Torstai, toivoa täynnä! :)

Tai ees päiväunia... :D

31.10.2013
riu
riu

Ai se on ihan oikeesti Panodil siellä :D Voi jestas.

Noi pikkupyromaanit on kauheita ku ei ne taida oikeasti edes tajuta, että tuommonen pienikin palonalku voi olla jotain ihan muuta jos oikein tarttuu.

Eipä tullut mieleenkään etteikö olisi ollut tahallaansytytetty kun sanoit et joku pyöränrengas oli palanu. Toivottavasti saavat sen tyypin kiinni.

31.10.2013
misukka
misukka

42 takki oli mulle napakka mut kinnas hartioista. Oli pakko ottaa ihan vaan sen takia kokoa isompi :D

31.10.2013
misukka
misukka

Ihanasti srallalla suju tuo vuokranmaksun siirto. Näin se vaan usein on, että kun kiltisti kysyy että onnistuisko eräpäivän siirto ni ei ole mitään ongelmaa.

31.10.2013
misukka
misukka

Mieki oikoluin sen panodiilin ihan sujuvasti. Ihan hitusen oli, et jotain outoa tossa on mut ei sit välähtäny kaaliin yhtä hyvin ku ninnupilla.

Mä kävin pikaisesti pyrähtämässä liiterissä. Oli reilusti takkeja jäljellä. Mut on se kumma juttu noissa lidlin vaatteissa ku aina pitää ostaa kokoa isompaa ku on merkintä. Mä pohdin, että meniskö mulle jopa se 40 kokoinen ni onneksi kokeilin 42sta ja totesin et on vähän ahdas ja otin 44sen. Esikolle otin sen laskettelualusasusetin suosiolla 134/140 kokoisena ku kaikki tähänki asti olleet pieniä jos on "oikeaa" kokoa ottanut.

Harkitsin kypärän ostoa itelle mut sitä lootaa ei saanu auki, joten sinne jäi. Esikollahan onkii kypärä olemassa.

31.10.2013
misukka
misukka

Käääk!! Se laskettelupuku Lidlissä!

Vieläköhän niitä on tuolla meitin paikallisessa vai jokohan kaik män. Täytyy lähtä kattoo.

31.10.2013
misukka
misukka

Mä en tiedä mitä sanoa. itku tuli kun j.n kertomusta Luin. Kuinka epäreilu Maailma On. voimia sinne paljon! !! hanzil oli paha herätys pikkasen säikäytti varmasti! Mä olin eilen raveissa ja poju Ei ollu kaivannut mua :) nyt tallille laittaa paikkoja kuntoon kun tänään tulee 2 "uutta"Heppaa :)

31.10.2013
teeko
teeko

Tuo Jiin tilanne ottaa tosi syvältä sydämestä. Palaa niin vahvasti mieleen hetket 14 vuoden takaa kun mun serkkujeni äiti kuoli yllättäen mummon syntymäpäivillä. Aivoverenvuoto. Mitään ei ollut tehtävissä. Ja minä nippanappa täysi-ikäisenä koetin tytöistä huolehtia ja sanoa, että kaikki käy hyvin vielä. No ei sitten mennyt hyvin.

Vanhempi serkuistani oli 12v ja nuorempi 7v. Tälle vanhemmalle tytölle tilanne oli ihan hirveä ja tapahtuma repi suhteet riekaleiksi moniksi vuosiksi. Suhteet isään rikkoontui täysin, lapsi lähti kotoa pois jo yläasteikäisenä ja sulkeutui täysin. Ihan viime vuosina tilanne on vähän parantunut ja ovat isänsä kanssa puheväleissä mutta näkevät harvoin, pari-kolme kertaa vuodessa vain. Serkkulikka asustaa siellä Kainuussa, Kuhmossa. Yritetään kyllä nähdä aina kun me ollaan siellä päin käymässä mutta usein aikataulut menee pahasti ristiin kun se tekee kahta työtä ja on töissä lähes jatkuvasti. Hällä jotenkin raha ja kulutus korvaa menetetyn. :(

Toivottavasti Jiin tytön kaverilla asiat sujuisi vähän helpommin. Ja saa tukea ja rakkautta läheisiltään.

31.10.2013
misukka
misukka

Huomenia

Mulla ei taaskaan torstai tuo toivoa, meni loputkin :(

Hanzzzilla ollut hurja aamuherätys. Onneksi pääsitte säikähdyksellä.

Nipelle vastaan tähän aamuketjuun, että ollaan nippanappa Vihdin puolelta. Nummelaa virallisesti mutta ihan Vihdin ja Lohjan rajalla asutaan. Joka päivä kun kotoa pois lähtee ni Lohjan kautta kulkien koska tuo alkupää meidän tiestä on Lohjan puolella.

Kuopuksen vein päikkyyn ja just lähetin esikon bussipysäkille.

Mä voisin painua takasi peiton alle ja koisata pitkän pätkän. Oon jotenki tosi väsy.

31.10.2013
misukka
misukka

Huomenta! mies hoiti pienintä herraa yöllä, joten nukuin isomman herran kanssa ku tukki viime yönä. tänään olis tarkotus mennä käymään kylässä miehen isovanhemmilla. siinäpä onki tämän päivän suunnitelma. Mukavaa torstaita kaikille!

31.10.2013
naks
naks

Miun pitäs mennä nyt aamupäiväks kouluun. Plääh. Iltapäivällä jos kävis sitte kaupassa, tekis kouluhommia ja kerkeisin kyllä otaa pienet tsemppiunetkii ;) Jos jostakii pittää tinkiä niin kouluhommista :D Tännää ei sen kummempia ookkaan ohjelmaa, illalla ruuan tekoa ja saunottaa vois muksut. Katsellaan :)

Mitäs mammat? :)

31.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...