Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

G: Suosikkikotityö

Mikä on suosikkikotityösi, jos vaan yhden saa valita? Mulla on pyykkien laittaminen kuivumaan, se on jotenkin niin rentouttavaa :)

4.11.2013
piglet82
piglet82

mulla ihan sama kuin aloittajalla, en tiedä miksi mutta se on ihanaa enkä antaisi sitä ikinä miehen tehtäväksi x) kamalin on imurointi.. selkä menee ja tuntuu että pöly vaan leviää vaikka ois kuinka hyvä imuri. ja seuraavana päivänä on koko kämppä jo kurassa.

6.12.2013
AMP91
AMP91

Tiskaaminen. Ja ehdottomasti käsin. Siinä näkee nopeasti työnsä jäljen.

5.12.2013
odottaja
odottaja

Lattian pesu (kunnon imuroinnin jälkeen). On ihanaa ku lattia kiiltää ja tuoksuu raikkaalta.

5.11.2013
HannnaK
HannnaK

Meillä tiskikoneen täytön tekee molemmat. Eli lavuaariin ei jätä kukaan mitään. Lapsi ei vielä osaa, joten syöttäjä hoitaa hänen astiat/se kuka on laittanut ruokaa. Samaten kattilat ja muut hoitaa se, kuka kokkaa.

5.11.2013
carata
carata

Meillä kans kierrätetään. Pullot (palautettavat pullot, tölkit jne), lasi purkit, metalli ja pahvi. Mä niin tykkään. Lehtikori tyhjätään kerran kolmessa kuussa ja silloin käyn sen vielä läpi, ettei mee mitään mun tilaamia lehtiä (vauva-lehti!) tai henkilötunnuksia. Ihanaa ja rentouttavaa!

5.11.2013
carata
carata

Ihana Maarua! Tottakai voit sanoa toisenkin suosikin ettei sen vuoksi ahdistus iske :)

5.11.2013
piglet82
piglet82

Vessanpesu 😃 sen pitää kiiltää lähes lattiasta kattoon...

5.11.2013
Aiaic
Aiaic

pakko kompata misukkaa ja tuo pyykkikoneen täyttö :) just sen nopeuden ja simppeliyden takia. 

toinen on astianpesukoneen tyhjäys. en mä niistä likaisista astioista tykkää, mut puhtaita on kiva laittaa takas kaappiin. taas kerran, nopeus on valttia :D 

pölyjen pyyhkiminen on ehkä yks viikottainen inhokki, mut top 1 inhokki on ikkunoiden pesu.

4.11.2013
Mummy83
Mummy83

Mä tykkään pyykinpesusta. Siis ripustamisesta ja etenkin pyykin viikkaamisesta ja kaappiin laittamisesta :)

4.11.2013
milai
milai

Roskien vienti on muuten aivan tylsin juttu. Sitä meillä välttelen ja joskus haiseva pussi pääsee rappusille ulos, mistä mies vie sen ennen kuin menee töihin tai tulee sisälle...

4.11.2013
carata
carata

Sellainen yleinen siistiminen märällä rätillä ja pölyhuiskalla. Näyttää kämppä heti puhtaammalta. Toinen kiva on wc:n pesu. Siellä tulee näin raskaana ollessa käytyä usein, niin sinne on kiva mennä, kun on siistiä. Sit tulee ruoanlaitto. Sitten astianpesukoneen täyttö ja tyhjennys. Sitten pyykkien viikkaus ja kuivumaan laittaminen. Koneeseen likaisten laitto on ällöttävää, miehenkin sukkiakin kun joutuu usein kääntämään oikein päin :/ Yks kiva on kyl kans lakanoiden vaihto. On niin ihanaa nukkua puhtaissa lakanoissa...

4.11.2013
carata
carata

Mä tykkään imuroida! :) Kämppä näyttää niin kivalta sen jälkeen. Lattianpesusta en niin välitä. :S

4.11.2013
AlliU
AlliU

Oon siis riun ja tuvituksen sekoitus, jätän tekemättä jos on liian hankalaa alottaa ja tykkään loppujen lopuks sit mopata :D Mutta en tykkää mopata jos joku (krhm..MIES) on imuroinu kun se sutasee vähän sieltä, täältä ja tuolta.. Sit mopatessa ne kaikki roskat ja pölyt on liimaantunu lattiaan. Sit kanssa ihan mukavaa on keittiön siivous :D Siis ihan vaan puunata pöytätasot ja kaappien ovet :)

4.11.2013
Jnia
Jnia

haha, riu on aina niin mahtis! :D

Mun lemppari kotityö on lattioitten pesu! :) Sitä mä voisin tehä vaikka kuinka useesti, jos joku eka raivais ja veis matot pihalle ja imurois! :D Toisinaan myös mattojen tamppaus on tosi kivaa, saa oikeen hakata kaikki ärsytyksen aiheet siinä samalla pois kropasta! :)

4.11.2013
tuvitus
tuvitus

mie tykkään tehä ruokaa, yleensä. Ihan aina ei oikein jaksas :D

Sitte niistä ei niin kivoista hommista... ehkä se pyykin pesu ja viikkaaminen on semmosta kivan aivotonta hommaa. Ja nyt kun on tiskikone ollu vuosia niin se sillon tällön käsin tiskaaminen on ihan kivaa. Oon joskus käyny omilla avaimilla miun siskon luona ja tiskannu sen tiskit. Sisko on ilahtunut joka kerta :D Ja en missään nimessä liian usein ettei sisko totu :D

Kaikista eniten vihaanvihaanvihaanvihaan sitä vaihetta kun pitää siivota että pääsee siivoomaan. Juu nou, siirrellä sohvat ja kerätä lelut ja roskat jajaja äääh kaikki se siihen liittyvä. Ja koska mie vihaan sitä niin ei tuu liian usein tehtyy ja sitte koko mökki on ku pommin jäliltä enkä tiiä mistä alottaa, niinpä en alota mistään vaan mennään lasten kaa pihalle tai jotain :D

4.11.2013
riu
riu

Mä tykkään pyyhkiä pölyt !:D varsinkin jos on just ostanu jtn uutta kivaa pesuainetta :D joku vois aina siivoo koko kämpän ja mun tehtävä vois olla pölyjen pyyhintä!

4.11.2013
hursjes
hursjes

Mä oikeesti tykkään imuroida! :D siinä näkee heti mitä on saanu aikaan ja vitsit kun on hyvä mieli kun sen on saanu tehtyä!

4.11.2013
Outska80
Outska80

Saanko nauraa :D

Ei sellasta olekaan. Mut jos pakko valita suosikki kaikista inhottavuuksista ni kai se voi olla pyykkikoneen täyttö. Se ei onneksi kauheesti vie aikaa ja usein kuopus haluaa olla apuna :)

4.11.2013
misukka
misukka
3 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...