se on nyt kuulkaa iltalörppä! :)

kyllä juttu on näin!

18.11.2013
riu
riu

tii kuulostaa melko tutulta. Siinä mielessä hyvä etten mie oo mammalomalla niin voin tehä koulujuttuja päivälläkin, nyt oon ruvennu käymään koululla ihan varta vasten kouluhommia tekemässä kun kotona siitä ei oikein taho tulla mittään. Keskittymiskyky ku hamsterilla niin sinänsä ihmekkään :D

Taivaltaja myö ollaan aika samiksia tännää, ku aattelin itekkii tehä illaksi itelleni pitsaa. Heti huippiksen jälkeen. Prioriteetit kohillaan ja silleen :D

Käytin pojan siellä kiekkokoulussa ja oon onnellisesti kotona, mahtavaa. Just tuossa laittavat iltapalaa matalaksi, ja kohta päästään pesuille. Päivän paras hetki on ihan äärellään, lapset on melkein nukkumassa :D Mie niiiiin toivon että huomenna on energisempi päivä :)

18.11.2013
riu
riu

huoh. minä harvemmin näihin lörppiin tulen mukkaan, mutta nyt teki mieli purkaa tätä kamalaa ressiä johki!!

Kuka kumma keksi että lähempä äippälomalla kouluun?:D Onhan se kiva kun on tekemistä, mutta kun sitä tekemistä tuppaa nyt olemaan kyllä niin paljon, että päivistä loppuu tunnit kesken!:O Tänään väsäsin kamalalla kiireellä markkinoinnin tehtävän koska palautus oli tällepäivää. Sitten olen opiskellut ict-taitoja koko illan tässä koska huomenna ois tentti, enkä mie ymmärrä näistä yhtään mittään..

Miehelle tuli kaveri kylään ja hällä oli sitten tuommoinen 5v tyttö mukana ja täällä on kauhee kaaos kun tyttö vaatii huomiota isältään kitisemällä ja meijän koira pelkää sitä tyttöä ja haukkuu sille. Meijän poika itkee tuolla kun koira haukkuu. Minä yritän olla lukittautuneena toiseen huoneeseen opiskelemaan, mutta kun tuo mies ei komenna koiraa eikä lohduta lasta niin ei tästä nyt tule oikeen mittään...

Raportti pitäisi kirjoittaa huomiselle ja torstaille ryhmätyö valmiiksi..torstaille olisi myös toinenkin markkinoinnin tehtävä tekemättä... Missähän välissä näitä kerkeee kun päivisin touhutaan lapsosen kanssa ja ulkoilutetaan koiraa ja tehään ruokaa jnejnejne..?!?! Kaikki jää aina iltaan ja sillonhan sitä saakin kovasti aikaiseksi kun on päivästä väsynyt..:P Tämmösinä hetkinä sitä tekis mieli lyyä hanskat tiskiin ja jättää koulu kesken!

Ja nyt ois kamala nälkäkin, mut eihän tässä ole kerinny ruokaakaan tekemään:)

Huhhuuuh. Mutta ehkä se tästä! :D

18.11.2013
Tii03
Tii03

iltaa :) laiskottaa niin ettei millään jaksais lähtee kuskaan tyttöä tanssitunnille, mut missaa ens viikon kaverisynttäreiden takia ja sit onki yks kerta ennen näytöstä, ni kai se pakko on. väsyttää niin et vois nukahtaa pystyyn. sitä on näemmä liikkeellä ;)

18.11.2013
Mummy83
Mummy83

joo tuo lumenpuute saa ihmisen väsymään... Tulis jo talvi! Vatturahka kuulostaa niin hyvälle, että itellekkii maistus. EN vaan jaksa nyt tännää todellakaan tehä. Enkä tiiä että onko meillä ees ennää vaapukoita pakkasessa?

Ai hiisi, tännäänhän on huippiksen finaali! Se tullee kiire laittamaan lapsia unille että kerkeen sen kahtoo... :D

18.11.2013
riu
riu

Minnuu väsyttää aika lahjakkaasti, puolisen tuntii pitäs uotella ennen ku voi lapsille lämmittää ruuan tähteitä. Vuoden äiti-olo :D Miun sisko kidnappasi pienimmän, niin on meijänkii kiekkokoulureissu sitte ees pikkasen helpompi. Ja siis pienihän oli ihan intona ku pääs tätin kaa olemaan!

Koululla kävin olemassa, on ollu kyllä semmonen koomapäivä etten mittää järkevää oo saanu ainakaan aikasiks. Ihan totaalista ajanhukkaa sinänsä. Sitte meillä ois yks ryhmätyö jossa on meijän kolmen suomalaisen lisäks kaks venäläistä ja yks tsekki. EI kai siinä muuten mittää, mutta ne ei oo ihan kartalla ja jotenkii ei nyt ihan kemiat kohtaa. Aateltiin sitte suomalaisten kaa ruveta tekemään sitä raporttia koko projektista, niin nekkii sitten näkkee ihan oikeesti miten lähdeviitteet ja muut pittää olla siellä. Ja että tullee käytettyy oikeamuotoista asettelua kanssa. Kait se siitä sitten... Nyt pitäs vaan tsempata tää ilta loppuun niin huominen on taas pikkasen helpompi :)

Mikäs boogie mammoilla on? :)

18.11.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...