Iltarutiineja 3kk vauvalle

Mitä iltarutiineja teillä on yöpuvun- ja vaipanvaihdon ja syöttämisen lisäksi? Olen myös pimentänyt huoneen iltasyötölle. Ajatukseni olisi opettaa vauva nukahtamaan syötön jälkeen (omaan sänkyyn) itsekseen niin, ettei ainoa keino olisi odottaa nukahtamista tissi suussa.

30.10.2013
Tiia80
Tiia80

Ja meillä tyttö nukahti tissi suuhun n.10kk ikään asti, jolloin alkoi maidon tarve vähenemään. Pikku hiljaa lopetettiin imetystä. Ensin päivisin syönnit, sitten yösyönnit ja lopuksi nuo ennen nukkumaan menoja tapahtuneet (päiväunia ja yöunia ennen). 1v iässä oli tissitön ja muutti silloin omaan huoneeseen ja isojen tyttöjen sänkyyn. Pikku hiljaa siis.

2.2.2014
carata
carata

Mulla oli meidän sängyssä vauvan omalla paikalla peitto, jonka päälle laitoin vauvan ja peittelin siihen toisella peitolla. Tissillä oli vaihtelevan ajan, kunnes nukahti. Kun oli päästänyt tissistä otteen irti, otin alemman peiton kulmista kiinni ja kannoin ns.haikaran kyydillä vauvan omaan sänkyyn. Peitto oli näin ollen valmiiksi lämmin, eikö vauva herännyt. Ihan vauva aikana lämmitettiin pinnasänkyä kauratyynylläkin.

2.2.2014
carata
carata

Meillä ainaki toimii että nukkumaanmenoaikaa kohden himmennetään valoja pikku hiljaa, ja rauhotutaan muutenkin. En aina ees laita tissin jälkeen sänkyyn, jos poika on pirteä, laitan sänkyyn kun vaikuttaa väsyneeltä.. Ja yleensä nukahtaa kans kun kuuntelee soittorasiaa ja katselee sen valoja..:)

22.1.2014
HannnaK
HannnaK

Meillä vauvasta asti illalla soitettu soittorasiaa kerta tai pari. Lisäks tuo rauhoittuminen ollut kuvioissa aina, eli vähän pimeämmäks kämppä ja hiljaisuus, ei siis mitään telkan katsomista. Mut meillä suunnilleen niin, et iltapesut ja rasvaukset/talkitukset, yöhaalari, hiusten harjaus, sängyssä köllöttelyä, soittorasian kuuntelua, juttelua ja silittelyä vanhemman/vanhempien kanssa ja lopuks tissille. Meillä tyttö nukahti pienenä viereen, joten laitoin aina itseni viereen lapsen viltin, jonka päälle tytön laitoin. Näin ollen se viltti oli lämmin, kun siirsin tytön omaan sänkyynsä.

30.10.2013
carata
carata
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...