Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

tänään laskettuaika :(

Höh ja mitään ei tapahdu :( viime yönä heräsin 3:30 supistuksiin ja niitä jatku 7 asti aamul. Sitku puol 10 heräsin nii sen jälkee ei oo ollu mitää. Torstai päivänä alko vähä ennen 3 menkka jomotukset alamassulla ja oli etovaa olooo jne mut ne loppu sillonki 10 mais illal. No eilen olin tekee jouluostoksia mun esikoispoitsulle, nii yhes kaupas tuli yhtäkkii "vanhempi mummo" myyjä kysyyn et millon on laskettuaika..sanoin että no huomenna. "Mummo" meinas että ei mee montaa päivää, kysyin että mistä hän tietää??!! Sanoi että mun huulet on iha turvonneet..toivotteli hyvää loppu ootosta jne ja onnitteli vauvasta. Sit tulin kotia niin totta se puhu, mulla on naamavärkki iha turvonnu.. (ei oo nimittäin tullu paliua nassua peilistä kateltua) tiistaina olis neuvola ja äärsyttää sinnekki taas lähtiä pallottaan. Sit viel seuraavalla viikolla käyä ja sillä reissulla saan oyksiin äitipolille ajan missä sovitaan käynnistyksestä. Pääsispä sit jo samana päivänä. Mä en kyllä ois halunnu käynnistystä mut uhkaavasti siltä näytyää että niin käy. Voi vauva!! Isoveliki jo niin kovasti oottelee :(

9.11.2013
sipe23
sipe23

Neuvolassa tänään.. jos ei to-pe välisenä yönä ole syntynyt niin sit pitää soittaa neuvolaan et täti tekee sen käynnistys jutskan sairaalaan.
Ois se mut jo nyt sinne laittanu mut ennemmin oon kotona ku oyksis makaamassa. Kovasti ihmetteli neuvola täti sydänääniä kuunnellessa mun kipukynnystä. Oon vissiin meleko puutunu jo tähän kipuun. Nii siis limasen verivuodon takia ois nyt jo sinne mut lähettäny. Nyt oon taas nukkunu sohvalla puoliunta..mä näin viime yönä unta et mulla ja mun kaverilla putos hampaat suusta ja niissä oli mustia matoja :D kiesus mikä uni :) jos lähtis poitsun kaa käppäillen palauttaan makuuniin elokuvan :)

Mites pelargonilla? :)

12.11.2013
sipe23
sipe23

Pikku hiljaa ;) Tsemppiä!!!

11.11.2013
carata
carata

Nyt aamulla rupes irtoileen limatulppa :D
Voi vauva..tulisit jo 3

11.11.2013
sipe23
sipe23

Voimia! Toivottavasti saat lepäiltyä supistuksien välissä! ..Ja toivon kyllä, ettei tarvitsis käynnistää, sillä oishan se parasta jos kroppa hoitais homman ja vauva syntyis kun ois ihan oikeasti sen aika!

10.11.2013
carata
carata

Meillä tyttö teki tuloaan pari päivää. Supisteli välillä 5min välein ja sit oli monta tuntia ettei tapahtunut mitään! Oli niin turhauttavaa, kun odotti ja odotti. Sit kun homma lähti käyntiin, niin sehän olikin menoa. Vesien menon jälkeen 12h ja tyttö oli maailmassa :')

10.11.2013
carata
carata

Mut pitää aatella tää nyt sillain että viimestään 2 viikonpäästä mulla on mussukka kotona :)

10.11.2013
sipe23
sipe23

Kävin näytillä äitipolilla. Käyrille saatiin ihan kunnon mojovia supistuksia ja herrajestas et se sisätutkilus kävi kipeetä..sisätutkimus..1.5cm kaulaa jäljellä ja 2 sormelle auki. Ei kypsä tilanne mut ei ihan epätoivonenkaan. Käsikopelolla kätilö sano että noin 4 kilonen vauva tulee :) mitään ei ultrailtu. No kävin sit lääkärillä viel niin se sano että voin jäähä osastolle ja alettas käynnisteleen mut siinä käynnistelyssä vois mennä kuulema vaik viikko. Sanoin että oon sairaan väsyny että otan ja lähden kotia nukkuun rauhassa jos supparit antaa nukkua. Nyt sainki 2 tuntia unta ja heti voimakkaampi olo. Niin se lääkäri sano että ihan turhaan itteeni rääkkään millään kolmen ässänkään jutuilla :) meinasi ettei niistä ole apua kellekkään ja jos on niin korkeintaan seksistä. Lääkäri myös meinas että illalla olisin takasi oysissa. Nyt ei tunnu taas yhtään miltään. Ehkä vähä vihloo. Mut päätin että sit vasta lähen sinne kun tukka näkyy ;) (vitsi)

10.11.2013
sipe23
sipe23

Tsemppiä sipelle!

10.11.2013
pelargoni1
pelargoni1

Niin.. eilen alkoi 7 illalla kipeet supparit ja ne loppu 2 yöllä. Soitin oyksiin ja sanovat että tuu sit ku et pysty kotona oleen. Onneksi en turhaa lähteny sinne. Nyt kävin pissalla niin taas alko supistaan..vissiin hiljaa hyvä tulee

10.11.2013
sipe23
sipe23

Odottaminen on aina niin ikävää. Harmi vain, kun vauvan tuloon ei juuri voi vaikuttaa. Ne kun tuppaavat tulemaan silloin kun haluavat. Toivottavasti pian alkaisi tapahtumaan!

9.11.2013
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...