outo "vuoto"

mistähän johtuu kun synnytyksestä on 3kk, ei tullut tikkejä ja jälkivuoto oli normaali, oli ja meni jo ja tarkastuksessa kaikki ok, mutta nyt on tässä kuussa tullut pari krt verta paperiin pyyhkiessä?? siis toooodella vähän ja kyllä juurikin emättimestä... ei ole kipuja eikä mitään, mutta onko tämä normaalia esim limakalvojen kuivumisesta?? seksiinkään ei liity tämä tai ummetukseen ym :D verta tulee siis vähän ja se on öö ei oikeen vaaleaa eikä tummaakaan vaan siltä väliltä... :D onko siis limakalvot?? imetän tosiaan.. ei ole kuin kumi käytössä... mulla oli raskaan ektopiaa, oisko se viä?? kun en siitä oikein mitään ymmärrä.. valkovuotoa on myös jonkun verran enemmän..? hajuja ym oireita ei siis ole :S ompas mulla nyt ällöttäviä vaivoja..

14.11.2013
AMP91
AMP91

Voi ihan hyvin olla kuivista limakalvoista johtuvaa. Tai sit siun kroppas ei osaa päättää et pitäiskö alkaa menkat vaiko eikö.

Mut jos on ihan vaan viiru paperissa ni melkein lähtisin tuolle limakalvoteorian puolelle. Mulla silloin tällöin ihan emättimen reuna saattaa pienesti vuotaa jos on kuivaa. Ja mulla onkin noita kosteuttavia voiteita ja geelejä kohtalaisen vakituiseen käytössä.

15.11.2013
misukka
misukka

Mulla oli jälkitarkastuksen jälkeen pieni vuoto, vaikka se synnytyksen jälkeinen vuoti kesti vain muutaman viikon ja varsinaiset menkatkin alkoi vasta 8,5kk synnytyksestä. Soitin siitä silloin neuvolaan, mut sielläkin täti tuli siihen tulokseen, et varmasti johtui kuivista limakalvoista ja siitä, kun tehtiin se jälkitarkastus. Siinähän paikkoja rassataan kuitenkin hieman erilailla, kuin seksissä. En siis huolestuis, mutta ei ne menkoiltakaan kuulosta, jos ei oo kuin tiputtelua. Imetyksesrä huolimattakin tosin menkat voi alkaa piankin synnytyksen jälkeen, joten kannattaa miettiä ehkäisy asiaa, jos toinen lapsi ei ole heti pian toivottu ;)

15.11.2013
carata
carata

onko nää nyt jotain välivuotoja? :D ei mulla kyllä menkkoja vielä oo, r-testin tein kk sitten huvikseni kun ei ole menkkoja mistä varmistaa ja papa otettu vuosi sitten..

14.11.2013
AMP91
AMP91
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...