Välikappaleena

Miten minun kuuluisi toimia, vai annanko asian olla? Kyse on siis kaveristani. Hän on eronnut lapsiensa isästä jokunen aika sitten, mutta hyvin vahvalta tuntuu että heillä on jonkinlainen suhde yhä, vahva epäily että seksi sellainen. Hämmentävää on tässä myöskin se että tämä entinen elää uudessa suhteessa, ja yhteisten tuttujen kautta olen kuullut että harkitsevat perheenlisäystä. Kaverini hajottaa tässä itseään, koska tuntuu yhä olevan kiinni entisessään, vaikka yrittää kovin olla ettei olisi, monina kertoina olen nähnyt kaverini silmissä miten tuskallista hänen on, kun tämä entinen nykyisensä kanssa,mutta tekemällä nin hajottaa myös toisen suhteen. Olen koittanut vihjata, sanonut suoraankin että unohtaisi ja alkaisi elämään uutta elämää, niin tekeekin kunnes entinen ottaa yhteytt, muutenkin kuin lasten asioissa ja naps kaikki alkaa taas alusta. Kaverini ja tämä mies ovat erosta huolimatta olleet todella hyvissä väleissä, ja tekemissä ja auttaneet toisiaan monissa asioissa, takana heillä pitkä historia. Mietin että pitää tässä vihjata tälle toisellekin että kannattaa miettiä mitä mies puuhaa vai annanko olla? Lasten tähdenkin heidän on pakko olla väleissä, mutta mikä neuvoksi... tekee pahaa kaverini vuoksi, mutta tekee pahaa senkin vuoksi mitä hän tekee, senkin tähden että hän jatkaa samoja jälkiä nyt siinä kun mies petti häntä (josta loukkaantui syvästi), onko tämä jonkunlaista välinpitämättömyyttä tai kostoa tms hänen osaltaan ja tämä mies eikö vaan osaa olla erossa hänestä, mutta siltikin palaa nykyisensä luokse, riitojen tullen kömpii kaverini luokse. Monesti olen huomannut miehen katselevat kaveriani pitkään, todella pitkään. Nykyinen tietää heidän hyvistä väleistä, mutta luulee olevan vain kaveruutta. Mitä te tekisitte? Puuttuisitteko vai antaisitteko vain olla, satuttakoon toisiaan.

5.11.2013
TuomasVeturi
TuomasVeturi

Jos tuntisin nykyisen, niin vihjaisin - en mä voisi antaa tehdä lasta pettäjän kanssa. Mutta jos nykyinen on vieraampi ihminen, niin en tohtisi avautua. Mä varmaa kans puhuisin sen kaverin kanssa ja miehenkin, jos oltas oltu paljon tekemisissä. Mut turhaa energiaa käytät toisten kolmiodraamaan, jos tää kaveri ei kuuntele mitä puhut.

5.11.2013
aadasisko
aadasisko

Mä olen täysin samaa mieltä kuin mummy. Koettaisin vaikuttaa tähän sun ystävääsi. Kysyä, että haluaako todella tehdä noin exänsä uudelle naiselle, mitä on jo itse kokenut. Haluaako todella olla suhdetta hajoittava toinen nainen.

Ehkei tää sun kaverisi vaan hahmota tilannetta kun salaa toivoo kokoajan paluuta yhteen exän kanssa.

Ja mieheltä tuo on kyllä niin väärin ettei tosikaan. Nyt ystäväsi pitäisi uskaltaa viheltää peli poikki. Ihan vaan kaikkien osapuolten parhaaksi.

5.11.2013
misukka
misukka

itse en sekaantuisi miehen ja nykyisen väleihin, koska se on heidän asiansa, eikä millään muotoa sun kun olet ulkopuolinen koko kolmiokuviossa.

sille ystävälle puhuisin ja kysyisin miksi? mihin kuvittelee koko jutun vievän ja mitä sitten ku se on ohi, jos nuo nyt vaikka tekeekin sen lapsen? haluaisiko takaisin miehen, jonka tietää pettänen ensin itseään ja sitten nykyistä sun kanssa ja uskaltaisko luottaa jos yhteen palaisivat että ei toista samaa kuviota? onko miehen puolelta kenties kyseessä se, että ei halua että ystäväsi tapailee muita (siksi tuo seksin harrastaminen ja irtipäästämättömyys) mutta itse kuitenkin on vapaa toimimaan ainakin yhden toisen naisen kanssa. Mitä tapahtuu, jos ystäväsi nyt löytäisi uuden miehen?

5.11.2013
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...