Töttöröö! :D (se tarkottaa että lörpötellään nyt)

Juuh :D

12.11.2013
riu
riu

maarutsella valita vaan koko rahalla! :D Siulla on tiiätkö siihen nyt täysi oikeus... tuskin kukaan meistä tuota aikaa niin rakastaa X)

sralla samaan osoitteeseen taitaa lähtee nuo meijän pojat seuraavaks jos ne ei kohta asetu. Kevyesti ossaavat nuo kullannuput hermoa kiristää... :D

Miulla on tässä nyt todellinen dilemma; söiskö täytekakkuu vai söiskö täytekakkuu? En tiiä, ku toisaalta vois myös syyvä täytekakkuu. Valihe nyt näistä vaihtoehoista :D

12.11.2013
riu
riu

sralla miun piti lukkee kaks kertaa että sitä poikaako sie olit laittamassa postiin :D

Misukka onpas tosissaan tyly täti se. Onko se aina siinä ajanvarauksessa? Hmmm mie en oikein tiiä mitä ees neuvoo tekemään, onpahan jännä homma ku ei ota ees käymään.

12.11.2013
riu
riu

Monster laita se sohva annetaan palstalle,johonkin tori.fi tai huutonettiin.Niin me on päästy eroon hyvin huonoistakin huonekaluista=D

12.11.2013
huiskutin
huiskutin

Kohtsillään lähen taas tanssitunnille itteäni rääkkäämään. Jospa siitä ees irtois iloa.

12.11.2013
misukka
misukka

Vitsit et toi tipihiin juttu meni ohi. Sit ko hetken mietin, ni valkeni :D Vähän pitkät piuhat...

Mä kävin viime viikolla terkkarissa ko aattelin, et nää mun masunippailut ja selän polttelut johtuu pissatulehduksesta ko kerta testi näyttää negaa. Ja ne edelliset menkat oli niin oudot ko olla ja voi.

Pissatesti oli puhdas ja crp normaali eli ei selitystä sieltä. Sit ko kerroin taustat sille hoitsulle ni käski soitella ehkäsyneuvolan puolelle, että siellä on osaaminen noissa menkkajutuissa.

Soittelin sinne ja pyysin päästä näytille kun menkat oli oudot, testi nega ja oireilee oudosti. Sit tuo kyseli mun kaikki menkat ja hänen mielestään ne oli ihan normit. No onhan nuo melko säännöllisesti tulleetkin, kierto 28-32 pv. Sit sano et ei he ota näytille ennen kuin vuosi yritystä takana.

En mä mitään lapsettomuushoitoja ollu vailla vaan gynekäyntiä et se tsekkais mistä nää kummat oireilut johtuu. Mut ei tää täti ottanu kuuleviin korviinsa vaan sano et soittele alkuvuodesta uudestaan jos ei asiat etene.

Eli mun pitäis nyt hänen mielestään kärsiä näistä oireista ja kivuista seuraavat 3kk ennen kuin otetaan edes näytille?

Yksityiselle ei nyt oikein ole mahiksia mennä.

Kaiken hyvän lisäksi se multa kyseli et koskas oon viimeksi näissä asioissa käynyt lääkärin pakeilla, muutoin kuin synnytyksiin liittyen. Totesin, et en koskaan. Olisin kuvitellu et olis jo pelkästään sen takia ruvennu varailee aikaa kiireen vilkkaa. Mut ei.

Kiusaa vaan oikein urakalla. Varsinainen ammattilainen :/

Mut tekeepähän ehkäisyneuvola työnsä ku jättää mut ressaa näitä olojani. Ei tule lasta, ressihän on oikein erinomainen ehkäisykeino. Harmi vaan kun toiveissa EI ole ehkäisy.

