Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vastasyntyneen hikoilu

Onko ihan normaalia että hikoilee selästä nukkuessaan niin että bodyn selkä on märkä ja lakana? :O olen ihan ihmeissäni ... muutaman päivän jo kestänyt moinen. huoneessa ei ole mitenkään kovin lämmin minusta ainakaan. syö normaalisti kuitenkin ja 4 päivää sitten kättärillä kuuntelivat sydämen joten sydän perästä se ei olisi. poika on 7 päivää vanha. vai voisiko johtua äitiyspaketin frotee vai mikä onkaa kosteussuoja jutusta?

13.11.2013
Mella_
Mella_

hikoilu loppu ku otin täkin pois ja laitoin tilalle lakanan ja puin pelkkään bodyyn. on perinnyt mun lämpöverisyyden kun mä hikoilen tosi helposti jos on liikaa päällä. kysyin asiaa neuvolaltakin kun soitti tossa aijemmin.

13.11.2013
Mella_
Mella_

Meilläkin kuumaverinen poika! Hikoillut vastasyntyneestä asti, jos vähänkin enemmän päällä! Ite hytisen villapaidassa, niin vauva saattaa olla tyytyväisenä ohuet housut ja ohut body päällä! Nukkui myös pitkälle syksyyn pelkässä bodyssa, nyt kun viskelee peittoa, on yöhaalari. Meillä myös pissisuoja aiheutti turhaa hikoilua ja juuri selästä, mutta siihen auttoi, kun laittoi ns. poikkilakanan päälle! Meillä oli suoja, jossa ihanan pehmeä kangas muoviosan päällä, mutta hikitti silti!

13.11.2013
Sannukki
Sannukki

Meidän esikko on aina ollut kuumaverinen ja hikoilee herkästi. Vastasyntyneenäkin vietti päivänsä pääosin pelkällä vaipalla. Neuvolahoitaja oli alkuun kauhuissaan kotikäynnillä mutta totesi, että näkyy pärjäävän oikein mainiosti. Yöllä on vieläkin hyvin usein selkä märkänä jos erehtyy peittoa vetämään yöllä päälleen.

Harvassa on kerrat, että valittaisi kylmää.

13.11.2013
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler

Jotkut hikoilee enemmän, jotkut vähemmän. Meillä oli vilukissa, mut veljen tyttö taas nukkui pelkällä vaipalla yöt. Peiton alla tietty, mut aina oli tosi lämmin. Ihmeteltiin tuota kans silloin, mut niin se vain oli. Meillä tytöllä siis oli body ja yöhaalari tai ainakin yöhaalari, joten olihan se hassun tuntuista.

13.11.2013
carata
carata

Aiempaan lisäten, tytöllä oli vauvana tapana hikoilla myös niin pahasti et jalkojen taipeista, nivusista, oli iho aina ihan rikki:/

13.11.2013
Nennna-
Nennna-

Meidän tyttö on ollu syntymästä asti sellanen et hikoilee heti jos vähänkään liikaa vaatetta on päällä. Lakana on ollu joka yö märkä jos peittoa on päällä, nykyään se sit ei suostu pitää peittoa mutta onneks enää sit hikoile. Tyttö on siis kohta 1v2kk

13.11.2013
Nennna-
Nennna-

Meilläkin molemmat ovat hikoilleet ihan alusta saakka. Ei ihan vastasynteneestä mutta heti laitokselta kotiuduttua alle viikon ikäisestä. Meillä hikoillaan lähinnä päästä ja niskasta mutta hikoilupaikathan on eri kaikilla ihmisillä. Imiessä ja nukkuessa tuo hikoilu on vauvana tapahtunut vaatetuksesta riippumatta. Molempien hiki on myös aina haissut ei tietenkään yhtä pahalla kuin aikuisen mutta haissut ihan selvästi. Lapsen hikin ei kuulemma haise tai ainakaan pitäisi haista.

13.11.2013
alexsandra
alexsandra

Jotkut vauvat hikoilee luonnostaan enemmän. Voi kyllä johtua myös siitä kosteusuojasta, meillä ei kummallakaan voinut pitää sitä sängyssä vauva-aikana kun se hiosti niin. Hikoilu loppui kun otti suojan pois. Kokeile samaa :)

13.11.2013
piglet82
piglet82
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...