Iltaa! :)

Joo tiiän, kello ei juuri mittää, mutta ku ulkona on jo niin pimmeetä... :D

4.11.2013
riu
riu

Mä raahasin makkarani piiiitkästä aikaa jumpalle ja nyt mä teen sitten kuolemaa!!!!! Ei voi tuntua tältä jos jumpan on lopettanu tunti sitten. Kun mä olen vähä elpyny niin raahaudun suihkuun ja keitän kupin teetä ja teen voileivän ja meen peiton alle sitä mutustamaan vaikka niin ei saisikkaan tehdä. Lapset on isänsä kans työmaalla ja koti on vielä hetken kamalan hiljainen... Sitten alkaa ne kalkkiviiva huudot... Joten nautitaan tästä hetkestä vaikka onkin hyvin tuskainen=)

Onnea Stalla, pidetään peukkuja!

Ja jos kello ei olisi noin paljon ja aamulla niiiin varhainen herätys niin mäki laittaisin takkaan tulen mutta kun se vaatii niin aikaa niin pitää säästää huomiselle...Meillä tuollainen varaava niin pitää kunnolla polttaa puuta että koti lämpee. Mahtaa aamulla olla karua muutes herätä kylmään ja paikat kipeänä...noh itteppä valitsin!

4.11.2013
myrmeli
myrmeli

voi miekii voisin lähtee kolmeks tuntii johonkii :D Ihan vaikka vaan ajaa jonnekkii ja takas :D Hiivatin kiukkusia muksuja miulla tännään... ja se ku tahtoo vähän tarttuu tuo kiukkusuus. Ärh. Josko tekis ruokaa ja kahtos että oisko sillä toivottua vaikutusta :D

4.11.2013
riu
riu

Mie tekisin koulujuttuja jollei isäntä ois koko ajan korvan juuressa selittämässä jotakii. Hiukka vaikee keskittyy X) No johan se kohta pittää hakkee poikia pois, tai no ees toista :D Keskimmäisellä on eskarissa kauan odotettu isien ilta :) Mie tuun sitte kottiin tekemään ruokaa ja lämmittämään saunaa, siis ihan perussettiä. Voi maanantai kun oot niin tylsä! X)

4.11.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...