hölmö kysyy vielä....

kertokaa kusinko pääsykokeeni? luin sattumalta netistä että jokaisesta pääsykokeen osiosta on saatava hyväksytty tullakseen valituksi.. pelkkä hyväksytty ei tietenkään riitä silti opiskelijavalintaan vaan vain tarpeeksi hyvä joten en voi tietää onko tämä edes ollut ratkaiseva tekijä... hain siis hoitoalalle ja ryhmäkeskustelu ja haastattelu meni ok mutta prkl.. matikan kokeen alussa sanottiin että väärästä vastauksesta menee miinuspisteitä.. no sitten selitettiin vielä pari juttua, jaettiin kynät ja paperit jne.. olin myös todella väsynyt 5h unien jälkeen (lapset ei osanneet nukkua vieraassa paikassa hotellissa :S) ja ohjeet meni siis ihan ohi ja aloin vaan laskea.. kun palautin lapun tajusin että prkl niistä vääristä meni miinusta eiiii... olin laskenut kaikkiin jotakin sillä periaatteella että menis vaikka tuurilla oikein, halusin yrittää... olen huono laskemaan päässä (juujuu tiedän, ei mikään hyvä hoitsun piirre) ja laskut oli aika vaikeita mielestäni ja moni valitteli sitä jälkeenpäin.. tarkoittaako tämä siis ei hyväksyttyä suoritusta vai tarkoittaako ei hyväksytty ettei ole ollut kokeessa tai saanut yhtään oikein vaikkakin sai miinusta vai mitä?? olisiko siis pitänyt palauttaa tyhjä paperi ja saada nolla??? oliko siis mahdollisuuteni tässä? mielestäni sain vain yhden oikein...aika varmasti veikaan muiden menneen väärin sillä en tuntenut olleeni oikeilla jäljillä laskiessani vaikken ihan hatusta heittänyt kuitenkaan tuloksia... taso ei kuitenkaan ole superia matikan osalta, tutorimme sanoivat saaneensa vain yhdet oikein aikanaan ja sisällä koulussa olivat ja näitä riittää muitakin. vääristä vastauksista en sitten tiedä... eli onko totuus nyt se etten voi päästä sisään koska todennäköisesti sain "miinus jotain" pistemääräksi??? vitura... ylitin itseni joten kai sekin on voitto se. mikä siis on tässä matikassa hyväksytty; tyhjä paperi ja nolla, miinuspisteet mutta jotain oikein, vai tyyliin kaikki oikein?ääää..

12.11.2013
AMP91
AMP91

Mä en noista pääsykokeista enkä niihin rajoista tiedä mut ehkä mä vähän olisin huolissani siitä matikasta jos meni niin huonosti kuin kerroit.

Mut eipä tuo asia murehtimalla eikä stressaamalla parane. Jos sä nyt asennoidut, että ensi vuonna uudestaan ni voi tulla kiva ylläri jos pääsetkin sisään. Mut et toisaalta pety jos et pääse.

Mulla meni korkeakoulun pääsykokeet aikoinaan ihan reisille ja olinkin varma et saumat meni siinä. Olin sit oikeasti ihan ihmeissäni kun kirje tuli kotiin, että mut oli hyväksytty. Tosin alalle johon en muistanut edes hakeneeni. :D

12.11.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...