onko muilla tällaista??

mulla siis on molemmissa raskauksissa tosta rintojen alta koko leveydeltä kadonnut tunto sillei oudosti ja hetki raskauden jälkeen sitten palautunutkin, ja nyt kun toinen lapsi on 3kk (esikko siis 2v eli tiheä väli ollut raskauksissa) niin mulla SELKÄpuolella siitä samasta kohtaa (ainakin osittain) kihelmöi välillä kovastikin? :D ei siis satu tms.. mistä tällainen voi johtua ja voiko liittyä tuohon raskauksien tunnottomuuten eli hermostoon ym vaikka asia on ihan eri puolella xD oman anatomian tuntemuksen perusteella ei se hermosto ainakaan mene mitenkään noin x) mistä siis voi johtua kihelmöinti selässä, noin kämmenen kokoisella aluella tässä lapsen syntymän jälkeen? siinä tissiliivien korkuudella, vain vasemmalla ja ei jatkuvaa..hmm..

12.11.2013
AMP91
AMP91

se ei kuitenkaan ole selkärangan kohdalla vaan vähän vasemmalla ja siis kokonaan selän puolella x) tuo raskaudenaikanen rinnanalusen tunnottomuus siis loppui aikanaan mutta sitten alkoi tämä selkäpuolella, muttei yhtä isolla alueella kuitenkaan =)

14.11.2013
AMP91
AMP91

Sanoisin, että voi johtua joko hermojen jumissa olemisesta. Mullakin selkä, olkapää ja käsi välillä puutuu ja menee tunnottomaks ja sit pistelee, kun veri kiertää. Tietenkin noilla kohdilla on myös sydän ja mm.munuaiset, joten ehkä kannattais lääkärissä asiaa kysyä. Selän puutuminen vois myös johtua jostain nikamien rappeumista tms. Saitko selkään synnytyksessä jotain puudutuksia? Oisko ne laitettu huonosti/väärin ja näin ollen aiheuttaisi tuota? Rintojen alapuolella on paljon ihosolmukkeita(?), mut kävis myös mielessä rintasyöpä, joka voi aiheuttaa mm.vihlontaa ja kihelmöintiä? Arvailuja ja hyvin tosennäköistä on, että ei mitään vakavaa, mutta kannattaa kysyä lääkäriltä. Ainakin mainita asiasta. Hieronta voi auttaa, jos kyse lihaksien kireydestä ja sen aiheuttamista pistelyistä.

12.11.2013
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...