torstaiaamua mammat! :)

Ai että ku ihanaa, niin se viikonloppu vaan lähestyy... :D

14.11.2013
riu
riu

Hehee! löytypäs! Lohjan Prismasta sellaiset ihanat ruskeat kumiteräiset missä on karva Vuori ja pohjakin ;) siellä poju taapersi pitkin Prismaa ja hyvät oli :) Nummelan Prismassa on sit vaan noita isompia mut lohjalla pienemmästä. Nummelassa muuten enemmän lasten vaatteita. Toinen huippulöytö oli koon 86 sadetakki kun en oo löytäny alle 92 ennen. Se Lohjan cittarista. vaihtelee siis tosi paljon noin valikoimat myymälöittäin. Ja mukelomestasta vielä kaivatut kurarukkaset :D siis aivan mahtava päivä , hyvät löydöt ja tuli vielä ihana shoppailu seura pojan kummisedän vaimosta. poju se flirttaili subissa vielä joukolle kikattavia teini tyttöjä ja nauro niille. . hitto et meil oli kivaa :)

14.11.2013
teeko
teeko

Eipä ole lastentarvikeliikettä. Lastenvaatekirpparina toimii Tenavatamine, sen tiedot löytyy netistä. En muista osotetta enkä ite ole siellä koskaan käynyt.

14.11.2013
misukka
misukka

ai nii ja tuvitukselle pakkaus intoa ;D

14.11.2013
lenkkari
lenkkari

onnea beibi :) ihanilta kuulostaa nuo siun kylpylä sekä taco ilta suunnitelmat :)

meillä ihan perus päivä...pyykkiä,ruuanlaittoa sekä imurointia :) aamusta oltiin ulkona leikkarilla mutta olihan hirmu kylmä tuuli kokoaika vaikka muuten oli ihan nätti ilma ja jopa aurinkokin paisto :)

14.11.2013
lenkkari
lenkkari

Onko sulla Misukka tietoa onko Nummelassa vielä lasten tarvike liikettä kun menisin sinne mielummin kun sinne sais seuraa. Kukaan ei tunnu tietävän onko siel viel siinä linjurin vieressä ja netti ei kerro :( kun voi olla et Prismasta ei löydy 23-24 kokoa

14.11.2013
teeko
teeko

Onnea beibi! Ihanat suunnitelmat siulla :)

teeko, käy ihmeessä Prisma sit läpi ko siel on ne asiakasomistajapäivät. -15% likimain kaikesta muusta paitti ruuasta.

Mäkin kattelin, et siellä oli jotain Didriksenin toppahousuja ja takkeja. Kauheen hintasia vaan. Onko kellään käryä, onko ne sit todella laadukkaita et viittii niistä sen 130e(housut 60e + takki 70e) yhteensä maksaa? Ihan kauhee hinta meinaan vaikka sais ton 15% poiskin.

Ja anopille mietittiin 70v lahjaksi potkukelkkaa. Nekin makso sen 130e. Anoppi on hankala tapaus ku se ei suostu mihkään kylpylään lähtee tms. Ja kaikki lahjakortit menee ihan harakoille sen kanssa. Sille tärkeintä ois saada viettää aikaa noitten naperoitten kanssa ja mennäänki siellä käymään sekä synttäreiden aikaan, että jouluksi, mutta haluis kuitenki jotain synttärilahjaakin viedä.

Me käytiin kuopuksen kanssa kaupassa ja sit kello olikii niin paljo et mentiin pitsalounaalle. Nyt se vetelee jo hirsiä ja mä voisin kans heittäytyy hetkeksi pötkölleen. Oon joten ihan kuolemanväsynyt. Sammun kohta pystyyn. Mut pannuun täytyy käydä laittaa tulet ja patterikierto taas päälle ettei tuu vilu.

14.11.2013
misukka
misukka

Paljon onnea Beibi! nautihan p päivästä sekä Tacoillasta! Tuo kylpylä kuulostaa ihanalta ♡

14.11.2013
teeko
teeko

Hyvää yh-Päivää Misukalle! ihana tuvitus oot mahtanut kauniisti kirjoittaa ♡ srallalla riittää vilskettä :) meillä asuu kans yks Tarmon pesä täällä. huh et välillä siinä on tekemistä. .. mikä tää taskulamppu juttu on, mulla tais mennä se vähän Ohi.. Eilen illalla olin ite koiran kans metsässä otsalampun kanssa ja oli kyllä hauskaa :D tänään aattelin ottaa uusiks :) vitsi, poju on alkanu nukkuu nyt ku kävelee ihanaa! Mä pääsin yksin tallille ku poju jäi ukon kans kotiin :) on tässä sen työttömyydessä Hyvätkin puolensa ;) ilta päivällä lähen Kyl lohjalle ja Nummelaan ettii Pojulle ne kengät nuo vanhat ahistaa jo niin Pahasti etten viitti niitä enää laittaa jalkaan

14.11.2013
teeko
teeko

Torjantaita

Meillä noustiin ylös vaille 8. Mulla huuti herätystä jo puol 8 mut heitin 10 minsaa torkkua päälle. Ei muuten se 10 minsaa tuntunu missään. Tuntu etten ees nukahtanu uusiks mut kummasti se tuntu 10 minsaa hujahtavan suunnilleen 10 sekunnissa.

Esikko lähti just koulutaksille. Kuopus leikkii tuossa vieressä pikkuautoilla. Kai se täytyy taas kaupoille luutia. Tarvitaan ainaki leipää ja maitoja.

Mulla on tänään yh-päivä. Ukolla on taas yhteistyötapaaminen jonku urakoitsijan kanssa joten sillä mennee myöhään. Illasta tuumasin, että jää sinne Helsinkiin yöksi ku ei o mitään tolkkua ajaa ees ja taas kolmen-neljän tunnin sisään. Etenkin kun urakoitsija lupasi kustantaa yöpymisen. Ja esimieskin oli todennut et jos urakoitsija ei biffaa ni firman piikkiin sitten. Ei oikein kannata parin tunnin unien takia kotia tulla. Siellä päässä saattaa saada nukuttua jopa 4-5 tuntia :)

Eipä suuria suunnitelmia. Lasten kanssa oleskelua tämä päivä.

14.11.2013
misukka
misukka

mie yritän kiskoo lapsia tässä liikkeelle. Keskimmäinen heräs ihan omia aikojaan ja on käyny jo pesulla. Uskomatonta! :D Yks vielä nukkuu ja yksi oli pikkasen tiukassa herräämään, tuolla tuo nyt kolistelee ja mököttää mennessään :D Ihanaa tuo 9 vuotiaan draaman taju :D

Tästä nyt meinasin nuo lapset potkii maailmalle ja ite aattelin mennä koululle, koska oon nyt tullu siihen tulokseen että siellä saan parhaiten aikasiks. On nimittäin tosi paljon hommaa ja pikkuhiljaa pitäs pistää säpinäksi että sais nää tästä sujumaan. Tän päivän ohjelmassa ois oppimispäiväkirja in english ja sitte pitäs alottaa semmosta 15-20 sivun esseetä aiheena maatilamatkailu. Heti kun keksin siihen jonku näkökulman :D Aattelin että annan kirjastosta löytyvien kirjojen määrittää sen :D

Ei kai tähän päivään sen kummempia... prismassa pitänee käyvä kun on ne asiakasomistajapäivät :) Illalla sitte saunotaan taas ja hups, niin meni tämäkii päivä :D

14.11.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...