Hyvää huomenta :)

Jee viikonloppu on taas yhtä päivää lähempänä X)

12.11.2013
riu
riu

päiviä! mä olen ollut jo tosi ahkera ja käyny koulussa rykäisemässä (toivottavasti läpäisten) yhden tilastollisten menetelmien tehtävän läpi. Nyt oli neljäs yrityskerta ja viimeks jo opettajalle sanoinkin että kun en tajua niin en tajua vaikka tekis aina ja aina uudellern. jos tää ei mene läpi, niin luovutan ja katon koko kurssin uusiks vuoden päästä.

sit tehtiin ryhmätyötä niin et tämän syksyn uurastus srn suhteen alkaa vihdoin olla loppusuoralla! pääsee seuraavan projektin kimppuun mikä olis johtamisviestintää. ahdistaa pikkuisen ettei edelleenkään ole opinnäytetyön aihetta, mut ehkä se tästä. Muuten alkais oleen kurssit kasassa :)

nyt meinasin sadepäovän ja vapaahetken kunniaksi siivota kämpän ja viideltä tarttis mennä tytön uimakouluun ja ite pulikoimaan tai saunomaan siksi aikaa :)

ai nii, miehelle oli soitettu sen kännyyn että onko se minä ja osoite tämä, et olis pakettia tuomassa illalla Itellalta. Pikkuisen outoa koska mä en ole mitään tilannut ja vaik olisinkin, niin yhteystiedois olis tietysti oma kännynumero eikä miehen. Mies puolestaan tilasi jotain et sikäli voisi olla hänen, mut mistä ne mun nimen on vastaanottajaksi saanut? ainoa vaihtoehto ku tulee mieleen on et jos miehen vanhemmat on laittanu jotain tuleen mun nimellä mut miehen puhelin umeron yhteystiedoksi. Kun tod.näk. ulkomainen paketti, kerran soittavat tuomisesta eli on rahtia. Kotimaisissa postilähetyksissä tulisi pakettikortti et nouda postista..

monsterille tsemppiä muuttamiseen!

12.11.2013
Mummy83
Mummy83

huomenta huomenta!

meillä tehtiin sunnuntaina  iso operaatio ja muutettiin talon ainoa makuuhuone lastenhuoneeksi. pilkottiin myös vanha sänky ja raahattiin puolta pienempi meille  vanhemmille tuohon olohuoneeseen. mies on onnensa kukkuloilla kun uusi sänky vei siltä selkäsäryt,mutta mie en ees muista koska viimeksi oisin ite ollu näin juntturassa kuin nyt:D kaikenlisäksi likan kuumeen takii mie oon ollu nyt 2pv kotona,ja höperöidyn jo nyt. herranjumala, miten mie  pystyin raskaana ollessa ja vauvan kanssa oleen vuodenkin yhtä pötköö:D??

nyt haluisin hyötykäyttää tän hetken ja kirjottaa sormet verille, mutta inspiraatio ei tule tilauksesta. paskat.

12.11.2013
Blanco
Blanco

Voihan mökkihöperyys! Voimia ninnup ja sairaat! Me mennään tallille Ja sit mun pitäis käydä jostain hankkii pojalle isommat popot. . huoh.. kuomat löytyy mut jotkut kumpparit jotka olis lämpimät pitäis löytää kokoa 23 tai 24.. Ihanaa kun pieni Herra nukku yön koska oltiin jo ihan puhki. heräs sit seiskalta kakat housussa.. Olisin voinut jatkaa unia kyllä vielä

12.11.2013
teeko
teeko

piglet, ajat sitten laitoin valot tuonne pihalle, en kestäny enää tuota pimeyttä :D Laitoin jo kynttelikönkii ikkunalle :D

12.11.2013
riu
riu

Huomenta

Väsyttää taas ihan omiksi tarpeiksi. Täälläkin pitää mennä herättelee jälkikasvu jotta päästään päikkyyn ja kouluun.

Itellä tänään työnhakubuusteritapaaminen. Hertsikkaan pitäis taas ajella. Ja jollain ilveellä keksiä auton tankkiin täytettä. Tuli ikkään kuin laitettua tilin liikkumavarat käteisosaksi isännän autoon. Kait sitä kymppi tai pari jostain löytyy että pääsee pari kolme päivää rahapäivään asti kitkutettua.

12.11.2013
misukka
misukka

Mie heräsin tännään ennen herätyskellon soimista, yhyhyhyyyy... Nenä oli tukossa niin se ei sillon minnuu nukuta X) Kohta pitäa lapset herätellä ja suunnitella kouluun lähtöö itekkii. EIhän miulla ois ku iltapäivällä reilu tunti, mutta meinasin mennä jo aamupäivällä sinne että jos siellä vaikka sais paremmin aikasiks ku kotona. Pakko ois saaha! Ei tuu  muuten mittää!

Iltapäivällä ois sitte keskimmäisen puheterapia, enkä oikein tiiä että miten sen toteuttas kun se luonnollisesti sattuu just sen ainoon tunnin kaa päällekkäin. Onneks illalla ei oo kuitenkaan sen kummempia ku saunotaan vaan :) Ja ruokakii on uunia vaille valmis, kun keksin eilen tehä kaalikääryleet siihen kuntoon :D

Jep että semmosta tiistaihin... Entäs muut? :)

12.11.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...