ompa hyviä paloasemia tossa paloturvallisuusviik​on tapahtumassa :o

Olisin poikaa vienyt huomenna kattelemaan paloautoja mutta tampereen paloasemilla ei tätä järjestetä :o jossain pietarsaaressa ja konginkankaalla ja mikämikä maassa kylläkin... ehkä tampereella on sitten niin paljon oikeitakin hommia palolaitoksilla...:D

22.11.2013
AMP91
AMP91

Täällä päin järjestettiin, mut mä pakenin paikalta ku oli muuta menoa. Meillä taas meinaa olla ongelmana se ku kaks vierekkäistä (n. 10 km välimatka) paloasemaa järjestää samana vuonna tuon tapahtuman nii ihmiset menee isommalle asemalle ja tää "meijän" pieni asema jää vähä sen varjoon. Mun mielestä nuo tapahumat on oikein mukavia ja on niin kiva nähä pikkulapsia aivan mielissään kattelemassa paloautoja ja osallistumassa rastitouhuihin. Tänä vuonna oli vaa vähä huono kävijämäärä ollu ku tuossa oli myös kylän koululla ollu joku tapahtuma ja sitte just tuo isompi asema veti kans sitä porukkaa pois täältä.

24.11.2013
miima_
miima_

Meillä 1v 3kk ois ehkä ollut kiva viedä, mut mies ei innostunut, joten josko sit toisten. Luulempa vain, että ois tuolle meidänkin neidille ollut katsomista ja ihmeteltävää, vaikka vielä pieni onkin!

22.11.2013
carata
carata

Se hakukenttä ei oikein toimi mut sit ku kattoo kaikki järjestävät ni johan löytyy! Misukka! Paloniemi, Virkkala ja Nummelan vpk.t ainakin oli! ja Tampereella päin pirkkala (Ja Pälkäne) ainakin!

22.11.2013
teeko
teeko

Eiku olihan siellä tuo lähiasemakin kun otti koko listan lärättäväksi. Tyhmä ohjelma ei vaan osannu Nummelaa sijoittaa Vihtiin. Käskettiin kunta kirjottamaan ni en mä sinne taajamaa kirjota...

22.11.2013
misukka
misukka

Ja mä kuulen koko paloturvallisuusviikosta ekaa kertaa. ei ole turhan paljon mainostettu :D

Täälläpäinki oli joku vihtijärven vpk, missähän lie... Ei jaksa ees kuuklemäpsiä kaivaa esiin.

22.11.2013
misukka
misukka

ja monta sataa oli paloasemia mukana tässä...

22.11.2013
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...