Mitäs nyt sitten?

Harkittu juttu, mutta nopea toiminta pääsi kuitenkin yllättämään. Kaks testiä (ja erimerkkejä koska täytyy tarrrrrrkistaa:D), näyttelee plussaa ja tunne on mieletön. Kun vaan vielä osaisin sisäistää tämän asian niin, että osaisin alkaa toimimaan tehokkaammin asian suhteen. Tämä kun on kerrankin elämässäni asia, jonka tahdon hoitaa alusta loppuun mallikkaasti. Miten siis saan itseni olotilaan:"ihan totta olen raskaana, puhelin käteen vaan ja rumba käyntiin"? Hassua, miten odotuksesta huolimatta tieto plussasta laittaa aivot hetkeksi näinkin narikkaan.

19.11.2013
TYYTS
TYYTS

Mä kävin yksityisellä varhaisultrassa ja kela korvasi siitä vähän, Femeda taisi olla paikka täällä Helsingissä ja maksettavaa jäi joku n 200€. Olihan sillä hintaa mutta oltiin lähdössä matkalle ja halusin tietää ettei ole kohdunulkoinen tms. Voin suositella, kuva kyllä ei ole kummoinen. Pieni piste vaan oikeastaan.

20.11.2013
Jopster
Jopster

Ihana mies siellä sulla :)

Meidän isukki lähinnä tuskaili mun mielialanvaihteluita eikä sitä juuri koko touhu napannut ennen kuin tunsi ekan potkun mahan läpi. Senkin jälkeen tuo esitti kiinnostustaan likempänä laskettua aikaa kun tuskaili et syntyis jo. Kai mä olin liian rasittava.

Ultrat sitä ei oikein koskaan oo napannu, esikosta tuo pakotettuna tuli mukaan ja kuopuksesta sekä menetetystä jätti ekan ultran kokonaan väliin. Kuopuksesta tuli väkisin mukaan rakenneultraan. Toivon salaa, että sitä vähän kismittää ettei nähnyt meidän kolmosta ultrassa elävänä lainkaan. Jospa se sitten seuraavasta kiinnostuisi enempi, JOS meille uutta raskautta enää suodaan.

Uskoisin kertomastasi, että teillä on lähtökohdat tuohon raskausinnostukseen aikas paljon paremmat kuin meillä.

Tuohon alkuraskauden ultraan en osaa sanoa mitään. Vaikka joskus rv 7 kaikki olisikin hyvin, se ei takaa että np-ultrassa asiat on näin. Se on siis ihan sun itse päätettävä haluatko mennä yksityiselle. Mä olen kyllä aina jaksanut odottaa pahoinvoivana sinne rv 12 että nähnyt ekan kerran.

Mulle kuopuksesta neuvolahoitaja sanoikin, että mitä pahemmin äiti voi, sitä paremmin pieni masukki voi.

20.11.2013
misukka
misukka

Kiitos ihanat onnitteluista !3

Olen kaveriporukan ensimmäinen ja ainut, niin tuntuu tosi hyvältä saada kommentteja teiltä tietäjiltä !:))) 

Tein aamulla vielä kolmannen testin ja kun kolmaskertakin jo todensanoin, niin otin puhelimen kouraan ja soitin neuvolaan. Ilmeeni olisi ollut näkemisen arvoinen, kun terkkari paukautti :"njoo-o, tän mukaan siis rv 5+3 ja alustava laskettuaika 19.7." :') 

Nyt siis neuvola-aika varattu (huii!) ja iloitsen kun mulla on sellainen tuleva isi, joka piirtelee "nunnun" kehityksistä kuvia paperilapuille ja harjoittelee raskausruokien tekoa.3 Katsotaan kuinka kauan hää jaksaa innostua miun jatkuvista "mieti miten mieletöntä, sielä sykkii jo pienenpieni sydän" ja "mieti, nyt jo hermosto ja sitä ja tätä ja tota"-pohdinnoista. :) Mites teidän miehet on reagoineet ja haaveilleet mukana? 

Seuraava pohdinnanaiheeni, joka juuri syntyi on, että pitäisiköhän varata alkuraskauden ultra yksityiseltä? Tätä kun on niin vaikea uskoa ja tarvitsisin jotain sellaista konkreettiseempaa ja nopeasti. Lisäksi haluaisin varmistua jo ennen np-seulaa, että kaikki on hyvin. Ja tietenkin se pieni joululahjakuva tulevalle pappalle olisi tärkeä. Minkäslaisia kokemuksia yksityisten ultrista ja hinnoista ja muista? :)

20.11.2013
TYYTS
TYYTS

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

20.11.2013
TYYTS
TYYTS

Ennen ultraa sitä ei oikein tajua. Onhan tuo vauva siihen asti vain sen kaksi viivaa tikussa. Sit ultran jälkeen toinen etappi olikin ihanat liikkeet! Onnea paljon plussasta!

19.11.2013
carata
carata

Onnea plussasta.

Mulla ihan sama ku riulla, et vasta np-ultrassa rv 12 tietämissä sen alkaa sisäistää et on vuokralainen omassa kropassa.

Ja esikon aikaan en oikein tajunnut asiaa kunnolla ku ihan loppumetreillä ku vielä tuli fiilis et voiskohan tän kuitenkin vielä perua. Iski pieni paniikki just ennen laskettua aikaa :D

Eipä muuta ko puhelinta kouraan ja soittoa neukkulaan.

19.11.2013
misukka
misukka

niin ja hei, onnellista odotusta! :)

19.11.2013
riu
riu

voi kuule, ite en oo osannu ikinä asiaa oikein sisäistää, kun vasta niskapoimu-ultran jälkeen, kun sen vauvan on ihan omin silmin nähny :D Ja sama juttu kaikilla kolmella kertaa :D Että et taija olla yksin tämänkään asian kanssa... Kyllä se siitä sitten, kun alkaa olemaan raskausoireita ja pari neuvolakäyntiä takana :)

19.11.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...