Päivän puolta

Kehtaa ennää tuonne aamulörpänderiin kirjuutella.

6.11.2013
misukka
misukka

Hyvä että oli tolkullinen hoitsu neukkulassa :)

Sä pääsetkin ihanan aikasin ultraan. Onko se ihan neukkulasta tarjottu vai "omilla rahoilla"?

6.11.2013
misukka
misukka

Kyllä tuossa luvataan paras palkita mutta kai siitä lähinnä saa mainetta ja kunniaa :D Nuo on tarkoitus sit myydä kisan lopuksi hyviin koteihin ja tuotto lahjoitetaan paikallisten vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi.

Tuleepahan hauskaa väkerrystä noihin lasten kanssa. Täytynee ottaa tuo isompi ainakin mukaan suunnitteluun ja toteutukseen.

6.11.2013
misukka
misukka

Mä kävin terkkarissa. Pikkasta päälle puoli tuntia sai vartoilla hoitsulle pääsyä ja lopulta mittään ei löytyny. Ootin oikeesti paljo pitempää reissua.

Täällä paikallinen Remax järjestää piparkakkutalon rakennuskilpailun. Kävin sitten hakemassa tykötarpeita sieltä. Prismassa olivat ihan ulalla, että mitäs piparitaikinaa siihen ny kuulukaan antaa ja sitä selviteltiin eka pakastehyllyllä ja lopulta vielä kassallakin :D No tulipahan selväksi, että mitä laitetaan.

Hyvä, että menin eka kysymään ja tallustin sitten vasta kassalle.

Kai tässä täytyy ruveta jotain suunnitelman tynkää tekemään, että millasta lukaalia lähtee rakentamaan. Kilo taikinaa on lopulta aika vähän. Ei siitä hirmusia linnoja rakenneta. Semmosenkii tosin kerran värkänny ihan omaksi ja esikon iloksi. Puoli metriä oli kanttiinsa silloin mökillä kokoa. Sai sitä vähän popsia silloin kolmeen pekkaan. :D

6.11.2013
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...