onko vippaskonsteta kamalaan vaivaan, uusiutuviin peräpukamiin? :D

olen niin kyllästynyt kuulemaan "liiku, älä istu, syö kuitua blaa blaa käytä suppoja.." kun ei vit** auta!! mulla on loppuraskaudesta rv 40--- ollut tähän päivään asti vaihtelevasti peräpukamia, olen käyttänyt noin 4 kuuria sitä shcchch... mikä käy imttäessa ja aina ne vaan palaa takas.. hyi yök... ja hyvästi seksielämä!! en edes tiiä onko mulla ulkoisia vai mitä, se on niinkun puoliks ja puoliks? :D ja yks siis vaan, ei mikään iso mun mielestä... onneksi se sentään hetkeks katoo niin ei oo mikään kasvain mutta tosiaan seksielämä tässä kuolee koska en halua pelästyttää miestäni... (kyllä ne vaan huomaa vaikka eri rööri on)... mikä hitto niihin siis auttaa? ei ainakaan elämänmuutokset tai lääkkeet.. en istu pas**lla tunteja vaan teen asiani ja lähden... kaikenlisäksi uusi vaiva on se että saa pyyhkiä oikein urakalla... iyy... mulla oli kyllä ummetusta synnytyksen jälkeen pari vk muttei enää varsinkin kun kahvi on keksitty... ja juon päivisin paljon jjne.. lääkäri sanoi jälkitarkastuksessa että ei voi mitään voi voi... kiitos tästäkin... mulla on kyllä semmonen ei voi mitään lääkäri että prkl... mikä siis avuksi?? en jaksa enää noita lääkkeitä ja kaurapuuroa :S... minulla ei iiiikinä aiemmin ole ollut mitään tällaista, en edes tiennyt joskus mitä on ummetus. :D nyt sitä ei siis ole mutta uusivat pukamat jäi, ne on siis pois viikon ton kuurin jälkeen.. ja mulla oli lääkärin mukaan niistä pukamista jäänyt "hetula" hyi saakeli, kai se nyt lähtee joskus ja onko muilla sellaisia???? iyyy miten naisellista... ja niin, käsisuihkua meillä ei ole.. en ole mikään pinnallinen neiti mutta hetula peräröörissä on jo riekaleisen alapään kanssa liikaa minäkuvalle! kohtalotovereita, kauanko nämä "synnytyksen jälkeiset vaivat" jatkuu?? vauva on yli 3kk jo... :(

12.11.2013
AMP91
AMP91

Ainiin, joskus ne on myös työnnettävissä takaisin suoleen, mutta lääkäri kertoo varmaan paremmin vaihtoehdoista.

12.11.2013
carata
carata

Mulla tuli kans moinen synnytyksen jälkeen. On hyvin pieni tapaus, eikä tavallaan haittaa elämää. Jos vatsa on kovalla, voi siitä pukamasta tulla hieman verta. Kuidut auttaa, samoin veden juonti. Näin ollen vatsa ei pääse ainakaan kovalle. Pöntöllä istumista tunti tolkulla kannattaa välttää, samoin tuota kamalaa pyyhkimistä. Eli tarvittavat vain tai sitten just jollain kostealla. Jotkut suosittelee pukamille voidetta. En tiedä, toimiiko se käytännössä miten, mut itse en ole sille tarvetta nähnyt. Leikkaus on pysyvä vaihtoehto. Tietty vaiva voi uusia, mutta ainakaan samainen pukama se ei silloin ole. Leikkauksesta en puhuisi, sillä lääkäri usein hirttää ne langalla, jolloin pukama itsestään tipahtaa. Leikkauksiakin kai tehdään isoille pukamille, mutta sanoisin, että lääkärin kannattaisi arvioida tilanteesi, mikä olisi sinulle paras vaihtoehto. Harva sinne takapuoleensa näkee, joten asiantuntevalle lääkärille vain! Tuo voi voi, niitä on kaikilla synnytyksen jälkeen ei pidä paikkaansa. Kaikilla niitä ei välttämättä ole ja aina niille hoitoa löytyy. Jos kropassa on joku minkä kanssa ei jaksa päibittäin taistella, kannattaa se hoitaa.

12.11.2013
carata
carata

Mun käsityksen mukaan niistä ei pääse lopullisesti eroon muutaku leikkauksella. Ja tuo pyyhkiminen ison asian jälkeen ei oo hyvä, ainakaa kuivalla paperilla, et jos ei oo mahollista pestä nii kostealla kannattaa pyyhkiä.

12.11.2013
miima_
miima_
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...