Iltoo iltoo! :)

en sitte taaskaan kerenny aamulörpille, niin josko nyt sitte... :D

24.10.2013
riu
riu

Tääl ei oikeasti käy enää ketää. Aina ku käyn Kurkkaa ni samat tekstit on ja samassa tilassa. . :( nukkua pitäis mut lonkat ja alaselkä särkee niin ihanasti ettei tartte. . poju jäi syntyessään jumiin niin et si-Nikama sai kyytiä :( ny se sit vihottelee (taas) ku halus liikkua

24.10.2013
teeko
teeko

joo, siis ihan eri planeetalta oli meidän kasvatus kuin se miten tyttöä kasvatetaan. Väittäisin että enemmän me näytetään myös niitä positiivisia tunteita, rakkautta, halailua, pusuttelua, kerrotaan tytölle rakastavamme ja välittävämme ja kieltojakin perustellaan ja selitetään miksi ei tahdota että tekee jotain, kuin mitä kummankaan omat vanhemmat on tehnyt. Mutta helppo se on unohtaa miten omiaan on kasvattanut ja toisaalta sit taas näkee meidän arjesta oikeasti vain pienen osan, koska ei asuta samalla paikkakunnalla. Ja kun ne näkemiset on yleensä sitä että tyttö sitten kokeilee rajojaan kun tietää että mamma antaa hänen tehdä mitä vaan... 

ai teidän tyttö muistaa vielä ? :) onpas ihanaa. Ensi kesänä vois olla ihan otollista aikaa, kokis kauniin kesäisen Savonlinnan ja meillä oo muutaku luppoaikaa ku mä olen kotona :D

24.10.2013
Mummy83
Mummy83

Mummy en kyllä pätkääkään ihmettele jos ottaa kupoliin. Kertanäkemällä väittäsin että sie et oo julmaa nähnykkään!!! Ja kertanäkemisestä puheenollen, tyttö kysy tännään että millon työ tuutte taas käymään? :D Mutta joo, raja se on hemmottelullakin. Kait teilläkii lapsena jotku rajat oli?

Tipihii oisit sanonu lähtiissä niin oisin voinu lahjottaa yhenb isimiehen kaljoista hyväntekeväisyyteen ;) Väsytitte meijän pienen niin tehokkaasti että se nukahti ennen ruokaa... ehkä se aamuun jaksaa. Tai sitte se herrää vielä riekkumaan yötä myöten X)

24.10.2013
riu
riu

iltoja. mun päivä meni palavereissa toisen perään niin et lopuks jouduin jäämään tekeen kiireelliset työt työpäivän jälkeen ja olin töissä kuuteen saakka.

ja argh! että raivostuttaa mutsi. meillä oli riita viikko sitten ku oli kylässä. long story short ni mies antoi tytölle rangaistuksen, kun oli sitä ennen kolme kertaa illan aikana huomauttanut samasta asiasta. mutsi oli heti menemäsdä paspomasn tyttöä ja sanoin että anna olla, hänellä on miettimistauko, jonka hänelle asetettiin. Meni minuutti,niin mutsi tytölle lepertelemässä ja haukkui mut ja miehen täysin, miten ollasn julmia vanhempia ja tyttö on aina syypää kaikkeen meidän mielestä jne. Sanoin hänelle, että en pidä siitä, että hän rikkoo mridän antamaa rangaistusta tai kieltoa, koska tyttö tietää varsin hyvin, että kun mamma on kylässä, ni ei tarvi totella, koska jos tulee rangaitus niin mamma pelastaa. No, tästäkö mutsi veti herneen nenään ja lähti ovet paukkuen ulos.No, sit pommitti viesteillä miten häntä on kohdeltu väärin ja odottaa anteeksipyyntöä (niinku mistä? siitä että mä komensin lastani ja sanoin ihan nätisti mielipiteeni mistä en hänen käytöksessään tykkää?). ja miten ollaan julmia vanhempia joidrn pitäisi katsoa peiliin ja opetella empatiaa. Vastasin että mulla ei ole pienintäkään aikomusta pyytää anteeksi omaa mielipidettäni, johon mulla on oikeus, aivan kuin hänellä on oikeus omaansa.

no, nyt on ollut onneks hiljaa tän viikon, mut tänään laittoi sähköpostilla kasvatusohjeita, jostain kopsattu mitä 6-vuotiaan kehityksessä tapahtuu, miten he testaavat rajojaan ja tarvitsevat rakkautta jne. Piilovittuilumielellä ihan selvästi, äitini tuntien. Mua korpeaa niin sairaasti tuo, että ensinnäkin hänellä oli otsaa vetää herne nenään asiallisesta huomautuksesta, ei pystynyt itse katsomasn peiliin siinä kohtaa että ehkä hän teki väärin. Eihän hän tee mitään väärin. Sitten arvostelee ja haukkuu mua ja miestä monilla eri tavoin ja odottaa itsellern anteeksipyyntöä. Häneltä sellaista ei silti kuuluisi, koska kokee olevansa oikeassa arvostelussaan, sillä hänen tapansa on ainoa oikea.

Ärsyttää nyt ihan sikana kaikki, yleensä annan niiden mennä ohi, koska he rivät usein tapaa ja hemmottelu on ihan okei, siinä vaiheessa kun tyttö pompottaa ja manipuloi mammaa mielensä mukaan, se ei ole okei mun mielestä. Kuten sekään että me yritetään kaikin mahdollisin tavoin itsenäistää tyttöä, saada huolehtimaan tavaroistaan ja miettimään mitä pitää tehdä aamutoimissa, mitä pukea päälle, jos ulkona on kylmä jne. Sit tulee kylään mamma, joka kantaa sylissä huoneesta toiseen (6vuotiasta) , neuvoo vieressä et tee näin ja näin, ei jätä yhtään tilaa toisen ajatella itse vaan kertoo kaiken mitä seuraavaksi jne. Sabotoi siis kaikkea sitä, minkä eteen me nähdään vaivaa joka päivä.

Ja eniten satuttaa tuo, että kaikissa viesteissään haukkuu julmaksi, ihan niinkuin ei rakastettaisi tyttöä ja ikinä tehtäisi muuta kuin kiellettäisi, rajoitettaisi ja rankaistaisiin häntä. Ihan jiinku tyttö olisi niin onneton meidän kanssa, että hänellä olisi iloa elämässä ollenkaan. Tuosta olen eniten vihainen. Tulipas purkaus.

24.10.2013
Mummy83
Mummy83

hei ihan rauhassa yks kerrallaan! Eihän näitä kerkee lukemaan muuten! ...eiku :D Itku miten hiljasta täällä on nykyään, ihan ku jouluaattosin ennen vanhaan :D

24.10.2013
riu
riu

uotas kuhan alkuhuuma laantuu... X) No joo paljon mahollista että sie säilyt motivoituneena pitempään ku mie :D Tää loma tuli kyllä ihan oikeeseen paikkaan, on ollu tosi kivaa olla lasten kaa :)

24.10.2013
riu
riu

Mie meinasin eka herätä ysin maissa, mutta olin sitte että en jaksakkaan. Kävin ottamassa pienet tirsat vielä siinä aamupäivällä :D Sitte käytiin kaupoilla ja iltapäivällä tulikii vieraita. Kiitos käynnistä, oli kivaa! Ja kovaäänistä :D Nyt sitte eläköön lapsityövoima, muksut kokkaa ruokaa miun valvovan silmän alla. Miten voi olla koko ajan nälkä??? :D

Mitäs muut, onko tää päivä muillakii hujahtanu ihan huomaamatta? :)

24.10.2013
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...