Puoli naamaa tunnottomana

Kävin perjantaina hammaslääkärissä kun alahampaissa on nyt inhottava ientulehdus. Paikkasi kuitenkin ylähampaan ja puudutti alueen. Puudutus lakkasi kyllä, mutta nyt on edelleen suu todella kipeä. Verta tulee ja puol naamaa nyt sit puutunu ja leukaa painaessa tuntuu kipeä patti sekä nieleminen on hankalaa. Rv 29 menossa ja joudun piikittämään päivittäin klexanea veritulpan estämiseski. Mitä ihmettä mä teen ? Ei vaan enää jaksais mitään ylimärästä tähän.

24.11.2013
Liis
Liis

Toki sanoin tilanteeni ja kerroin raskauden tehoseurannan syystäkin. Pääsin sit heti lääkärin luokse.

24.11.2013
Liis
Liis

Hyvä, että asia hoidossa! Toivottavasti muistit lääkärille mainota olevasi raskaana, ettei määrännyt ihan mitä sattuu antibiootteja.

24.11.2013
carata
carata

Lääkärissä käyty ja paise kurkussa taas, nyt on antibioottikuuri ja heti mentävä takas jos nieleminen vaikeutuu. Toisessa raskaudessa oli myös tullu paise kurkkuun ja jouduin sillon sairaalaan tiputukseen kun en ollu moneen päivään syöny mitää. Nyt onneksi tajusin asian aikaisemmin niin ei oo päässy liian pahaksi tilanne. Naaman puutumiselle ei lääkäri keksiny muuta syytä kun toi ientulehdus.

24.11.2013
Liis
Liis

Lääkäriin! Mulla joskus puutui puoli naamaa, mut syynä oli postiontelotulehdus, jota lääkärit ei jostain syystä halunneet nähdä...

24.11.2013
carata
carata

Lääkäriin mars! Ei kuulosta hyvältä. Et sit mitään ab-kuuria siihen tulehdukseen saanu?

24.11.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...