12.11.2013
misukka
misukka

sralla käykö se siun poika nyt neljää vuotta? Ja siis voi hiisi, voiko sitä sopimusta laittaa postissa ollenkaan? Ihan mieli tekis nyt jotenkii auttaa, kurja lukkee kun tuommonen peruspositiivinen ei ookkaan positiivinen. Hali nyt ainakii virtuaalisesti siulle :)

Monster ootko laittanu vaikka johonkii toriin että annetaan, ja sitte naamakirjassa on montakii semmosta palstaa jossa voi antaa pois. Tässäkii kaupungissa on opiskelijoilla oma kirpputori ja sitä kautta vois mennä. Vaan on se kumma miten noillekaan ei kelvannu vaikka ilmaisks ois saanu :O Kaikkee sitä!

Ninnup onnea verhojahtiin! :D

12.11.2013
riu
riu

hahhaha hyvä tipihii tuo täydennys :D Toisaalta matikkasoppa ois ihan hyvää pitkästä aikaa... :DDD

Näytä piglet mököttäjälle närhen värkit ja piet kivan illan siitäkii huolimatta. Niih, ettäs tietää! :D

12.11.2013
riu
riu

¨tsiisus että meillä nuo kaks isonta ei sitte millään pysty leikkimään yhessä! Miulla hermo mennee, pitäs tehä tehtävää mutta ei tästä tuu yhtään mittää ku saa koko ajan komentaa. Argh! Ehkä mie vaan luovutan... on tää niin toivotonta. Huoh.

Misukka siis mitä sen terkkarin kaa on sattunut? Kuulostaa äkkiseltään aikamoiselta matamilta. Mutta kiva että oli kuitenkii laatuaikaa kaverin kanssa! :)

Kerkesitkös sie satumamma valmistuu? Vai jatkuuko siulla vielä sitte tuonnempana? Voi appelsiini sentään, iiiih ku se vauvamahan kantaminen on sitte ihanaa ♥

12.11.2013
riu
riu

Töttöröö vaan. Minnuu sieppaa aina vaan ja ihan huolella tuo meitin terkkari. Se on jostain helvetin esikartanoista kai asiakaspalveluineen.

Mut joo. Kävin Helssinkin suunnilla pyörähtelemässä ja kaverin kanssa käytiin tebiksellä lounaalla. Sillä oli venttauskeikka sielläpäin ni tehtiin tällit. Parannettiin maailmaa ja hankittiin masuun täytettä.

Isäntä tullee kai kohta kakrujen kanssa kotio ni vinkusirkus onkin sitten valmis.

Ukko eilen mulle rupes sanoo, et unohda jo se vauva ku ei o kivaa ku mä oon aina vaan kiukkunen. Saateri, ei se vaan oo niin helppoo. Sille lienee kai yks ja hailee...

Mut oli tuossa sentäs jotain hauskaa tälle päivälle. Yksi päivä näin Kivistön bussin seisomassa pysäkillä ja siinä reittitaulussa luki Hyvää syksyä! Tänään tuli Kivistön bussi vastaan ja taulussa luki sataa sataa ropisee... ja nuotit molemmin puolin :D

12.11.2013
misukka
misukka

Miulle tuli suorastaan riehakas olo kun nasolin vaikutti ja ilmaa rittää aivoihin asti :DDD Olin tännään koulussa ja sain siellä jotakii aikasiks, jee! Samaten sillä välin ku poika oli puheterapiassa, jeejee! Nyt sitte loppukii puhti, mutta tuossa ois vaan enää yks homma joka on tekemättä ja sitte tuon tehtävän voi palauttaa. Ihanaa :D Pitäs kirjottaa lyhyesti teoriaosuus ja sitte väkertaa palvelutuotteen blueprint. Että ei mittää maatamullistavan suurta. Tosin keskittymiskyky on nyt ku hamsterilla, että jos sitte illemmalla... eli huomenna :D Kyllä mie nyt yritän, jos sais ees sen teorian puserrettuu :D

Kualkiäryleet uunissa ja lapsetkii on suht rauhassa, joten ois hyvä hetki... :D

12.11.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...