G: Ja tännään syyvään..? :)

Se on aina vaan tiiettävä :D

25.11.2013
riu
riu

Riu, meilläkin tehty kanakastike tuosta kanalle sopivasta kermasta ja meillä tykättiin! Eli purjoa/sipulia pannulle, sitten kanat, joskus olen laittanut maissia/parsakaalia/wok vihanneksia/pekonia lisäksi ja sitten kerma. Riisin kanssa ihan täydellistä! Härälle sopivaa kermaa olen laittanut myös kanan kanssa ja sekin toimi, mutta miehen mielestä vaati lisäksi mausteita, kuten paprika ja valkosipuli.

25.11.2013
carata
carata

Meillä tänään ekana ruokana oli mummilassa itse tehdyt kanapullat kermakastikkeessa, sekä tietty muusi, raejuusto, kurkku ja tomaatti. Iltaruokana kotona oli jauhelihakeitto, jossa perus peruna-porkkana-kukkakaali-jauheliha. Mausteina lipstikka ja kasvisliemikuutio. Eli melko suolattomasti, jolloin kaikki voi syödä samaa, eikä tarvii miettiä mitä lapsi syö.

25.11.2013
carata
carata

Me syötiin broilerpastaa :)

Paistettujen broiskujen sekaan sipulia, valkosipulia, sipuli-ruohosipuli-koskenlaskijaa, hiukan hunajaa ja mausteita maun mukaan. Sitten vaan keitettyjen kuitupastojen päälle uunivuokaan, ripaus juustoraastetta päälle ja uunissa sen verran, että saa väriä. NAM!

25.11.2013
marjaana
marjaana

Meillä oli keräilysarja. Yhdistävä tekijä oli perunamuusi, sit kaverina oli possun ulkofilettä, uunilohta tai kanakastiketta. Kuka mitäkii tahto ottaa.

25.11.2013
misukka
misukka

mie ostin niitä maustettuja ruokakermoja, juu nou, kalalle, kanalle ja härälle. Tänään sitten testataan kanalle sopivaa soossia ja teen broilerikastiketta. Aattelin tavanomasten sipulin ja valkosipulin lisäks tunkea sekaan parsakaalia ja paprikaa :) Sitä en oo vielä päättäny että teenkö kaveriks riisii vai pastaa?

25.11.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...