G: Mitä joululahjaksi lasten...

... a) kummeille? b) opettajille, hoitajille jne?

1.11.2013
riu
riu

Tää on helppo,en anna mitään noista kellekkään.Lapsia 4kpl ja jos rupeisin nuo kaikki lahjomaan niin hirvee määrä ois porukkaa=)Kummeille pistetään joulukortti ja kummi-lapsen kuva mukaan.Muille opeille toivotetaan vain hyvät joulut=)

4.11.2013
huiskutin
huiskutin

tuo lumiukko soppa kuulostaa kyllä tosi ihanalle idealle,kiitos vinkistä ja linkistä ;D varmasti otetaan joillekki tuo idea kokeiluun :)

3.11.2013
lenkkari
lenkkari

Toi lumiukko soppa oli todella tykätty! Annettiin viime vuonna aika monelle?=)

Noi kalevalat on kyllä niin ihkuja että en näe että niitä olis pakkokaan mihinkään kuuseen laittaa vaan voishan ne laittaa vailla johonkin oven pieleen roikkumaan tai muuta...=)

3.11.2013
myrmeli
myrmeli

toi lumiukkosoppa kuullostis kivalta :) ja samoin tuo kalevala-joulukoriste, ainakin systerille vois harkita että ostais joka joulu, kun hän tykkää tuollaisista keräilyjutuista. Tytön toiset kummit ei yleensä edes pystytä kuusta tai muutenkaan panosta jouluun kotonaan, niin heille ehkä turha. Mut ihana idea! :)

3.11.2013
Mummy83
Mummy83

Ootko riu tehny ihan tolla ohjeella? kuuluuks toi koiramäen suklaa sekottaa tohon kaakaon sekaan?

1.11.2013
Lintu4
Lintu4

sralla tähän tyyliin:

http://innolla.blogspot.fi/2011/12/lumiukkosoppa.html

että ei mikkää superkallis, jos vaan löytyy noita karkkikeppejä jostakii :D

1.11.2013
riu
riu

tytön kummit on mun sisko ja sit yks kaveri pariskunta, jotiden lasten kummeja me ollaan. yleensä muistetasn vain lapsia, ollaan joskus jotain herkkukorin tapaista ostettu, mut ei joka joulu, vähän fiiliksestä riippuen :) siskolle teen villasukat joka vuosi :)

hhhhhhhh

1.11.2013
Mummy83
Mummy83

Mä oon aina ottanu varaslähdön jouluun ja vieny jo ennen joulukuuta hoitoon kahvipkt ja/tai jonkin suklaa jutun, Tiedän että sitä suklaata sataa ovista ja ikkunoista siinä joukuun puolen välin tiennoilla niin haluan että mun suklaat ja kahvit on niitä suussa sulavampia=) Silloin joulukuun puolessa välissä se helposti vaan laittaa voimaan pahoin kun aina vaan suklaata ja pakkohan se on syödä kun on kerta tarjolla=) Sitten olen ostanut jalkarasvat hoitajille oli edellises oriflamen kuvastossa halvalla! ja sama saa ope ja vara ope...

Kummeille aloitettiin keräämään sitä kalevalan joulukuusi koristetta. Eli joka vuosi ilmestyy sen vuoden joulukuusen koriste niin semmoset sit kummeille. Onhan se hiukka tyyristä toisaalta mutta melkeimpä noi joululahjat ovat koko vuoden muistamiset niin ei sinänsä paha rasti, pitää vaan osata olla ajois matkas niin ei kerralla tule lovea kukkaroon!!! Meillä kummeina pariskuntia niin yks per pariskunta jos per päälle jakaa niin on ok hinta kun noin vähä reilu kymppi...

1.11.2013
myrmeli
myrmeli

mie kävin neulomaan villasukkia kummeille, teen niin monta kun kerkeen ja jaksan ja täytän sukat konvehdeilla. Ne keille en kerkee neulomaan... en tiiä vielä :D

perushoitajille teen joko lumiukkosoppaa tai sitten joe keittäs viikunahilloo ja laittas pilttipurkkeihin jotka lapset saa koristella. Mutta sitten pojan henkilökohtanen avustaja ansaitsee jotakii parempaa, samaten kun perhepalvelukeskukseen viiään varmaan jotakii hyvää kahvipöytään :)

1.11.2013
riu
riu

niin, kertokaapas mitä meinasitte?

1.11.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...