen jälkeen meen ite koululla olemaan kaiken päivää. Pikkuhiljaa sais noita koulujuttuja pois... Tännää saahaan nyt yks isompi homma alta pois ja siitä oon oikeesti ilonen :)

Illalla isimies on luonnollisesti töissä, niin että miulla on tiiossa laatuaikaa noitten lapsinerojen kaa. Tännää on saunailta, että eiköhän se ilta mee taas ihan liian noppeesti :D Huomaa että voi saasta, lapset piti olla nukkumassa puoli tuntia sitten :D Niin ja sitä pyykkiä pittää pestä kerta eilen olin laiska :D

Mites mammat? :)

28.11.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...