Kotikonsteja vauvan hengityksen helpottamiseksi

Olisiko jakaa kotikonsteja helpottaa vauvan (3kk) hengitystä, kun flunssa pukkaa päälle ja hengitys rohisee? Voiko esim. Vicks voidetta käyttää niin, että sitä laittaisi ihon sijasta vaatteeseen? Lapsella on hengitystiet auki, mutta rohisee ja räkä lentää yskiessä. Nenä on myös auki, paitsi joitain puolikuivuneita matoja, jotka on saatu pikkuniistäjällä pois. Olisiko siis jakaa kotikonsteja?

23.10.2013
Tiia80
Tiia80

Kiitos vinkeistä. Kylppäriä kokeillaan heti huomenna ja apteekista noita keittosuolatippoja ja snifferiä kans. Valkosipulia en ihan ensimmäiseksi halua makkariin tuoksumaan. :)
Meidän neiti tykkäsi enemmän pikkuniistäjästä kuin perinteisestä nenäsuuhun-ilmaisusta. Nauroi, kuin ensimmäinen räkämato saatiin pyydystettyä. :)

23.10.2013
Tiia80
Tiia80

Mä käytän tuota snifferiä ite. meil on kans se Junior malli, siinä lukee ei alle 3vuotiaille. Mä oon laittanu tuon valkosipuli harson roikkumaan keskikohtaan pinniksen sivuun roikkumaan ulkopuolelle ja solminut pinniksen pehmusteiden ja pajan alle. Sieltä toiminu tosi hyvin ku se on niin voimakas. Koko makkari kyllä haisee!

23.10.2013
teeko
teeko

Tulihan se nimikin mieleen, eli Sniffer! Siinä siis samat hajut, eli eucaluptus, koivu, piparminttu jne. Mulla on melkein aina (kiitos allergisen nuhan) käsilaukussa mukana ja tuntuu kyllä joskus siltä, että koko laukku haisee siltä. Hinta 5€.

23.10.2013
carata
carata

Makuuhuoneeseen saa kosteutta laittamalla pyykit samaan huoneeseen kuivamaan. Sängyn pääsyn nostaminen myös helpottaa hengitystä. Suolatipat nenään voi auttaa räkää irtoamaan, myös se imasulaite auttaa pientä, mut harva vauva tykkää siitä. Helpottaa kuitenkin tukkoisuutta, jos saa imettyä räkiä. Vick voidetta en ehkä laittais mihinkään, kun vauvat ja lapset tuppaa harsoja imeskelemään, mut saattaisin kokeilla apteekista sellaista nenäpuikkoa, josta aikuiset siis imppaa tuota samaa vick tuoksua. Sen puikon kun jättäis auki, niin vois sekin auttaa.

23.10.2013
carata
carata

Just noin, että höyrystettyyn kylppäriin veden tai tissin kanssa reiluksi aikaa hönkimään. Sitten keittosuolatipat nenuun ja niistäjällä räät pois..teillä ei tukkonenänä oltu, mutta lähtee ne kuivat kökötkin näin paremmin.
Apteekeissa myydään sellassia vempeleitä, jotka höyryttävät ilmaa. Kerran joku lastenlääkäri tätä suositteli.
Sängynpääty ylös ja valkosipuli-sipuli harsoon nenun lähelle.

Syötöt mielellään pystymmässä, ettei maito jää lillumaan sinne limaan.

Ja kun on pieni vauva, niin matalammalla kynnyksellä keuhkojen rohinaa kuunteluttamaan.

23.10.2013
tyttö
tyttö

valkosipulin kynnen murskaa, käärii es harson sisään ja solmii sängyn päätyyn (jalkopäässäkin toimii) auttaa ihan älyttömästi käytän itellekki kun saa sillä yöt nukuttua kunnolla

23.10.2013
teeko
teeko

Mä en vauvalle sitä vicks voidetta laittais. . sängyn päättyy ylös ja suihkuhuoneeseen istumaan kun on höyrystäny huoneen kuumalla vedellä. varsinaista höyryhengitystä vanhan kansan tapaan Ei suositella ettei kaada kuumaa b vettä vahingossa vauvan päälle. . Vaan tuota suihkujuttua nykyään suosittelevat

23.10.2013
teeko
teeko
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...