Mites tuon lapsen sais houkuteltua juomaan lämmintä?

Oon yrittäny juottaa lämmintä mehua ja hunajamaitoa, mutta irvistelee vaan kun maistattaa :o Toista kun vaivaa kauhee yskä sekä flunssa niin ajattelin jos lämmin juoma auttais...

27.10.2013
Hennu86
Hennu86

Itseasiassa vicks on ollutkin käytössä ja hieronu sen aina riepuun mikä sitten roikkuu pinniksessä pään puolella :) Toinen mikä on vähän hellävarasempi on se lohkotun sipulin käyttö.. Vaik koko kämppä haiseekin sen jälkeen aika voimakkaasti :D

Mä en uskalla laittaa mitään kuumia juttuja valvomatta ku on tuo liian utelias kissa mikä kävis käräyttää viiksikarvansa vielä.. Vaikka laittais mitä hajuja sinne veteen :P ja kattila joutuis olee lattialla kun ei ole tilaa edes yöpöydälle. Poika nukkuu vielä samassa huoneessa ;)

Muuten tosiaan on noita niksejä tiedossa flunssan karkottamiseen ja olojen helpottamiseen, mutta toi kuuman juoman ajattelin vielä kokeilla.. Mut jos ei maistu niin sit ei vaan maistu.

Kaakaota en ole vielä kokeillut, mut voishan sitäkin näin erikoistapauksessa antaa. Se on hörppinyt vaarin marjoista tehtyä mustaherukkamehua tähän saakka ja tykkää kylmänä juodakkin. Haaleena tarjottu (sen verta haaleena, etten ite jois :D) mut ei vaan maistu!

Viime yönä ei kyllä enää yskiny niin paljoa kun edellisinä, et seurailen vielä tänään vointia. Ei kuitenkaan rohise yhtään tai muuten kärsi hengitysvaikeuksista.

28.10.2013
Hennu86
Hennu86

Ajattelin kiikuttaa tuon lääkäriin jos huomenna vielä kovin paha on. Tänään kuitenkin maistui jo ruoka hyvin eikä kuumetta ole ollu. On muuten ollut ihan oma ittensä, mutta tosiaan yskä vaivannut.

Ajattelin jos oisin lämmintä saanut juotettua, että auttais yötä vasten. Mut on tuo niin tarkka siitä mitä suuhunsa laittaa. Maistaa kuitenkin aina kaikkea mitä tarjotaan :) Reipas poika mun mussukka 3

Kamalasti kuolaa ja kalunnut kaikkea, et luulen toisen tekevän hampaitakin tähän samaan syssyyn :P Kulmahampaita ootellaan seuraavaksi.

Eiköhän me (itsekkin flunssassa) tästäkin taas tervehdytä! Kiitos Maarua :)

27.10.2013
Hennu86
Hennu86

1v 5kk on tuo mukelo :)  

Tuon hunajan käytön rajoituksen tiesinkin ja siksi uskalsin kokeilla. Vaikkakin ihan turhaa kun ei sekään maistunut.

On aika "terävä" yskä tuolla ja limaa pyörii. Tuntuu välillä, että sattuis tuo yskiminen. Nyt kolmatta päivää kärsitään vaivasta :(

27.10.2013
Hennu86
Hennu86
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...