Päivää!

Aamuketjun vikasta tekstistä on jo 3 tuntia ni lienee aika siirtyä päivän puolelle?

8.11.2013
misukka
misukka

Hienoa sralla :) Nyt vaan näytät kyntes ja hankit vakipaikan sieltä.

8.11.2013
misukka
misukka

Onnea sralla! ! :D

8.11.2013
teeko
teeko

yay, onnea sralla! toivotaan et poikii pidemmänki sopimuksen ku huomaavat kuin hyvä tyyppi olet :)

ihanaa, viikonloppu. ei muuta irtoa just nyt :)

8.11.2013
Mummy83
Mummy83

tässä yritän saaha inspiraatiosta kiinni että lähtis käymään kirjastossa. Jaksaa jaksaa :D Tai mikäs sielläö ois käyvessä ku pääsis ilman lapsia ;)

Misukan päivää ku luki niin tuli oikeesti ihan hengästyny olo :D Että tehokas oot kun vielä jäi joutoaikaakii ;)

Meilläkii ois koti vessan pesua vaille valmis. En vaan nyt saa sitä vessanpesuakaan irti itestäni. Ihme lorvikatarri :D

8.11.2013
riu
riu

No ei tässä kauheasti ohjelmata ole, lopulta. Nytkin hyvää aikaa lörpätellä Libessä ;p Jos vaan olisi seuraa.

Vähän pohdiskelin, että pitäiskö taas jälleen kerran kiusata entistä työnantajaa. Ne haki ainaki työntekijöitä tuossa hallin puolelle joten josko ne keksis mullekin hyötykäyttöä.

8.11.2013
misukka
misukka

Meillä aamu alkoi riemuisasti kun sekä isompaa että pienempää pientä miestä ketutti ihan suunnattomasti. Esikko oli nähny vähän pahaa unta ja kaikki menikin metsään sen seurauksena. Ei sit edes aamupala kelvannut kun laitoin sille ruisleipää ja hän olis halunnu vaaleeta leipää. Lähti sit ilman aamupalaa kouluun ku ei siinä enää oikein jaksanu ruveta uusia leipiäkään värkkäämään. Pienempi oli muuten vaan kiukkupylly.

Saatiin esikko koulutaksiin. Käveltiin siis käytännössä naapuriin ku naapurin isäntä pisti viestiä et tulisko xxx kyytiin 10 minsaa myöhemmin et ko osa porukasta puuttuu kokonaan ni ei o niin kauhean aikaseen siellä koulun likellä vartoomassa vikoja kyytiläisiä.

Sitten laiteltiin tulet pannuun kuopuksen kanssa ja lähettiin kylille. Suunnattiin taas Lohjalle ku se mun puhelimeni piti hakea. Täytyy tuossa jossain mutkassa tsekata et toimiiko se vieläkään. Piirilevyn olivat vaihtaneet, ei siis vieläkään sitä antennia jota epäilen ongelmien syyksi. Ehkä mä pääsen heittää tuon vielä neljännenkin kerran huoltoon...

Käytiin matkan varrella Prismassa hakemassa iso kasa pasteijoita ku huomenna on MLL:n lastentarvikekirppis Nummelassa. Täytyyhän siellä kahvion puolella olla suolastakin tarjottavaa. Siellä mulla sit meneekin kivasti huominen aamu ja aamupäivä. Puolen päivän huitteissa lähtään ajelee Hämeenlinnaan kahtoo yhtä autoa. Luottopäätös jo saatiin joten nyt on enää kiinni autosta. :) Ja sitten luvassa 5 vuoden kitkuttelu. Mahtia.

Kuopus vetelee hirsiä taas ja mun pitäis tuossa iltapäivän mittaan ruveta pasteijoita paistelemaan.

*Haukotus*

Alaselkää painaa edelleen. Ja housut painaa etupuolelta, eli mahaa turvottaa. Kiva olis tietää mikä tän aiheuttaa mutta ko ei ketään kiinnosta ees tutkia.

8.11.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...