Mä en tajua miksi ei nettimaailmassa mietitä toisten tunteita?

Tai ylipäätänsä mihin ihmisten käytöstavat on unohtunut? Aikuiset puhuu toisten päälle, jättää huomioimatta puheita yms yms. Ja sitten ihmetellään miksi nykyajan lapset on niin hirveitä mm. koulussa? :O Tai että nettimaailmassa pittää syyttää toisia koko ajan ja yleistää juttuja? Tai että suututaan joka asiasta? Mie myönnän että kirjoitan välillä provosoivasti ja ymmärrän että etenkin nettimaailmassa kun puhuttu on tekstinä niin käsitetään helposti väärin, mut eiks sitä silloin voi kysyä että tarkoititko näin ja näin? Tai että loukkas? Tai syyttää pelkästään siitä asiasta, miksi se syytös pitää vetää toiseen henk.koht elämään? Ikinä ei tiedä kuinka rikki toinen on ja mikä on viimeinen pisara jollekin..

13.11.2013
napero24
napero24

En mie siis tarkoittanut sitä että esim täällä ollaan eri mieltä asioista vaan esim se että syytetään toista vaikka että sie oot kirjoittanut taas tänne tyhmästi mut niinhän sä ootkin..Siis tommoisia että haukutaan toista ja vielä mennä henkilökohtaisuuksiin. Eiks ois riittänyt että sanoo että nyt kirjoitit väärin? :O

Ite oon kirjoittanut aika paljon henk.koht juttuja tänne ja kerran vähän loukkaannuin,kun mua syytettiin jostain mitä en ollut tehnyt ollenkaan vaan päinvastoin, mut en mie muusta ole :) Muuten niihin mun topiikkeihin on tullut aina asialliset vastaukset :) Mut sit kun kommentoi johonkin toiseen toppiikkiin jostain muusta niin sieltä saattaa tulla tän tyyppistä esille..

15.11.2013
napero24
napero24

anteeksi vaan en jaksanut kaikkia lukea ja nyt tämä menee ehkä saman toistoksi, pahoittelen :D

 

itsellä ainakin jos on huono päivä niin tulee oltua netissäkin äkäisempi :( ja jos on ihana päivä ja kaikki hyvin niin havemmin istun koneella vaan nautin kahvista, lapsista ja jaan asiani mieheni kanssa enkä jähmety koneelle joten ulosanti on mitä on täällä puhuessa, ja saisin parantaa sanomisiani joskus,. :( eli juu, puran huonoa olo huomaamattani muihin ajattelematta kyllä, en silti nyt aina onneksi..

 

mutta se on totta että libero on kiva ja asiallinen palsta vaikka välillä me vahvaluonteisemmat sekoillaan :D mutta kyllä niin saa ollakin ettei mene liian hienosteluksi =)

usein kyllä tääläkin v*tuttaa juuri se toisto... tuossa minun ihanassa pukamakeskustelussakin sanoin ensimmäisenä että kun vituttaa ne samat ohjeet eli juo,liiku...jne niin  joku sitten puolet niistä kuitenkin kirjoitti alle ikäänkuin suurenakin uutisena vaikka halusin kuulla jotain uutta, ja usein minulta kysytään juuri esim oletko kokeillut sitä kun kysyn neuvoja vaikka sen olen ensimmäiseksi mainunnut... ja näin käy vaikka kirjoittaisin vähän :D!

 

ja ensimmäinen asia kuitenkin tämän keskustelun aloittajasta tuli mieleen että ihan niitä arimpia aiheita kun ollaan vielä hieman tunteikkaita, niin en menisi nettiin kyllä kirjoittamaan koska tämä sananvapaus oikeuttaa kaikkeen ihanaan niin ihan suosiolla pidän arat asiat sisälläni ja vaikka myöhemmin avaudun täällä... kyllä minulla onneksi tosi elämässä on ihmisiä joille puran ne pahimmat tunteet alta pois ja sitten myöhemmin en ole niin haavoittuvainen... ei kannata kirjottaa jos ei kestä kaikkea.. ja se on se kirjoitustyyli.. mullakin on vähän ronski kieli ja tykkään valitettavasti kiroilla, en silti ole mikään jone nikula ammuttuna persuuksille, vaan hyväsydäminen ja rakastava äiti ja ystävä.... olen aina niin väärinymmärretty vaan..

eli omalla vastuulla.. =)

 

mutta olen minäkin pillittänyt ruudun ääressä juurikin esim kaksplussaan kirjoitettuani.. huoh mikä palsta! sieltä kysyn vain ja ainoastaan makaronilaatikon ohjetta koska sieltä saan nopeamman vastauksen kuin täältä.. olen joskus kysynyt jotakin samaa asiaa sieltä ja täältä, ja täälä vastattiin asiallisesti ja lähti vähän huumoriakin mukaan, sielä minut haukuttiin ihan pystyyn ja mentiin niin henkilökohtaisuuksiin että... en ollut varautunut tuollaiseen joten menin vähän hämilleen ja murruin.. samaa on käynyt parikin kertaa kaksplussassa että kysyy tyyliin miten saan esikoisen nukkumaan omassa sängyssä yönsä niin haukutaan minut ja koko suvun äidit huonoiksi, kyvyttömiksi ja rumiksikin suunnilleen ja kaikki menee ohi aiheen ja yli hilseen mutta niin syvälle haavaan.... kun kyse ei ole heitoista vaan ihan perustelluista väitteista ja kirjoituksista.. eli siitä oman olon pönkittämisestä tarkoituksella tai ei.. mutta siitä olen oppinut! voisi ihmiset jättää vaan vastaamatta.. liberossa tällaista ei ole koskaan ollut että mennään ohi aiheen haukkumaan ja vielä niin vakuuttavasti..

 

hyvä neuvohan on se että jos ei jotain kehtaa sanoa päin saamaa vieraalle niin pitääköön päänsä kiinni. tosin vieraskoreus on ihan oma juttunsa eikä kukaan tuolla periaatteella puhuisi kohta mitään netissä, mutta periaatteessa näin :D...

14.11.2013
AMP91
AMP91

Kasvottoman on helppo huudella kasvottomalle, niin se vaan menee. :/

Mun mielestä libbe on kyllä satunnaisia välikohtauksia lukuunottamatta melko rauhaarakastava yhteisö. :) Kun vertaa muihin mammapalstoihin, jotka on äärettömän raadollisia ja missä oikeen pyritään provosoimaan ja provosoitumaan millon mistäkin ja missä heikoimmat syödään elävältä. :/

Itse oon aina kokenut että tää palsta on ollut hyvä, porukka tulee pääsääntösesti hyvin toimeen keskenään ja täällä voi kyllä purkaa niin hyvät kuin huonotkin asiat ilman että heti lynkataan ja kaadetaan paskalavallinen niskaan. :)

Mutta tosi paljon netissä tapahtuu, varsinkin nimettöminä, sitä että riitaa haastetaan ja mennään niihin henkilökohtaisuuksiin. :( En sitten tiedä onko se näillä tappelupukareilla joku yritys parantaa omaa pahaa oloa lyttäämällä toiset, mutta tosi ikävää käytöstä joka tapauksessa!

Itse pyrin aina kirjoittamaan varovasti ja korjaamaan väärinkäsitykset jos niitä tulee, niin silleen sivistyneesti ja koitan välttää konflikteja. Mutta kyllä määkin provosoidun jos joku oikeesti henkilökohtasuuksiin menee. :D

13.11.2013
Monster
Monster

..

13.11.2013
napero24
napero24
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...